Ultimele stiri

Răzvan Lucescu, în finala Cupei Greciei. PAOK a dat 6 goluri și a luat două în semifinale

razvan lucescu paok

PAOK Salonic s-a calificat în finala Cupei Greciei, după ce a câștigat pe teren propriu meciul cu Panionios, din semifinale, scor 3-1, același scor ca și în manșa tur, disputată pe 28 februarie

Barrichello a trăit un adevărat coșmar. A fost operat pe creier, dar acum se declară "cel mai fericit om din lume"

barrichello

Fostul pilot de Formula 1 Rubens Barrichello a avut un început de an 2018 extrem de greu. A fost aproape de moarte, după ce a suferit un accident vascular cerebral, iar la scurt timp a suferit o operație pe creier, pentru extirparea unei tumori. Odată scăpat de problemele de sănătate, fostul coechipier al lui Michael Schumacher la Ferrari se declară "cel mai fericit om din lume".

Video Celta - Barcelona 2-2. Catalanii rămân neînvinşi în La Liga, deşi au evoluat pe final în 10!

captura gol celta

Celta Vigo este ultimul adversar al Barcelonei, înaintea finalei Cupei Spaniei, cu Sevilla, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport, sâmbătă.

Reghecampf, încă o înfrângere în Liga Campionilor Asiei. Bilanț dezastruos pentru echipa lui

laurentiu reghecampf

Al Wahda, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut și ultimul meci din grupele Ligii Campionilor Asiei, 0-1 pe terenul lui Al-Duhail, din Qatar. Singurul gol a fost marcat de Moustafa, în minutul 47, însă trupa lui Reghe a jucat cu un om mai puțin din minutul 39, când Al Sharjee a primit direct cartonașul roșu. Și gazdele au rămas în inferioritate numerică, însă s-a întâmplat tocmai în minutul 84, când Al-Wahda era deja condusă și era prea târziu să mai revină

Video "Ridicați-i moralul". Ce a făcut Sergio Ramos la ultimul antrenament al lui Real

colaj ramos

Atmosferă relaxantă la antrenamentele lui Real Madrid. Cu gândul la semifinala Champions League, cu Bayern, madrilenii se antrenează cu zâmbetul pe buze, iar momentele amuzante nu lipsesc. Ba chiar se și fac publice chiar de către jucători

Lucrurile rele prind la mulţi. Ultrașii Europei au reacţionat după cursa huliganului stelist

fan stelist

VIDEO Steaua - Rapid 1-3. Derby-ul din Liga a 4-a disputat în weekend nu a adus doar recordul de audiență la un meci de fotbal în acest sezon, ci și momente memorabile în tribunele Arenei Naționale. Partea frumoasă au reprezentat-o scenografiile spectaculoase și o atmosferă de meci mare, iar cea mai puțin plăcută au oferit-o ciocnirile violente, oprite doar de intervenția în forță a jandarmilor.

Mesajul lui Halep pentru Hingis, după ce elveţianca a creditat-o cu prima şansă la trofeul de la Roland Garros

ZmQ0OThkMzA2Mzg1OWZhOTlkM2UzZWQ0MmI=.thumb

Video Steaua - BC CSU Sibiu 77-73. Sibienii au pierdut în a treia deplasare consecutivă

captura baschet

Liderul din Top 6, CSU Sibiu, a pierdut şi a treia deplasare consecutivă. În sala Mihai Viteazul din Bucureşti, Steaua a avut 12 puncte avans la pauză, după 24-23 în primul sfert şi 24-13 în cel secund

"Ce nu are Gyor? Pe Cristina Neagu! Jucătorii de super clasă trebuie să ducă povara". Tandemul cu Gullden, esențial

Neagu

Video Marcel Pușcaș are susținere și din handbal la președinția FRF: "E un manager foarte bun"

colaj puscas stanga

Vasile Stângă merge pe mâna lui Marcel Pușcaș la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. Fostul selecționer al naționalei masculine de handbal a României susține că Pușcaș poate fi șeful ideal al FRF

Toate detaliile despre Gyor, prima adversară a CSM-ului din Final Four-ul Ligii Campionilor

Gyor

CSM București s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor. Echipa din Capitală se va duela în primul meci al evenimentului care va fi transmis în direct de Digi Sport cu Gyor. Mai jos, puteți afla mai multe detalii despre prima adversară de la Budapesta.

"Va fi punctul forte. Aşa câştigi meciurile!" Oana Manea ştie cum CSM Bucureşti poate depăşi pe Gyor

oana manea

Cristina Neagu, prima reacție după tragerea pentru Final Four: "Va fi un infern! Să ne pregătim dumnezeiește"

cristina neagu per johansson

CSM București va avea o misiune grea în Final Four-ul Champions League, acolo unde o va întâlni pe Gyor pentru un loc în marea finală. Cristina Neagu a vorbit despre avantajele maghiarelor și anticipează că ea și colegele sale de la campioana României vor avea parte de un adevărat infern în sala de la Budapesta care găzduiește turneul transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Bouchard, decizie de neînțeles! Nu va participa la Roland Garros

Eugenie Bouchard

Video Ce "pedeapsă" a primit învingătoarea Simonei Halep de la Indian Wells. "Așa se întâmplă când pierzi"

osaka1

La o lună după ce a eliminat-o pe Simona Halep în semifinalele de la Miami, Naomi Osaka fost protagonista unui moment amuzant. Jucătoarea niponă a postat un filmuleț în care dansează chiar în centrul orașului Tokyo, pe promenada Shibuya

"Dacă ajung în turul 2, am şanse să câştig alegerile!" De ce nu a apelat Puşcaş la sprijin politic

marcel puscas

News Alert CSM, ghinion la tragerea la sorți. Gyor e prima adversară de la Final Four-ul Ligii Campionilor

csm bucuresti

CSM București și-a aflat prima adversară de la Final Four-ului de la Budapesta.

Foto Picioarele lui Ronaldo, magnet pentru fani. Ceilalți jucători nici n-au fost băgați în seamă

varane 1

O postare a lui Varane a făcut furori pe rețelele de socializare. Fundașul lui Real Madrid a ținut să posteze o fotografie cu el și alți 6 colegi după o ședință de antrenament, cu titlul: "Echipa învingătoare"

Video Pentru ce a ajuns Colțescu să elimine un antrenor. Ce i-a spus Pustai, după ce Gaz Metan a rămas în 10

eliminare pustai coltescu

Puşcaş îl acuză pe Burleanu. "Nu e normal. E ca şi cum Steaua - CFR ar fi condus de Argăseală!" Nemulţumirea fostului fotbalist

puscas

Anderlecht, prime de două milioane de euro pentru titlu! Chipciu și colegii lui, motivați de banii puși la bătaie de președinte

chipciu anderlecht

După victoria cu 1-0 din derby-ul cu Club Brugge, Anderlecht Bruxelles visează din nou la câștigarea titlulului de campioană în Belgia pentru al doilea an consecutiv. După 3 etape disputate din play-off, echipa la care joacă și Alexandru Chipciu e la 3 puncte de liderul din Bruges, iar primele promise de conducere ar putea fi o motivație în plus pentru elevii lui Hein Vanhaezebrouck.

Oficial: Vidal ratează restul sezonului pentru Bayern, după ce s-a accidentat singur

vidal lewandowski

Bayern Munchen, deja campioană în Germania, a suferit o lovitură importantă înaintea dublei cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor. Bavarezii l-au pierdut pe Arturo Vidal, despre care antrenorul Jupp Heynckes a spus că are nevoie de operație.

Video Simona Halep face spectacol la antrenament. Un nou tweener marca ”Roger Federer”

Simona Halep Cluj

Simona Halep se simte bine la antrenamentele din Sala Polivalentă din Cluj. Cea mai bună jucătoare a lumii s-a pregătit alături de Andrei Pavel și a reușit o lovitură spectaculoasă, marca "Roger Federer".

Exclusiv S-au pupat de ochii lumii, dar s-au certat crunt. Adevărul despre ruptura dintre Niculae şi Iordănescu

Niculae Iordanescu

Astra a fost bătută la Giurgiu fără drept de apel de FCSB luni seară, scor 0-3, după ce în campionatul regulat i-a luat 4 puncte din 6. Dar atunci echipa şi patronul păreau din aceeaşi familie. Acum, lucrurile n-au mai părut că stau la fel. Este clar că despărţirea intempestivă de Iordănescu a lăsat urme adânci. Şi, din câte se pare, ruptura dintre cele două părţi a fost departe de ceea ce au lăsat să se vadă Ion Niculae şi Edi Iordănescu. 

Video Seedorf l-a lăsat mut de uimire pe Andone. Cum a oprit olandezul un balon pe terenul lui Bilbao

andone seedorf

"Nici eu nu-mi puteam stăpâni instinctele". Buffon, susținut chiar și de adversari

colaj buffon

Leonardo Bonucci îi ține partea lui Gianluigi Buffon, după ce portarul lui Juventus a fost eliminat în returul sferturilor de finală din Champions League, Real Madrid - Juventus. Buffon și-a ieșit din minți la finalul meciului, după ce arbitrul Michael Oliver a dictat penalty-ul care a adus calificarea "galacticilor" în semifinalele UEFA Champions League, în ultimele secunde ale meciului. Bonucci a fost coleg cu Buffon la Juventus timp de 7 ani, înainte de a se transfera la rivala AC Milan în vara anului trecut

Galerie Foto Sharapova poate ajunge la nunta prințului Harry! Unde a fost surprinsă alături de noul iubit

Sharapova

Maria Sharapova va lua parte la nunta anului, cea a prințului Harry cu Meghan Markle. Alexander Gilkes, noul iubit al sportivei din Rusia a participat și la nunta lui William cu Kate.

Video Hagi, starul săptămânii la Real Madrid. Hat-trick-ul de excepție pus la loc de cinste de "galactici"

hagi real madrid

Gheorghe Hagi are un loc special în istoria lui Real Madrid, iar campioana Spaniei și a Europei i-a dedicat un material marți, în preziua meciului cu Athletic Bilbao, care e programat miercuri la ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Albii au amintit pe site-ul oficial al clubului de un hat-trick marcat de "Regele fotbalului românesc" împotriva bascilor.

”Mi-au sfârșit cariera”! Numele lui Venus Williams, în centrul unui scandal, în Statele Unite

Venus Williams

Comentatorul sportiv Doug Adler se consideră victima scandalului de anul trecut de la Australian Open, atunci când, fiind angajatul ESPN, ar fi numit-o ”gorilă” pe Venus Williams, în direct.

40 de lei, cel mai ieftin bilet la meciul cu FCSB. Rețetă financiară gândită de Hagi

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL, LIGA 1 BETANO (11.03.2018)

Gheorghe Hagi (53 de ani) a stabilit prețurile biletelor pentru meciul cu FCSB, care este programat a se disputa sâmbătă, 21 aprilie, la Ovidiu, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult