Ultimele stiri

Video Cătălina Ponor, aur la bârnă, la prima competiție de la revenire. Bulimar, argint la sol

captura ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

S-au anunţat premiile de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

tenis

Organizatorii turneului masculin de tenis de la Bucureşti (ATP), BRD Năstase Ţiriac Trophy, transmis în exclusivitate de Digi Sport, au anunţat premiile puse în joc, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Messi a fost omul meciului în Chile – Argentina, 1-2, fără să tragă vreun șut la poartă

messi-3

Argentina a câștigat vineri în Chile, 2-1, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, Lionel Messi fiind declarat omul meciului chiar dacă n-a tras niciodată la poartă. E prima oară după 177 de partide când jucătorul Barcelonei nu trimite mingea spre buturile adverse.

Jelena Jankovic, făcută praf la Miami: "E dezgustătoare"

jelena jankovic

Jelena Jankovic a jucat doar şapte minute, în turneul de la Miami. Fostul lider mondial a acuzat probleme la umăr şi s-a retras din timpul partidei cu Magda Linette (110 WTA).

CSM Rm. Vâlcea - FC Brașov 0-0. Ambele echipe au trecut pe lângă victorie, în prelungiri

CSM Brasov

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Brașov au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci important din lupta pentru play-off.

Ronaldo şi Neymar, coechipieri? O forță financiară din fotbalul european vrea să-i cumpere

ronaldo neymar-1

Una dintre forțele financiare ale fotbalului european și-a propus să dea lovitura pe piața transferurilor și să aducă în această vară două nume sonore. Planul e ca Neymar și Cristiano Ronaldo să fie coechipieri, banii nefiind o problemă pentru transferurile celor doi.

Mesajul lui Dănciulescu: "Am început să deranjăm! Lăsați-ne să ne facem treaba"

Danciulescu Rednic

Deși Dinamo nu a mai câștigat de o bună bucată de timp, Ionel Dănciulescu este optimist și spune că atmosfera din vestiarul roș-albilor este una foarte bună.

Neymar e suspendat pentru meciul cu Paraguay. O săptămână liberă, înainte de El Clasico

neymar suarez-1

Neymar a încasat al doilea cartonaş galben din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, în meciul cu Uruguay (2-2), şi va fi suspendat pentru partida cu Paraguay, de marţi. Astfel, jucătorul Barcelonei va avea o săptămână liberă, înainte de El Clasico.

Sabău nu crede că e util amicalul cu Spania: “Nu însemnăm prea mult pentru ei”

sabau spania

România joacă duminică seara cel mai important amical înainte de Euro 2016, contra campioanei continentale, Spania. Ioan Ovidiu Sabău crede că tricolorii nu se pot gândi la un succes, chiar dacă ibericii nu vor mai fi la fel de concentrați precum în jocul test de joi, cu Italia.

Video Exclusiv De Gea, înainte de amicalul cu România: "Obiectivul nostru e câştigarea Europeanului"

de gea

David De Gea, portarul echipei naţionale a Spaniei, a declarat că obiectivul formaţiei sale este câştigarea pentru a treia oară consecutiv a Campionatului European.

Ionuț Popa și-a anunțat demisia de la Pîncota! "Nu mai lucrez cu acești nesimțiți!"

Popa Pancota

Ionuț Popa nu a mai ajuns în cele din urmă la Poli Timișoara, care l-a preferat pe Petre Grigoraș drept înlocuitor al lui Florin Marin, însă nu va mai continua nici la Șoimii Pâncota, în eșalonul secund.

Alibec, pus la zid de Dragomir: "Ce să caute la Euro? Are fundul cât al meu"

alibec-3

Denis Alibec nu a prins lotul naţionalei pentru amicalele cu Lituania şi Spania, fiind anunţat de Anghel Iordănescu că, dacă nu va slăbi, nu are şanse să ajungă la Euro. Dumitru Dragomir e de acord cu selecţionerul şi l-a pus la zid pe golgheterul Astrei.

Gazonul de pe Cluj Arena, protejat înainte de meciul cu Spania. Antrenament pe stadionul CFR

romanica

Organizatorii meciului cu Spania au lucrat zi şi noapte pentru ca gazonul de pe Cluj Arena să fie în stare impecabilă la ora meciului. Pentru a da o mână de ajutor, staff-ul echipei naționale a decis să mute antrenamentul oficial de sâmbătă, 26 martie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, anunţă site-ul oficial al FRF.

Liga 1, între cele mai disputate campionate din Europa! La concurență cu Belgia și Rusia

stanciu steaua-1

Noul sistem al Ligii 1, cu play-off și play-out, a prins repede în România, iar meciurile spectaculoase și duelurile pe muchie de cuțit nu au lipsit. Campionatul nostru este printre cele mai disputate din Europa, după cum reiese dintr-o analizată făcută pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Video Ce dribling! Renato Augusto l-a păcălit pe Fernando Muslera ca pe un copil și a marcat

renato

Brazilia și Uruguay au remizat vineri noaptea, 2-2, în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2018. La Recife, gazdele au condus cu 2-0 după 26 de minute, dar Cavani și Suarez au întors rezultatul. Rămâne însă memorabil driblingul lui Renato Augusto, la golul doi al brazilienilor, care l-a păcălit pe Fernando Muslera ca pe un copil.

Galerie Foto Chiar dacă s-a retras la dublu, Simona s-a antrenat normal, înainte de meciul de simplu

simona5 1

Simona Halep s-a retras de la proba de dublu a turneului de la Miami, acolo unde urma să joace alături de Daniela Hantuchova. Românca de 24 de ani a acuzat nişte probleme gastrointestinale şi a preferat să nu rişte.

Pep Guardiola vrea un "galactic" la Manchester City. Kroos e primul pe listă

kroos-1

Pep Guardiola îşi face deja planurile pentru următorul sezon, unul care îl va găsi pe banca lui Manchester City. Tehnicianul vrea să lucreze din nou cu Toni Kroos, germanul fiind una dintre priorităţile lui

Video Omagiu adus de Gică Hagi lui Johan Cruyff, la amicalul echipei sale, Viitorul, cu Cerno More Varna

hagi-3

Gică Hagi a fost transferat în 1994 la Barcelona de Johan Cruyff și joi, după moartea olandezului, fostul internațional tricolor a recunoscut că acesta i-a fost idol și ca jucător, și ca antrenor. Vineri, la amicalul echipei sale, Viitorul, cu Cerno More Varna, Hagi i-a adus un omagiu special lui Cruyff.

Video Faza zilei în liga a doua! Un câine a intrat pe teren la Vâlcea și s-a plimbat nestingherit :)

caine Valcea

Fotbalul din eșalonul secund continuă să ofere momente amuzante, care ies în evidență tot mai mult în ultimul timp, având în vedere faptul că nivelul meciurilor este unul destul de scăzut.

Zidane revine pe Camp Nou, în calitate de antrenor. Palmares pozitiv contra Barcelonei

zizou

Zinedine Zidane revine pe Camp Nou, dar, de această dată, pentru prima oară în calitate de antrenor. Acesta va fi primul El Clasico de când Zizou a preluat Realul, iar amintirile din timpul carierei de jucător din meciurile cu Barcelona sunt plăcute.

Video Exclusiv Avertisment pentru România, de la Deschamps: “De câte ori a atins mingea, s-a întâmplat ceva bun”

payet

Franța, prima adversară a României la Euro 2016, a câștigat vineri seara amicalul jucat la Amsterdam, cu Olanda, 3-2, iar la final Didier Deschamps a lăudat un jucător care a revenit la națională după 9 luni. Selecționerul francez a transmis un avertisment pentru tricolori.

Rezultatele etapei din liga a doua. Vâlcea a remizat pe teren propriu cu Brașov

Pincota UTA

Lupta pentru promovare și pentru evitarea retrogradării continuă în al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Video Novak Djokovic a oferit momentul zilei, la Miami. Cum a prins o minge în buzunar

novak

Novak Djokovic a demonstrat încă o dată că îşi merită porecla "Djoker". În timpul meciului cu Kyle Edmund, numărul unu mondial a oferit unul dintre cele mai amuzante momente ale anului.

FIFA nu a acceptat ca Olanda să retragă tricoul cu numărul 14, purtat de Cruyff la națională

cruyff 14

Lumea fotbalului e îndoliată de joi, după decesul lui Johan Cruyff, cel care e considerat inventatorul Barcelonei de astăzi, dar și liderul celebrei echipe a Olandei din deceniul șapte al secolului trecut, supranumită Portocala Mecanică. Federația olandeză a intenționată să retragă de la națională numărul 14, purtat de Cruyff, dar FIFA a refuzat.

Schimbul verii în Europa? Cavani ajunge pe Meazza, iar Icardi îi la locul la PSG

icardi

Internazionale Milano are gânduri mari pentru următoarea perioadă de mercato: în capul listei italienilor se află doi jucători de la PSG. Conform Corriere Dello Sport, între cele două cluburi ar putea avea loc un schimb în această vară.

Ter Stegen vrea să plece de la Barcelona: “Dacă nu se schimbă nimic, trebuie să discutăm”

ter-stegen

FC Barcelona are toate șansele să reușească tripla, campionat, cupă, Champions League, în acest sezon, dar nu toată lumea e mulțumită pe Camp Nou. Un jucător al catalanilor vrea să plece, nemulțumit de statutul său în echipă. A dat chiar un ultimatum clubului.

Gotze, tot mai aproape de o despărțire de Bayern: "Nu este fericit aici!"

Gotze Bayern

Mario Gotze trece prin poate cea mai grea perioadă a carierei, iar jucătorul care a adus Cupa Mondială Germaniei, prin golul din finala cu Argentina (1-0), pare tot mai tentat să o părăsească pe Bayern.

Video Veşti excelente înaintea amicalului cu Spania. Gazonul de pe Cluj Arena, în condiţii bune

cluj-1

Cea mai mare problemă cu care s-au confruntat organizatorii amicalului cu Spania a fost starea gazonului de pe Cluj Arena. veştile din Ardeal sunt bune, însă, cu o zi înaintea duelului cu ibericii: terenul se prezintă în condiţii bune, demne de un asemenea duel.

Stanciu, cel mai important produs de export al Stelei! "O să valoreze bani mulţi"

Stanciu nationala

Nicușor Stanciu are un sezon extraordinar, iar jucătorul Stelei a devenit rapid o țintă pentru cluburi importante din Europa, pe urmele mijlocașului fiind, de exemplu, AC Milan și Inter.

Aymeric Laporte va fi operat marți și va rata restul sezonului. Verdictul medicilor

laporte

Aymeric Laporte e considerat unul dintre cei mai buni tineri fundași centrali din lume, fiind dorit de FC Barcelona și Manchester City. Numai că jucătorul lui Athletic Bilbao a suferit joi seara o accidentare foarte gravă, va fi operat marți și va lipsi restul sezonului. Clubul basc a anunțat diagnosticul.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Gol
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:30 Stirile Digi Sport
  • 13:45 Etapa 7 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)

    HANDBAL: Skjern - Dinamo, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • logo liga campionilor

    FOTBAL: Bayern Munchen - Real Madrid, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult