Ultimele stiri

Oficial: Gnosiane Niombla a semnat cu CSM Bucureşti

niomb

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a reuşit să oficializeze transferului jucătoarei franceze Gnosiane Niombla, de la formaţia Fleury Loiret, fosta adversară a vic

Kovacic nu a convins la Real, dar e dorit în Anglia. Și o echipă din Primera e cu ochii pe el

kovacic

Mateo Kovacic a venit în vara lui 2015 de la Inter la Real Madrid, dar n-a reușit să se impună nici cu Rafa Benitez pe bancă, nici cu Zidane. Croatul are doar șase meciuri ca titular în La Liga și Casemiro pare o soluție mult mai viabilă pentru madrileni. Chiar dacă n-a convins la Madrid, Kovacic e dorit în Anglia, dar și o echipă din Primera e cu ochii pe el.

OFICIAL: Dinamo - Astra, pe Arena Naţională! "Aşteptăm cât mai mulţi suporteri!"

arena nta

Dinamo - Astra se joacă pe Naţional Arena. Informaţia a fost confirmată oficial de site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare, care a anunţat şi preţurile biletelor.

Video Exclusiv Niculescu, după victoria cu Hingis: “Am bătut numărul 1, dar ne aşteaptă un meci greu”

niculescu-2

Monica Niculescu a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Miami, în proba de simplu, iar la dublu, alături de Margarita Gasparyan, din Rusia, a eliminat perechea Martina Hingis / Sania Mirza, principale favorite și lidere ale ierarhiei mondiale. Exclusiv pentru Digi Sport, Monica a vorbit despre experiența sa la turneul american și cu mult fair-play a spus că e fericită pentru calificarea Simonei Halep în sferturi.

Kristoff, învingător în prima etapă din cele trei zile de la De Panne

krsitoff

Alexander Kristoff (Katusha) s-a impus în prima etapă a celor trei zile de la De Panne. Norvegianul a atacat alături de un grup puternic cu 28 de kilometri înainte de final şi nu a avut rival la sprint.

Identitatea unui fost jucător de la Inter, furată de unul dintre teroriştii de la Bruxelles

terorist interist

A trecut o săptămână de la atentatul produs la Bruxelles, în care şi-au pierdut viaţa peste 30 de persoane, şi în continuare ies la iveală informaţii neaşteptate. Una dintre ele îl priveşte pe Ibrahim Maaroufi, fost jucător la Inter Milano.

În 2010 semna cu FC Koln pentru 2,5 milioane €, acum a ajuns în liga a 2-a

ionita-alexandru

La şase ani distanţă de când FC Koln plătea nu mai puţin de 2,5 milioane de euro pentru transferul lui, Alex Ioniţă a ajuns la un punct critic al carierei. Vârful de 26 de ani e aproape să semneze cu Farul Constanţa, formaţie de liga secundă.

Video&Foto Stanciu l-a convins pe antrenorul său de la club: “Un adevărat număr 10 la echipa națională”

reghe stanciu

Nicușor Stanciu a impresionat la echipa națională în amicalele cu Lituania, când a și marcat golul victoriei, și cu Spania. A primit numărul 10 pentru cele două jocuri test și antrenorul său de la club, Laurențiu Reghecampf, crede că prima reprezentativă și-a descoperit noul decar.

"Cel mai important transfer!" Dortmund i-a prelungit contractul lui Aubameyang

Auba bucurie

Aflat pe lista cluburilor de top din Europa, atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang şi-a prelungit până în 2020 contractul cu Borussia Dortmund, dar nu renunţă la visul de a juca într-o zi la Real Madrid, scriu cei de la AS.

Exclusiv MM Stoica: "Nu există în istorie echipă mai dezavantajată de arbitraj ca Steaua în acest sezon"

mm stoica neubert steaua

Deja vu cu Marius Avram pentru Steaua şi Pandurii - centralul care a arbitrat şi întâlnirea precedentă de la Severin va conduce iar cele două echipe, în duelul direct de miercuri, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Ambele formaţii se tem de arbitraj înaintea partidei.

La 10 ani distanță, Lucescu jr. nu poate uita eșecul cu Steaua: "Am fost mai buni!"

Rapid suparare

Cea mai frumoasă perioadă din istoria europeană a Rapidului a avut loc în sezonul 2005-2006, atunci când giuleștenii au depășit toate așteptările și au ajuns până în sferturile Cupei UEFA, deși au pornit competiția încă din primul tur preliminar.

Lewandowski s-a decis: semnează prelungirea contractului cu Bayern

lewa bayern

Bild anunță sfârșitul anului de somn Lewandowski: doi ani ReînnoieșteZiarul german a declarat marți că polonezii au decis să rămână după ce a aflat că Ancelotti ar fi antrenor. AS deja a anunțat că semnarea sa răcit.

Video Alonso revine pe pistă, după accidentul teribil. Deține recordul de victorii în Bahrain

alonso f1

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren), care a scăpat fără răni dintr-un spectaculos accident teribil în prima cursă de Formula 1 a anului, a confirmat că va participa în weekend la Marele Premiu al Bahrainului, în care deţine încă recordul de victorii, cu 3 succese, în 2005, 2006 și 2010.

Zidane și o istorie "neagră"! Ce performanță poate reuși antrenorul Realului

Zidane antrenament

Real Madrid pare mai mult cu gândul la UEFA Champions League, deși va juca sâmbătă împotriva Barcelonei, în cel mai așteptat meci al finalului de sezon din Primera Division. Madrilenii mai au doar șanse teoretice la titlu, însă partida are o miză specială pentru Zinedine Zidane.

Încep să se vadă transferurile iernii! Steaua are 3 jucători în echipa etapei, unde se află și vedetele Concordiei

steaua gol viitorul 1-3

VIDEO Viitorul - Steaua 1-3. Victoria de pe terenul revelației acestui sezon de Liga 1 i-a adus Stelei 3 jucători în echipa ideală a etapei a 3-a din turneele play-off și play-out, întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal.

Marica, arma Stelei pentru returul din play-off: ”O să fie într-o formă foarte bună, va marca!”

marica foarfeca dinamo

Steaua va disputa miercuri la Severin, contra celor de la Pandurii, al doilea meci consecutiv în deplasare din turul play-off-ului, după ce runda trecută s-a impus la Ovidiu, în fața Viitorului, scor 1-3.

Mayweather și-a etalat "diamantul pe roți" de 4,3 milioane € la un meci de baschet

mayweather koenigsegg

Fostul boxer Floyd Mayweather continuă să iasă în evidență, chiar și după retragerea din activitatea sportivă. Americanul și-a confirmat supranumele de "Money" Mayweather și s-a afișat la volanul unui automobil Koenigsegg CCXR Trevita, al cărui preț se ridică la 4,3 milioane de euro.

Video Faza zilei la Miami. Ivan Dodig l-a lovit pe Marcelo Melo direct în ceafă!

melo dodig

Zi neagră pentru perechea formată din Marcelo Melo, și Ivan Dodig la Miami. Duminică, nimic nu le-a mers celor doi sportivi, care au fost nevoiți să părăsească și competiția, fiind învinși în două seturi 6-7 (1), 4-6.

Video Duel "românesc" în sferturi la Miami! Cum vede Halep meciul cu Bacsinszky

Halep Miami

Simona Halep riscă să cadă şi mai mult în clasamentul WTA. Viktoria Azarenka, locul 8 mondial, a învins-o la Miami pe Muguruza, numărul 4 WTA, şi poate urca peste Halep dacă merge un tur în plus faţă de româncă.

Video Exclusiv Meme Stoica revine într-o poziție oficială la Steaua! "De vineri, voi fi angajat"

mihai stoica gigi becali steaua

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, și-a anunțat revenirea într-o poziție oficială la formația roș-albastră.

Exclusiv S-a decis arbitrul de la Pandurii - Steaua! Același din meciul de la Severin, din sezonul regulat

ciucur tosca pandurii steaua

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor a decis arbitrul care va conduce cel mai important meci din etapa a 4-a din play-off, Pandurii - Steaua.

10 ani de la dubla dintre Steaua și Rapid, din Cupa UEFA! Amintirile lui Olăroiu

Steaua Rapid

Fotbalul românesc la nivel de club pare într-un regres teribil. Nu am avut nicio echipă în primăvara europeană, Steaua nu a reușit să se califice în grupele UEFA Champions League, iar Astra a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League, ajungând doar până în play-off.

Messi zice că relaţia sa cu Maradona este extraordinară. Dar n-au mai vorbit de 6 ani

messi maradona

Probabil că nu sunt puţini aceia care s-au mirat de faptul că Maradona a evitat să-l confirme pe Leo Messi ca fiind cel mai bun jucător din lume atunci când i se punea această întrebare. Chiar dacă până la urmă poate fi doar părerea celui poreclit "El Pibe D oro", sunt destui care afirmă că cel care şi-a purtat naţionala spre triumful suprem în 1986 se teme să nu fie detronat în inimile argentinienilor de actualul mijlocaş al Barcelonei.

Video Gol fabulos marcat de portarul lui West Ham, după o cursă pornită din propriul careu!

adrian gol portar

Portarul spaniol Adrian a marcat un gol de poveste într-un meci de gală între actuala echipă a lui West Ham și una formată din legendele clubului de pe Boleyn Ground, jucat în cinstea lui Mark Noble, fotbalistul cu cele mai multe meciuri în Premier League în tricoul "ciocănarilor".

Video ACS Poli Timișoara - Petrolul 0-1. Ploieştenii au obţinut prima victorie după 10 meciuri

captura bucurie petrolul

Liga 1 revine la Digi Sport, după amicalele pe care naționala României le-a jucat cu Lituania (1-0) și Spania (0-0). De la ora 20:30, ACS Poli Timișoara, care tocmai a fost preluată de Petre Grigoraș, va primi pe teren propriu vizita Petrolului.

Zlatan a surprins pe toată lumea cu ultimul anunț: "Poate mă retrag și gata"

zlatan retragere

Ajuns la vârsta de 34 de ani, lui Zlatan Ibrahimovic îi expiră contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon și nu sunt semnale cu privire la o prelungire. Suedezul ia în calcul chiar retragerea din activitate!

Video&Text Ambiția lui Florin Andone: ”Ori cu Cordoba, ori cu altcineva, eu vreau să urc în Primera Division!”

florin andone cordoba

Florin Andone (22 de ani), care a jucat primul său meci ca titular la echipa națională în amicalul cu Spania, 0-0 pe ”Cluj Arena”, are ambiția de a deveni un jucător de bază în La Liga.

Spaniolii au aflat echipa Realului din "El Clasico". Pe cine va miza Zidane împotriva Barcelonei

Bale Ronaldo

Doar pe locul al treilea în La Liga, Real mai are șanse minime în lupta pentru titlu, fiind la 10 puncte în spatele Barcelonei.

La 17 ani, ar putea fi al doilea cel mai scump portar din lume. Transfer fabulos pregătit pentru Donnarumma

donnarumma

Chelsea îl are în poartă pe Thibaut Courtois, unul dintre cei mai buni tineri portari din lume și care deja a confirmat, dar deja se gândește mai departe și plănuiește să-l transfere pe cel pe lumea fotbalului îl numește deja "noul Buffon": Gianluigi Donnarumma.

Exclusiv Negoiță a lămurit discuțiile cu Rednic: ”Tot ce a cerut i s-a adus! Unde sunt problemele?”

rednic dinamo-2

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, susține că nu sunt probleme legate de Mircea Rednic, că situația de la club este una liniștită și că negocierile cu tehnicianul sunt în plină derulare.

  • 17:00 Etapa 8 Liga a 2-a: Selimbar-Gloria Buzau
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Liga a 2-a: Selimbar-Gloria Buzau
  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Șelimbaăr - Gloria Buzău, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (5.04.2024)

    FOTBAL: Farul Constanța - Sepsi, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.

    FOTBAL: Luton - Everton, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult