Dan Petrescu / Foto: Profimedia Images

Dan Petrescu, fără doi jucători importanți la meciul cu FC Argeș. Cine a insistat pentru neutilizarea fotbaliștilor

articol scris de Digi Sport
19.09.2022, 11:49
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Duelul FC Argeș - CFR Cluj, din etapa a 11-a a Ligii 1, va putea fi urmărit, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj va putea fi urmărit, de asemenea, în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Dan Petrescu, fără doi fundași importanți la meciul cu FC Argeș

Dan Petrescu nu se va baza la meciul cu FC Argeș din etapa a 11-a a Ligii 1 pe fundașii Cristian Manea și Andrei Burcă, doi oameni importanți în angrenajul echipei ardelene.

Motivul lipsei celor doi are legătură cu echipa națională. Selecționerul Edi Iordănescu a insistat ca cei doi jucători să nu evolueze în partida de la Pitești, notează Spotmedia. Burcă și Manea au ajuns deja în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde au efectuat deja un antrenament.

Mario Camora, al treilea selecționat de la CFR Cluj, a rămas la echipă și se va alătura lotului naționalei României marți, mai scrie sursa citată.

FC Argeș - CFR Cluj, LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Ardelenii pot urca pe loc de play-off

FC Argeș nu are un moral bun înaintea meciului cu CFR Cluj din Liga 1. Elevii lui Andrei Prepeliță au pierdut în ultimele două jocuri din campionat, scor 0-1 cu Hermannstadt și 0-3 cu Farul.

De partea cealaltă, trupa lui Dan Petrescu vine după două victorii în campionat, scor 4-0 cu FC Voluntari și 2-0 cu Universitatea Craiova, însă înaintea meciului cu FC Argeș, ardelenii au pierdut cu Sivasspor în grupele Conference League, scor 0-1.

FC Argeș și CFR Cluj s-au întâlnit de 28 de ori până acum în Liga 1. Piteștenii au câștigat șapte meciuri, ardelenii 16 dueluri, iar cinci partide s-au terminat la egalitate.

Înaintea meciului din etapa a 11-a a Ligii 1, FC Argeș se află pe locul 10 în campionat, cu 13 puncte, în timp ce elevii lui Dan Petrescu ocupă locul șapte, cu 15 puncte.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Etichete: echipa nationala , edi iordanescu , mario camora , cristian manea , andrei burca , etapa 11 liga 1 , fc arges - cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”