Ultimele stiri

Noi cu "artileria grea", spaniolii cu destule rezerve. Ce surprize pregătesc Iordănescu şi Del Bosque

collage rom spa-1

România - Spania este cel mai important test al tricolorilor înainte de Euro. După egalul obţinut în Italia, în toamna trecută, prima reprezentativă vrea să le demonstreze tuturor că se poate lupta de la egal la egal cu adversari de calibru.

Exclusiv Absenţă de marcă la Steaua, în meciul cu Pandurii. Campioana nu se va putea baza pe Varela

varela pandurii

Veste proastă pentru Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, miercuri, 30 martie, de la ora 21:00. Antrenorul campioanei nu se va putea baza pe Fernando Varela, cel mai important fundaş al echipei sale.

Video Kielce - Meshkov Brest 33-30. Campioana Poloniei a forțat doar cât a avut nevoie

kelve

Vive Tauron Kielce a obținut fără mari emoții accederea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Polonezii au câștigat returul cu Meshkov Brest, 33-30, după ce în turul din Belarus se impuseseră la patru goluri diferență. Meshkov nu a făcut însă o simplă excursie în Polonia.

Video Atenție, ”tricolori”! Polonia, adversara din preliminariile pentru CM, a spulberat Finlanda

grosicki

Polonia trece printr-o perioadă fantastică la nivel de echipă națională. Calificarea de pe locul 2, la doar un punct de liderul Germania, din grupa preliminară la Campionatul European, a fost continuată cu patru victorii consecutive în ”amicale”, 4-2 cu Islanda, 3-1 cu Cehia, 1-0 cu Serbia și 5-0, astăzi, cu Finlanda.

Video Austria - Albania 2-1. Viitoarea adversară a României a avut carenţe în defensivă

austria

Viitoarea adversară a României la Euro, Albania, a fost învinsă în Austria, scor 2-1, într-un amical disputat sâmbătă, în direct la Digi Sport.

Video Minaur Baia Mare - HC Reșița 25-25. Maramureșenii au ratat calificarea în play-off

captura-handbal baieti

Minaur a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de handbal, după ce nu a reușit decât un egal pe teren propriu, 25-25 cu Reșița. Dunărea Călărași a prins ultimul loc de play-off, chiar dacă a pierdut la Vaslui, cu 30-37.

Gloria Buzău - Dacia Unirea Brăila 1-0. Răduca a decis un meci încheiat cu scandal

raduca

Gloria Buzău s-a impus în penultima etapă din sezonul regulat al ligii secunde în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila, echipă deja calificată în playofful seriei întâi. Răduca a avut singura ocazie notabilă a gazdelor în prima repriză (42).

Revenire la Steaua! Lucian Filip s-a antrenat normal şi e apt pentru meciul cu Pandurii

filip-2

Lucian Filip şi-a revenit după accidentare şi s-a antrenat pentru prima oară normal, alături de coechipierii de la Steaua. Mijlocaşul la închidere va fi apt pentru partida cu Pandurii, de la mijlocul săptămânii viitoare.

Video SCMU Craiova - CSU Oradea 81-77. Revenire spectaculoasă în ultimul sfert a oltenilor

captura baschet craiova

SCMU Craiova a reușit o revenire spectaculoasă în ultimul sfert al partidei cu CSU Oradea și s-a impus cu 81-77. Darius Hargrove, de la olteni, a fost MVP-ul partidei.

Video Del Bosque, impresionat de România: ”Am văzut preliminariile, meciul cu Italia și cel cu Lituania”

delbos

Vicente del Bosque a văzut meciul României cu Lituania, încheiat cu 1-0 pentru ”tricolori”, dar și remiza, 2-2, cu Italia, din toamna anului trecut, și susține că elevii lui Iordănescu sunt un adversar redutabil.

Final de foc în Turul Cataluniei! Celebrul Montjuic stabileşte învingătorul: Quintana, Contador sau Dan Martin?

contador

Davide Cimolai s-a impus în etapa a 6-a din Turul Cataluniei, la sprint, însă toată lumea aşteaptă bătălia finală de mâine. Contador (Tinkoff) e decis să îi fure victoria lui Quintana (Mov

Video Spaniolii nu vor să repete experiența de acum 10 ani: ”Vrem să vă batem și apoi să câștigăm Euro”

kokenacho

Nacho Fernandez și Koke Resureccion au fost jucătorii naționalei Spaniei care l-au însoțit pe selecționerul Vicente del Bosque la conferința de presă premergătoare partidei cu România, de duminică, 27 martie, de la ora 21:45, de pe Cluj Arena. Fundașul lui Real Madrid și mijlocașul lui Atletico au vorbit despre onoarea de a juca împotriva României,

Video SCMU Craiova - Explorări Baia Mare 3-1. Oltenii, un prim pas spre calificarea în finală

craiova volei

SCMU Craiova a făcut un prim pas spre calificarea în finala campionatului de volei masculin, după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Explorări Baia Mare.

Rămân invincibili? România are a treia cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere din lume

romania infrangeri

România întâlneşte Spania, într-un amical la Cluj Napoca, iar "tricolorii" speră să continue rezultatele pozitive. Naţionala are 13 partide consecutive fără înfrângere, a treia cea mai lungă astfel de serie în lume, în acest moment. Doar Mexic şi Coreea de Sud stau mai bine decât elevii lui Anghel Iordănescu.

Video Franța l-a speriat pe Iordănescu: ”O echipă de mare clasă. Nu mi-aș fi dorit un start cu ei”

franta

Franța a câștigat meciul amical cu Olanda, disputat ieri, în direct la Digi Sport, cu 3-2, de pe Amsterdam Arena, viitoarea ”Johan Cruyff Arena”. Francezii au condus cu 2-0 după primul sfert de oră, fiind egalați în repriza secundă, înainte ca Matuidi să dea lovitura decisivă pe final de meci.

Accidentările l-au distrus. Emeghara are doi ani de când nu mai joacă fotbal. Cu ce se ocupă

eme

Ifeany Emeghara a agăţat ghetele în cui de doi ani de zile, iar acum se ocupă de căutarea de tinere talente în Nigeria, pe care nu doar să le îndrume în fotbal, ci să le educe pentru viaţă.

Video Africa de Sud, gol din propria jumătate de teren, într-un meci din calificările pentru Cupa Africii

gol africa de sud

Gol senzaţional marcat de naţionala Africii de Sud împotriva Camerunului, într-un meci din calificările pentru Cupa Africii 2017.

Video Suarez a marcat contra tuturor țărilor sudamericane. Doar 5 jucători au reușit asta

suarez luis

Luis Suarez a marcat împotriva Braziliei, la remiza, 2-2, dintre naționala cariocas și Uruguay. ”Canibalul” revenise la echipa națională după 640 de zile de absență și a câștigat pariul cu colegul său din atacul Barcelonei, Neymar, care nu a punctat pentru naționala sa.

Foto Gascoigne, de nerecunoscut. Englezul a pierdut din nou lupta cu alcoolul

gascoigne

Paul Gascoigne, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului britanic, este într-o situaţie neplăcută din nou. Deşi renunţase la alcool în ultima perioadă, "Gazza" a căzut din nou în patima băuturii şi a fost la un pas să sfârşească tragic, judecând d

Video Iordănescu, impresionat de clujeni. ”Nicăieri nu s-a întâmplat asta!”. De ce a mutat antrenamentul

cluj arena

Deși s-a opus vehement ca meciul cu Spania să se dispute la Cluj-Napoca, dând vina pe starea proastă a terenului, Anghel Iordănescu le cere acum fanilor clujeni să susțină echipa națională și a lăudat publicul din capitala Ardealului, amintind că niciodată, în istorie, biletele la un meci al ”tricolorilor” nu s-au epuizat în două ore.

Amicalul cu Spania, un meci special pentru Florin Andone: "Îmi face mare plăcere să fiu pe teren"

andone tatarusanu

România va juca împotriva campioanei Europei, Spania, într-un meci amical care va avea loc la Cluj, duminică, de la ora 21:45. Florin Andone, care evoluează în liga a doua iberică, la Cordoba, recunoaşte că partida de mâine seară este una specială pentru el.

Video Iordănescu, mesaj pentru Alibec? ”Lista pentru Euro rămâne deschisă. N-am renunțat la niciun jucător”

denis alibc

Selecționerul României susține că lotul convocat la amicalele cu Lituania și Spania nu este același care va merge și la Europene, așa cum se temeau jucătorii neconvocați, printre care Denis Alibec.

Româncele pot scrie istorie la Miami. Cele mai periculoase adversare au fost eliminate

collage tenis

Româncele sunt decise să scrie istorie la Miami, iar norocul pare să le surâdă. Halep, Niculescu

Video Iordănescu, dezamăgit de ”tricolori” cu Lituania: ”Sper ca în meciul cu Spania să văd altă atitudine”

anghel iorda

Anghel Iordănescu, selecționerul României, s-a declarat dezamăgit de comportamentul „tricolorilor” la amicalul cu Lituania, de miercuri, de la Giurgiu, promițând schimbări în echipă pentru amicalul cu Spania, de mâine.

Memorial Johan Cruyff la Camp Nou: "Este imposibil să înţelegi fotbalul fără el"

memorial cruyff

FC Barcelona a inaugurat, sâmbătă, la stadionul Camp Nou, un memorial pentru Johan Cruyff, fostul mare jucător şi antrenor al grupării catalane, decedat joi, la vârsta de 68 de ani.

Video Pique și Casillas au vorbit cu fanii înainte de meciul de la Cluj: ”La finala din 2014 am spart un TV”

pique casillas

Înaintea meciului de la Cluj-Napoca, în care vor da piept din nou cu naționala României, după 10 ani de la ultima întâlnire, jucătorii naționalei Spaniei au ținut legătura cu fanii de acasă din hotelul în care sunt cazați. Prin intermediul aplicației Periscope, Gerard Pique, însoțit de această dată de Iker Casillas

Juventus intră în cursa pentru Yaya Toure. Duel cu rivalii de la Inter pentru ivorian

yaya toure juventus

Odată cu venirea lui Pep Guardiola, sunt şanse mici ca Yaya Toure să continue la Manchester City. La 32 de ani, ivoranianul rămâne un jucător interesant pentru cluburile importante ale Europei, iar Juventus este ultima echipă de pe lista celor interesate de mijlocaşul ivorian.

Rednic insistă pentru un jucător, Negoiţă nu vrea să plătească 10.000 de euro pentru transferul acestuia

negoita rednic

Transferul lui Andrei Peteleu a redevenit de actualitate pentru Dinamo, Rednic convingându-l încă din iarnă pe fotbalist să semneze. Problema rămâne la Negoi

Video Cătălina Ponor, aur la bârnă, la prima competiție de la revenire. Bulimar, argint la sol

captura ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

S-au anunţat premiile de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

tenis

Organizatorii turneului masculin de tenis de la Bucureşti (ATP), BRD Năstase Ţiriac Trophy, transmis în exclusivitate de Digi Sport, au anunţat premiile puse în joc, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Gol
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:30 Stirile Digi Sport
  • 13:45 Etapa 7 Superliga: Rezumatele Etapei
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)

    HANDBAL: Skjern - Dinamo, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • logo liga campionilor

    FOTBAL: Bayern Munchen - Real Madrid, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult