Ultimele stiri

Edi Iordănescu vrea să fie tratat ca Șumudică. ”Să mi se amâne suspendarea!”

edi iordanescu

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis suspendarea pentru două etape a lui Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii. Tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, a fost eliminat în finalul partidei cu Dinamo, din ”Ștefan cel Mare”, scor 1-1.

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami. Victorie în două seturi cu Daria Kasatkina

halep kasatkina-1

Simona Halep a aflat când va juca primul meci din turneul de la Miami. Favorita numărul cinci se va duela cu Daria Kasatkina (36 WTA), în noaptea de joi spre vineri, nu mai devreme de ora 01:30. Partida va avea loc pe principala arenă a întrecerii din Florida.

Video Laboral Kutxa Vitoria- FC Barcelona 75-71. Gazdele, aproape de calificarea în play-off

laboral barcelona

Laboral Kutxa a câştigat duelul spaniol din Euroligă cu FC Barcelona. Baschetbaliştii lui Velimir Perasovic au învins cu 75-71 şi pot ajunge deja în play-off, dacă CSKA Moscova va câştiga în deplasare meciul cu Brose Baskets Bamberg, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, joi, de la ora 21.45.

Irina Begu, victorie la Miami. Calificare fără emoţii în turul secund

begu-1

Irina Begu a păşit cu dreptul la Miami, impunându-se în primul tur în faţa unei sportive venite din calificări, Maria Sakkari (131 WTA), scor 6-1, 6-3.

Video Pantilimon, din nou la națională după un an de zile: ”Poate cu Spania o să jucăm formidabil”

pantilimon

Naționala de fotbal a României a câștigat amicalul cu Lituania, de la Giurgiu, scor 1-0, prin golul marcat de Nicușor Stanciu. În poarta tricolorilor, selecționerul Anghel Iordănescu l-a preferat pe Costel Pantilimon, în detrimentul lui Ciprian Tătărușanu.

Cel mai în formă fotbalist român. Stanciu a confirmat şi la naţională perioada excelentă

nicusor stanciu debut

Nicuşor Stanciu a confirmat că traversează cea mai bună perioadă a carierei şi că, în acest moment, nu are practic concurenţă la titlul de cel mai în formă fotbalist român. Mijlocaşul Stelei a adus victoria României în primul amical din 2016, 1-0 cu Lituania, chiar la debutul său în naţională, şi este şi mai aproape de prezenţa la Euro.

Video Kiel - Pick Szeged 36-29. Nemţii, în sferturile Champions League

kiel

Kiel este a treia echipă calificată în sferturile Champions League! După ce au pierdut turul

Video Cucine Lube Civitanova, în Final Four, după o dublă dramatică

cucine

Dublă dramatică pentru un loc în Final Four-ul Ligii Campionilor, între Halkbank Ankara şi Cuci

Dezamăgit de organizarea de la Giurgiu, Torje trimite săgeţi: "Aşa e când nu jucăm acasă"

na

România - Lituania 1-0 nu a avut parte de momente mai puţin plăcute doar pe teren, acolo unde naţionala a reuşit doar în a doua repriză să practice un fotbal bun, ci şi înainte de dispută.

Dezamăgit de organizarea de la Giurgiu, Torje trimite săgeţi: "Aşa e când nu jucăm acasă, pe Arena Naţională"

na

România - Lituania 1-0 nu a avut parte de momente mai puţin plăcute doar pe teren, acolo unde naţionala a reuşit doar în a doua repriză să practice un fotbal bun, ci şi înainte de dispută.

Video Stanciu: ”Sper să-l conving pe domnul Iordănescu să mă cheme la lot în continuare!”

stanciu-6

Nicușor Stanciu (22 de ani) a debutat cu gol în echipa națională, în amicalul cu Lituania, scor 1-0. Rămas pe bancă în start, mijlocașul Stelei a fost introdus la pauză și a avut nevoie de 20 de minute pentru a-și trece numele pe tabela de marcaj.

Video Burleanu promite că România va arăta altfel cu Spania: "Nu va fi aceeaşi atitudine relaxată"

romania lituania

România a câştigat cu 1-0 meciul amical cu Lituania, dar prestaţia "tricolorilor" a lăsat în multe momente de dorit. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este convins că elevii lui Anghel Iordănescu se vor prezenta mult mai bine la duelul cu Spania, care va avea loc la Cluj, duminică, 27 martie.

Video Iordănescu, îngrijorat de forma lui Sânmărtean: "Nu are ritmul pe care ni-l dorim"

sabnm

Echipa naţională de fotbal a României a câştigat, miercuri seară, pe teren propriu, cu reprezentativa Lituaniei, scor 1-0, într-un meci amical disputat la Giurgiu.

Stanciu a schimbat faţa naţionalei, dar Marius Niculae s-a ferit să îl laude: "Nu a jucat singur!" 

stanciu bucurie

Naţionala de fotbal a României a învins formaţia Lituaniei cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seară, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, într-un meci amical

Halep, înaintea turneului de la Miami: ”Am avut niște luni grele”

halep miami-1

Simona Halep (24 de ani), locul 5 WTA, este gata să ia startul, în această săptămână, la turneul de la Miami, competiție la care anul trecut a ajuns până în semifinale.

Video CSM Ploieşti- Dinamo 29-37. Oaspeţii, pe primul loc după sezonul regulat

dinamo handbal-2

Dinamo a terminat pe primul loc sezonul regulat al Ligii Naţionale. Handbaliştii antrenaţi de Eliodor Voica s-au impus în ultima etapă a returului, în deplasare, în faţa lui CSM Ploieşti.

Nicușor Stanciu, debut cu gol la națională. A avut nevoie de 20 minute pentru a marca

captura stanciu

România a deschis cu Lituania seria partidelor de verificare pentru Campionatul European din Franța.

Klopp transferă de la Barcelona. Liverpool e gata să achite clauza de reziliere a lui Bartra

bartra

Jurgen Klopp este aproape să facă primul transfer pentru sezonul viitor. Oficialii lui Liverpool negociază intens cu Marc

Astra nu se teme de Steaua: ”I-am simțit foarte puternici, dar noi suntem pe primul loc”

steaua astra-6

Steaua a învins Astra de două ori în 2016, în semifinalele Cupei Ligii și în a doua etapă din play-off, dar giurgiuvenii spun că tot ei vor fi cei care vor câștiga campionatul la finalul actualei ediții a Ligii 1.

Video Dumitru Dragomir i-a transmis un mesaj lui Ionel Ganea: ”Dacă va mai gafa, va fi dat afară!”

ganea voluntari-1

Gestul lui Ionel Ganea, antrenorul celor de la FC Voluntari, care a avut un conflict cu o jurnalistă de la Look TV, Alina Iosub, vineri seară, după partida cu CSMS Iaşi, scor 1-0, el ameninţând-o şi înjurând-o pe tânără, nu a rămas fără urmări.

Moment stânjenitor la Giurgiu. Imnul naţional a fost întrerupt, după ce organizatorii au încurcat melodiile

captura moti zambeste

Moment stânjenitor în debutul partidei dintre România şi Lituania. Organizatorii au întrerupt imnul naţional al ţării noastre, sesizând că trebuiau să pună imnul balticilor.

Morata cere ca situaţia sa să fie clarificată: "Vreau să ştiu unde îmi cumpăr casă"

morata juve real

Alvaro Morata nu ştie exact care va fi viitorul său, iar incertitudinea îl dernajează pe atacantul spaniol al lui Juventus, care cere ca situaţia sa să fie clarificată cât mai curând.

Denis Alibec nu crede că va face deplasarea la Euro. ”Acesta este lotul, cel de acum cu Spania!”

alibec nationala

Denis Alibec (25 de ani) a fost dezamăgit că nu a fost inclus în lotul României pentru cele două amicale cu Lituania și cu Spania. Dezamăgirea atacantului de la Astra este cu atât mai mare cu cât el crede că lotul de acum va fi și cel care va face deplasarea în Franța

ACS Poli Timișoara, la un pas de desființare! ”Noi nu putem intra în insolvență. Suntem un ONG”

aCS

De când am venit din vară nu s-a plătit niciun leu. Atât CL cât și PT sunt membri cotizanți. Ei în fiecare lună trebuiau să vină cu o sumă de bani. În afară de banii din drepturile tv, alți bani nu sunt. Era important să avem linișye din punct de vedere financiar, sunt restanțe și la jucători,. ca formă de organizatre nu putem intra în insolvență, pentru că suntem ONG. Altfel, în iarnă am fi intrat în insolvență și noi. Din punct de vedere legal se poate desființa echipa. Mi-era greu să numesc un antrenmor sau să merg până la capăt fără niște garanții. De când Curtea de Conturi a oprit fianțarea nu am mai primit niciun ban. Situația e foarte grea, e un moment dificil, plus că și rezultatele nu ne avantajează.Am negociat cu mai mulți antrenori, nu cu unul singur. Rămân pînă pe data de 1, am plecat amiabil, s-a înființat un nou Consiliu Director care va aduce noul antrenor. Eu mă voi ocupa doar de probleme de licențiere până la final.Din punct de vedere soportiv nu mi-este frică cu acest lot, dar aveam nevoie de niște garanții pentru că aveam un cuvânt dat jucătorilor, mai ales că urma să numim și un nou antrenor.

Bokila dezamăgeşte peste tot şi în vară va deveni liber de contract. Soluţie pentru Steaua?

bokila

Jeremy Bokila nu dă randament decât în România. Altfel nu se explică evoluţiile mult sub aşteptări avute la formaţiile la care a mai evoluat după despărţirea de Petrolul.Obiectivul principal a

Campanie inedită iniţiată de CSM Bucureşti. Donaţie de cărţi în loc de bilet de intrare la meci

csm bucuresti-3

Campanie inedită iniţiată de campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti. La meciul de vineri cu SCM Craiova, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:00, biletul de intrare va fi înlocuit cu o donaţie de cărţi.

Noua achiziţie a Astrei s-a antrenat sub comanda lui Şumudică. Va fi în lot la meciul cu Voluntari

oliseh astra

Sekou Oliseh, noua achiziţie a liderului Astra Giurgiu, s-a antrenat, astăzi, sub comanda lui Marius Şumudică şi va face parte din lotul pentru amicalul cu FC Voluntari, care ava avea loc peste două zile.

Video Burleanu a anunțat primul stadion care a intrat deja în proces de modernizare pentru Euro 2020

Stadionul-Arcul-de-Triumf

România a primit dreptul de a organiza patru meciuri de la Euro 2020 - trei din faza grupelor şi unul din optimi - dar lucrările de amenajare au început doar pe unul dintre cele 4 stadioane incluse în proiect.

Froome, Quintana şi Contador, păcăliţi de Dan Martin. Irlandezul a câştigat prima mare bătălie din munţi pe 2016

dan martin

Daniel Martin (Etixx Quick-Step) a câştigat etapa a treia din Turul Cataluniei. El a atacat cu aproximativ 500 de metri înainte de final, dintr-un grup select de aproximativ 12-15 rutieri, şi nu a mai fost prins. Podiumul a fost com

Cavani poate reveni în Italia, la Juve: "E un club cu o istorie importantă şi un prezent fantastic"

cavani juventus

Edinson Cavani la Juventus este un transfer care se poate realiza, susţine fratele şi agentul atacantului de pe Paris St. Germain, Fernando Guglielmone. În acelaşi timp, uruguayanul nu exclude posibilitatea de a evolua din sezonul viitor în Anglia.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult