Elias Charalambous și MM Stoica / Foto: Youtube@fcsbtv

De asta l-a adus Gigi Becali! Elias Charalambous a spus cum vrea să joace FCSB sub comanda sa

articol scris de Digi Sport
03.04.2023, 12:37
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Elias Charalambous (42 de ani) se pregătește de debutul pe banca celor de la FCSB, contra celor de la Sepsi, în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Elias Charalambous vrea să joace pe placul lui Gigi Becali

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Charalambous a dezvăluit ce stil de joc vrea să impună la FCSB. Antrenorul cipriot a spus că își dorește o strategie bazată pe posesie și subordonarea adversarilor, cerințe pe care le-a transmis și Gigi Becali jucătorilor săi, de-a lungul anilor.

"Filozofia mea a fost să iau ce a fost mai bun de la antrenorii cu care am lucrat. Iei ce ți se pare interesant și apoi îți formezi propriile tale idei de joc.

Vreau să spun câteva cuvinte despre fotbalul pe care îmi place să-l joc. Îmi place ca eu să am posesia, să controlez jocul, să avem o tranziție rapidă în momentul în care pierdem mingea, dar și să dominăm toate echipele", a spus Charalambous.

În perioada în care FCSB era antrenată de Edi Iordănescu și avea rezultate bune, Gigi Becali spunea că este nemulțumit de joc și îi cerea actualului selecționer un stil mai spectaculos.

"Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine", spunea Gigi Becali, la finalul anului 2021, potrivit Sport.ro.

Elias Charalambous: ”Iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Tehnicianul cipriot a oferit câteva declarații surprinzătoare, în condițiile în care Gigi Becali (64 de ani) a susținut răspicat, ultima dată la jumătatea lunii martie, că, atât timp cât echipa va fi a sa, el va comanda totul la FCSB, inclusiv schimbările, cum s-a întâmplat în ultimii ani.

"L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva", a spus Charalambous.

Etichete: liga 1 , gigi becali , elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

CSA Steaua, comunicat fără menajamente după decizia instanței în cazul palmaresului! Cum a numit-o pe FCSB

Exclusiv ”Veste bună pentru Horațiu Moldovan”. Anunțul venit din Spania

Acord pentru transferul lui Denis Drăguș: ”Plătește două milioane”

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”