Ultimele stiri

FRT a anunțat sportivii care vor participa la J.O. de la Rio. Șapte jucătoare nominalizate

tenis-rio

Federația Română de Tenis a nominalizat vineri sportiviic are vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Rio. Astfel, șase jucătoare și doi jucători sunt pe lista federației, dar nu toți vor ajunge în Brazilia.

Reghe: "Cei de la Dinamo latră non-stop! Şumi a zis bine că Negoiţă nu se pricepe la fotbal"

Reghe capt

Războiul declaraţiilor dintre Steaua şi Dinamo continuă. Laurenţiu Reghecampf, cel care a aprins scânteia săptămâna trecută, când a afirmat că roş-albii nu ar trebui să participe în sezonul viitor al cupelor europene, a continuat azi să-şi atace rivala.

Danezele se tem teribil de Cristina Neagu: “Dacă ne dă doar 10 goluri, avem șanse să le batem!”

cristina neagu

România debutează în această seară, în direct la Digi Sport, în turneul preolimpic de la Aarhus, unde va juca împotriva Danemarcei, organizatoarea întrecerii. Danezele se tem teribil de Cristina Neagu și cred că dacă aceasta va marca doar 10 goluri, atunci pot învinge selecționata tricoloră.

Rednic, criză de nervi la antrenament! L-a trimis pe Marc la vestiare, apoi l-a chemat înapoi

marc

Dinamo n-are un start de play-off așa cum și-ar fi dorit, doar două remize reușind elevii lui Mircea Rednic în primele două etape, 1-1 cu Steaua și 0-0 la Tg. Mureș. Antrenorul s-a enervat la unul dintre antrenamentele din această săptămână, l-a trimis pe Andrei Marc la cabine, l-a reprimit și apoi și-a certat secunzii.

Video Exclusiv România - Danemarca 32-25. Suntem cu un pas la Rio! 

romania danemarca

Echipa de handbal feminin a României are șansa să ajungă la Jocurile Olimpice de la Rio.

Lucescu: "Şahtior e singura formaţie din Europa de Est aflată acum în cupele europene"

nea mircea

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, după calificarea în sferturile de finală ale Europa League, că formaţia sa este singura din Europa de Est rămasă în cupele europene în acest sezon, informează site-ul oficial al grupării din Ucraina.

Dortmund - Liverpool, Braga - Şahtior. Tabloul "sferturilor" din Europa League

uel

Aseară s-au aflat echipele calificate în sferturile de finală din Europa League. Partida de pe Old Trafford, dintre Manchester United şi Liverpool (1-1), a ţinut capul de afiş al serii. "Cormoranii" merg mai departe, după ce în tur se impuseseră cu 2-0.

Hagi nu renunță la titlu, înaintea meciului cu Steaua: “Fiecare echipă și-ar dori locul 1!”

hagi titlu

Viitorul primește sâmbătă vizita Stelei în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, și Gică Hagi recunoaște că o victorie ar readuce echipa sa în lupta pentru titlu. La cinci puncte în urma liderului, Astra, și la două după Steaua, formația constănțeană a învins doar o dată campioana până acum, în opt dispute directe în campionat.

Video Hamilton, cel mai bun în antrenamentele Marelui Premiu de Formula 1 din Australia

Hamilton cursa

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în primele două antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 din Australia.

Klopp nu o vrea pe Dortmund în UEL! "De ce să îmi doresc cea mai puternică echipă?"

Klopp UEL

Sferturile UEFA Europa League ar putea să aducă o înfruntare șoc între Liverpool și Borussia Dortmund, actuala și fosta echipă a lui Jurgen Klopp.

Barcelona - Atletico, PSG - Man. City. Programul "sferturilor" din UEFA Champions League

tragere ucl

Azi, la Nyon, de la ora 13:00, va avea loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Bayern Munchen, după o revenire dramatică în faţa lui Juventus, şi Barcelona sunt ultimele două echipe calificate în această fază. Totodată, cele două sunt şi primele două favorite la câştigarea trofeului, în opinia specialiştilor.

Simona Halep a povestit cum l-a convins pe Darren Cahill să se facă înțeles, atunci când îi vorbește

simona cahil

Simona Halep a pierdut joi de dimineață în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, 4-6, 3-6, în fața Serenei Williams, dar a fost foarte relaxată la conferința de presă care a urmat disputei. A anunțat că va lua două zile de pauză și a povestit cum l-a determinat pe Darren Cahill să se facă înțeles, atunci când îi vorbește.

Video Barcelona - Real Madrid 72-65. ŢSKA Moscova a câştigat derby-ul grupei F, cu Laboral Kutxa

barca

Victorie clară pentru ŢSKA Moscova în derby-ul grupei F din Euroligă, cu Laboral Kutxa. Învinşi în tur la diferenţă de 10 puncte, ruşii au început tare şi conduceau cu 40-26 la pauza mare.

Performanţă pentru Spania: are 6 echipe în "sferturile" celor două competiţii europene

colaj spania

Spania demonstrează încă o dată cât de puternic este fotbalul din La Liga. După ce anul trecut, Barcelona a câştigat UEFA Champions League şi Sevilla s-a impus în Europa League, ibericii s-au calificat cu 6 echipe în sferturile cupelor europene, în acest sezon.

Video Liverpool şi-a eliminat marea rivală din Europa League. Klopp visează la trofeu şi la Ligă

united liverpool

Cu şanse infime să mai prindă un loc de Ligă în sezonul viitor ca urmare a locurilor slabe ocupate în Anglia, United şi Liverpool mizau pe câştigarea Europa League, care aduce automat un bilet către cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume. V

Video Trentino - Belogoria 3-0, în play-off-ul Ligii Campionilor

captura volei

Trentino a învins-o fără drept de apel pe Belogoria în play-off-ul Ligii Campionilor, 3-0. Italienii au început perfect, deşi nu i-au avut la dispoziţie pe căpitanul Filippo Lanza şi pe atacantul Mitar Tzourits, ambii accidentaţi.

Negoiţă a vorbit în premieră despre posibila plecare a lui Rednic: "Sunt optimist!"

rednic negoita

Ionuţ Negoiţă a vorbit despre posibila plecare a lui Rednic, din vară. Patronul lui Dinamo are încredere că

Video "Dublă" Yamaha, în primele antrenamente din Qatar. Marquez, doar pe locul 8

lorenzo

Echipa Yamaha Movistar a început noul sezon din MotoGP cu o dublă. Jorge Lorenzo a fost cel mai rapid în primele antrenamente din Qatar. Triplul campion mondial este pilotul cu cele mai multe victorii la Losail, 5 la număr, şi se află la egalitate cu australianul Casey Stoner.

Video Respect World Series, sâmbătă, ora 22:30, în direct la Digi Sport 2

benny

Luptătorii români sunt pregătiţi să cucerească Madridul. Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica au plecat spre capitala Spaniei, unde vor lupta la gala Respect World Series, sâmbătă, în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:30.

Gest superb făcut de Real şi Ronaldo. I-au îndeplinit visul unui puşti palestinian

cr7

Ahmed Dawabcheh, un palestinian de 5 ani care a supravieţuit unui atac comis de extremişti israelieni, şi-a înfăptuit visul întâlnindu-se joi în Spania cu idolul său Cristiano Ronaldo, a anunţ

Cât de fezabil e proiectul noului Ghencea? Stadionul ar urma să aibă 50.000 de locuri, pe două inele

arena nati1

În direct la Digi Sport, Gigi Becali a anunţat ieri că s-a înţeles cu Armata pentru o întoarcere în Ghencea pentru antrenamente. Doar pentru şedinţele de pregătire, deoarece stadionul va intra într-un amplu proces de modernizare. În următorii ani, arena va ajunge la 55-60.000 de locuri, potrivit patronului roş-albaştrilor.

Mesajul lui Darren Cahill, după înfrângerea suferită de Simona în faţa Serenei Williams

cahill

Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală de la Indian Wells de Serena Williams, dar antrenorul sportivei noastre a fost mulţumit de evoluţia numărului 5 mondial, Darren Cahill recunoscând superioritatea jucătoarei din Statele Unite.

Video Raul Garcia a oferit assist-ul săptămânii, în Europa, la golul calificării lui Bilbao

garcia

Athletic Bilbao s-a calificat în sferturile de finală din Europa League, datorită golului marcat în deplasare, scorul general al dublei cu Valencia fiind 2-2. Reuşita bascilor a venit însă după cel mai frumos assist al săptămânii, în Europa.

Video Italia, în picaj! Lazio a fost desfiinţată în EL, Serie A nu mai are reprezentantă în cupele europene

collage lazio

După un sezon istoric, în care Juventus a ajuns până în finala Champions Leauge, campionatul Italiei cunoaşte un recul extrem de puternic. Nicio formaţie din Serie A nu est

Video Rednic, dat de gol de un fost elev: "Va pleca, dacă Dinamo nu ajunge în Europa"

rednic-4

Mircea Rednic a recunoscut că nu ştie dacă va rămâne la Dinamo şi din sezonul viitor, iar un fost elev al tehnicianului, Florin Bratu, a dezvăluit şi condiţiile în care acesta îşi va prelungi înţelegerea cu gruparea din "Ştefan cel Mare", una scadentă la finalul acestei stagiuni.

Blestemul numărului 10 la Real Madrid. James Rodriguez, a 5-a victimă

james rodriguez

Aventura lui James Rodriguez la Real Madrid are mari șanse de a se încheia la finalul acestui sezon, al doilea pe care columbianul îl bifează în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu.

Danezii vor medalii la Jocurile Olimpice: "E o presiune maximă pe antrenor"

danemarca

Echipa de handbal feminin a României va întâlni Danemarca în primul meci din turneul preolimpic, în urma căruia tricolorele speră să ajungă la Jocurile Olimpice. Înaintea competiţiei, presiunea este pusă însă pe nordice, Comitetul Sportiv Danez susţinând că trupa lui Klavs Bruun Jorgensen trebuie să se bată pentru medalii.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Ibra. Blanc îl vrea cu orice preţ pe Martial

ibra cavani

Anthony Martial e văzut de Blanc drept înlocuitorul perfect pentru Zlatan Ibrahimovic. Francezii pregătesc o ofertă de nerefuzat pentru perioada de mercato din vară.

Video Înfrângere pentru naționala U16 a României în al doilea amical cu Italia

captura ro u16

Tricolorii născuţi în anul 2.000 vor să calce pe urmele naţionalei mari şi să se califice la Campionatul European. Puştii au disputat două amicale cu Italia, în care au înregistrat o victorie şi un eşec.

Video Negoiță: "Modelul de patron care aduce bani e depășit. Vreau ca Dinamo să se autofinanțeze"

collage bun

Proiecția imaginii lui Ionuț Negoiță în viziunea suporterilor lui Dinamo încă pendulează între două ecrane opuse. Niciun trofeu câștigat în cei trei ani de când e singurul acționar și redresarea financiară a clubului preluat cu datorii de aproape 20 de milioane de euro. Pentru prima oară în ultimul timp, cele două imagini, ale perfor

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult