Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
Cupa României, ediția 2024/2025: noul regulament și calendarul complet
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 1-1, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii egalează din penalty
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
Play-off

CSMS Iași - Steaua 0-1. Stanciu i-a calificat pe roș-albaștri în ”sferturi”. Gâlcă a folosit rezerve și juniori

28.10.2014, 19:43

Cu o formulă de echipă în care și-au făcut apariția jucătorii mai puțin folosiți până acum, dar și un junior de numai 17 ani, Steaua a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus la limită pe terenul Iașului.

captura stanciu
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

După meciul horror de la Târgu-Mureș, antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a fost nevoit să opereze mai multe modificări în echipa de start pentru meciul de la Iași, contra celor de la CSMS, din ”optimile” Cupei României.

Programul și televizările "optimilor" Cupei României. 4 meciuri LIVE la Digi Sport

Tehnicianul din Ghencea s-a gândit și la faptul că vineri urmează marele derby cu Dinamo și de aceea a decis să mizeze pe fotbaliștii pe care i-a utilizat mai puțin sau chiar deloc în actualul sezon. Mai mult, pe bancă a avut și patru juniori, toți în vârstă de 17 ani. Este vorba despre Alexandru Nicola, fundaș stânga, Costin Constantinescu, mijlocaș dreapta, Robert Gavrilă, mijlocaș defensiv și Bogdan Măcriș, atacant. Dar, tot cu gândul la roș-albi l-a trimis în teren din primul minut și pe Alex Bourceanu, la primul meci de la revenirea în GHencea (DETALII AICI și VIDEO).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Elevii lui Nicolo Napoli au intrat extrem de încrezători în teren și s-au bazat pe două lucruri: unul era legat de ”subțirimea” echipei trimisă în teren de Gâlcă, iar al doilea, de faptul că dacă ASA a reușit să învingă campiona, de ce nu ar reuși și ei?

După ce Vâlceanu a fost aproape de gol (min. 12), atunci când mingea trimisă de el a trecut pe lângă poarta lui Grahovac, Olah a ridicat tribunele în picioare la ”exteriorul” său din minutul 35. 


Finalul primei părți, în care am mai notat accidentarea lui Cojocaru la nas și a lui Luchin la umăr (30), i-a avut tot pe roș-albaștri în prim plan, atunci când Neagu a șutat excelent, dar parada lui Grahovac a fost în egală măsură de bună.

După 15 minute la pauză în care chiar au realizat că Steaua nu este chiar o sperietoare, Wesley și compania au început altfel partea a doua. Brazilianul a dorit să ne reamintească de cel mai bun jucător străin din istoria Ligii 1, dar a luftat la o foarfecă ce ar fi putut aduce Iașul în avantaj (49).

Și totuși, degeaba au pus presiune moldovenii dacă n-au și tras la poarta lui Cojocaru. După 15 minute ”încinse”, elevii lui Costel Gâlcă, care au purtat pe braț banderola albe în semn de protest (DETALII AICI), au reintrat în joc și au înclinat balanța spre poarta lui Grahovac.

Pe final, Gâlcă a mizat și pe puștiul Măcriș (altă soluție nu avea), dar golul tot de la un ”experimentat” a venit. Stanciu i-a luat mingea lui Crețu, din propriul careu, după care a finalizat pe sub Grahovac.

Astfel, Steaua obține calificarea în sferturile de finală ale Cupei României și are un ascendent moral față de marea rivală, Dinamo, eliminată de CS Mioveni din competiția KO (DETALII AICI).

CSMS Iași - Steaua 0-1
A marcat: Stanciu 89 

CSMS Iași: Grahovac - I. Voicu, Cr. Munteanu (Plămadă 32), Țigănașu, Crețu - Novac, Olah, Bole (Bădic 80) - Onduku, Wesley, Al. Ciucur
Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua: Cojocaru - Râpa, Luchin, Filip, Toșca - Bourceanu, Breeveld - Matei, Neagu, N. Stanciu - Vâlceanu (Măcriș 83)
Antrenor: Costel Gâlcă

Arbitru: Mircea Feșnic
Asistenți: 
Ovidiu Artene și Iulius Timar 


LIVE TEXT

Min. 90+5 - FINAL. STEAUA a câștigat la Iași și s-a calificat în sferturile Cupei.

Min. 90+3 - CC TOȘCA pentru proteste

Min. 90+1 - CC NEAGU

Min. 89 - GOOOOOL STEAUA: 0-1, STANCIU. Mijlocașul i-a luat mingea lui Crețu, în interiorul careului de 16 metri ieșean, după care a marcat în poarta lui Grahovac.

Min. 87 - OCAZIE MARE STEAUA. Gabi Matei a reluat foarte bine cu capul, dar Grahovac a respins în corner.

Min. 85 - OCAZIE ULUITOARE CSMS IAȘI. Bădic, de la 11 metri, din poziție centrală, nestingherit, a trimis mult peste transversală.

# Bogdan Măcriș are 17 ani și este atacant.

Min. 83 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Vâlceanu, a intrat MĂCRIȘ

Min. 81 - CC STANCIU pentru simulare de fault la marginea careului de 16 metri.

Min. 80 - A DOUA SCHIMBARE LA CSMS IAȘI. A ieșit Bole, a intrat BĂDIC.

Min. 78 - CC PLĂMADĂ pentru un fault asupra lui Matei.

Min. 76 - Gabi Matei a finalizat cu un șut de la marginea careului o acțiune prelungită de atac a steliștilor, în care și Râpă a centrat în careu, dar acolo nu se afla niciun coechipier.

Min. 73 - CC NOVAC pentru un fault asupra lui Matei.

Min. 72 - Olah a executat o lovitură liberă de la mare distanță, dar fără emoții pentru Cojocaru.

Min. 71 - CC LUCHIN pentru un fault asupra lui Wesley

Min. 65 - Cojocaru are iar probleme la nas. Sângerează și are nevoie de un nou plasture.

# În urmă cu trei ani, Valentin Cojocaru (196 cm) a fost în probe la Liverpool.

Min. 61 - Olah e executat o lovitură liberă, lateral stânga, dar portarul Stelei, Cojocaru, s-a înălțat excelent și a prins.

# Pe teren se află în acest moment trei campioni naționali, toți cu Oțelul: Neagu și Râpă-acum la Steaua și Grahovac - CSMS Iași.

Min. 53 - Wesley a executat lovitura liberă de la aproximativ 18 metri, dar a trimis direct în zid.

Min. 52 - Filip l-a faultat pe Onduku în apropierea careului de 16 metri. Lovitură liberă CSMS.

Min. 51 - Degringoladă în careul roș-albaștrilor. Cojocaru a prins mingea, apoi a scăpat-o, Ciucur n-a putu profita de această șansă și până la urmă portarul Stelei a revenit.

Min. 49 - OCAZIE CSMS IAȘI. Wesley a încercat o finalizare de zile mari, cu o foarfecă din interiorul careului, poziție centrală, dar n-a lovit mingea, pentru ca mai apoi balonul să ajungă la Bole, dar șutul jucătorului maghiar a trecut pe lângă bară.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+3 - PAUZĂ

Min. 45+1 - OCAZIE STEAUA. Neagu a executat foarte bine o lovitură liberă, de la peste 20 de metri, dar Grahovac a respins superb în corner. A scos practic mingea din vinclu.

Min. 44 - Acțiune bună de atac a lui Matei pe dreapta, stelistul a centrat în partea cealaltă de teren, acolo unde se afla Toșca, dar acesta a avut o reluare dezamăgitoare, total aiurea.

Min. 42 - Bole a șutat la poartă, dar nu suficient de puternic, astfel că Valentin Cojocaru a reținut fără probleme.

# Stanciu a lipsit câteva secunde de pe teren, aproximativ un minut, din cauza unor probleme medicale. Mijlocașul a primit rapid îngrijiri, după care și-a reluat locul în teren.

# În tribuna oficială a stadionului din Iași se află și Keșeru, Sânmărtean și Latovlevici

Min. 35 - OCAZIE CSMS IAȘI. Fază frumoasă de atac a moldovenilor. Wesley i-a pasat excelent lui Ciucur, acesta a centrat spre centru la Olah, care a decis să tragă cu exteriorul piciorului drept, dar mingea a trecut pe lângă Vinclul din stânga porții lui Cojocaru.

# După două minute în care a primit îngrijiri medicale, Cojocaru continuă partida, dar este bandajat la nas.

Min. 32 - PRIMA SCHIMBARE LA CSMS IAȘI. A ieșit Munteanu, a intrat PLĂMADĂ

Min. 30 - S-A ACCIDENTAT COJOCARU! Luchin s-a accidentat la o fază petrecută în careul roș-albaștrilor. În timpul fazei, fundașul Stelei l-a lovit, involuntar, și pe Cojocaru la nas. În acțiunea de atac a fost implicat și Onduku.

Min. 27 - Țigănașu a executat o lovitură liberă, de la peste 20 de metri, dar a lovit balonul foarte slab, astfel că n-a fost niciun pericol pentru steliști.

Min. 22 - Stanciu a mai luat o fază pe cont propriu, a venit de pe stânga a intrat în centru după care a șutat la poartă, dar mingea s-a ds pe lângă bară.

Min. 21 - Stanciu a executat o lovitură liberă, de la peste 20 de metri, pe lângă stâlpul din stânga porții lui Grahovac.

# Suporterii aflați la una dintre peluze aruncă cu petarde.

Min. 14 - CC RÂPĂ pentru un fault din spate asupra lui Bole.

Min. 13 - Șansă de gol pentru Steaua. Bourceanu a executat bine o lovitură de colț de pe dreapta, dar Stanciu a luftat undeva în interioul careului.

Min. 12 - OCAZIE STEAUA. Vâlceanu a reluat cu capul, din interiorul careului, după o centrare de pe dreapta a lui Neagu, dar mingea a trecut foarte aproape de bara din dreapta porții lui Grahovac.

# La fel ca și la Târgu-Mureș, și la Iași Steaua n-a avut parte de o galerie organizată.

Min. 10 - Stanciu a recuperat o minge în propria jumătate de teren, a înaintat frontal, după care a șutat de la peste 30 de metri, dar și pe lângă poarta lui Grahovac. 

Min. 7 - Steliștii s-au instalat în jumătatea de teren a moldovenilor, dar, deocamdată, nu și-au creat ocazii de gol.

# Jucătorii Stelei au intrat pe teren cu banderole albe pe mâini, în semn de protest după arbitrajul de la Târgu-Mureș (DETALII AICI)

# Filip evoluează în premieră ca fundaș central.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

Etichete: steaua , csms iasi , bourceanu steaua , steaua cupa romaniei , echipa de start a stelei , echipe csms iasi-steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 1-1, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii egalează din penalty

Gigi Becali l-a iertat! Ce jucător apare în primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Sepsi
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Anunțul lui Pep Guardiola despre Erling Haaland
Erling Haaland of Manchester City during the friendly match for the benefit of the ALS between FC Barcelona and Manchester City played at Spotify Camp Nou Stadium on August 24, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Sergio Ruiz / PRESSIN)
Video Cum a fost surprins Dan Șucu, după golul marcat de Louis Munteanu împotriva Rapidului
Citește și
Exclusiv "O să mergi să dai cu târnăcopul". Cum a fost Marius Lăcătuș la un pas să-și rateze cariera de fotbalist
Marius Lăcătuș
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Poetul Val. Argăseală lovește din nou în inima creației cu poezia „Luna” din revista „Flacăra lui Adrian Păunescu”!
Poetul Val. Argăseală lovește din nou în inima creației cu poezia „Luna” din revista „Flacăra lui Adrian Păunescu”!
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool