Ultimele stiri

Video Amintirile unui fundaș: “Zlatan mi-a încheiat cariera la echipa națională înainte să înceapă”

shawcross

Ryan Shawcross face un sezon excelent în tricoul lui Stoke, dar fundașul nu a fost selecționat în lotul Angliei pentru amicalele cu Germania și Olanda, din această săptămână. În vârstă de 28 de ani, acesta glumește pe seama situației, amintindu-și: “Zlatan mi-a încheiat cariera la echipa națională înainte să înceapă.”

Ruşinos sau corect? Iordănescu este cel mai prost plătit antrenor care va fi prezent la Euro 2016

tat puiu

Pentru prima dată, la turneul final al Campionatului European de fotbal vor participa 24 de naţiuni, dar chiar şi aşa selecţionerul României are cel mai mic salariu dintre toţi antrenorii. 120.000 de euro ia Anghel Iordănescu, în condiţiile în care cel mai bine plătit este englezul Roy Hodgson, cu 5 milioane de euro, adică de peste 40 de ori mai mult!

România - Lituania 1-0. "Tricolorii" au câştigat primul amical din 2016. Gol superb al lui Stanciu

bucurie gol romania

Reprezentativa pregătită de Anghel Iordănescu joacă azi, de la ora 20:00, la Girugiu, primul dintre cele două meciuri amicale programate în această săptămână. Tricolorii vor întâlni naționala Lituaniei într-o partidă în care selecționerul va menaja mai mulți titulari.

Video Amicale de gală în Europa. Toate rezultatele sunt aici

collage amicale

România are programate două partide amicale în următoarele zie. Azi, tricolorii vor întâlni Lituania, la Giurgiu, în timp ce duminică este programată partida cu Spania, la Cluj.

Naționala Belgiei și-a anulat şi antrenamentul de miercuri dimineață, de la Bruxelles

belgia antrenament

Naţionala de fotbal a Belgiei şi-a anulat şi antrenamentul de miercuri dimineaţă, în vederea meciului amical cu Portugalia, din 29 martie, ca urmare a exploziilor de la Bruxelles, soldate cu 31 de morţi, a anunţat Federaţia Belgiană de Fotbal.

Pariu inedit între Suarez și Neymar înainte de Brazilia - Uruguay

neymar suarez

Internaţionalul uruguayan Luis Suarez a dezvăluit că a făcut un pariu amical împreună brazilianul Neymar, coechipierul său de la FC Barcelona, pe tema meciului dintre naţionalele Braziliei şi Uruguayului, din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018, programat vineri pe Arena Pernambuco din Recife.

Steaua e unul dintre motivele pentru care nu au fost perfectate amicalele cu Olanda sau Anglia

stelisti-1

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că amicalele cu Olanda şi Anglia nu au fost perfectate deoarece selecţionerul Anghel Iordănescu se temea că Steaua nu le va permite jucătorilor să vină la lot, meciurile nefiind cuprinse în calendarul FIFA.

Bugetul de securitate la meciurile de la Euro 2016 este de 17 milioane de euro

euro

Atentatele de marți de dimineață de la Bruxelles au readus în discuție capacitatea Franței de a asigura securitatea la turneul final al Euro 2016, care se va desfășura între 10 iunie și 10 iulie. Bugetul pentru asigurarea securității înaintea, în timpul și după meciuri este de 17 milioane de euro, 4 milioane urmând să fie plătite de UEFA. Numărul forțelor de ordine a crescut.

Exclusiv Ciprian Marica s-a antrenat normal și va juca în meciul cu Pandurii

marica steaua-1

Steaua a profitat de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale și antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a dus jucătorii într-un minicantonament la Brașov. Stagiul de pregătire a început cu o veste bună pentru roș-albaștrii. Ciprian Marica s-a pregătit normal la antrenamentul din această dimineață.

Simona Halep va juca şi în proba de dublu la Miami

simona miami

Simona Halep va juca şi în proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 6.844.139 de dolari, ea urmând să facă pereche cu Daniela Hantuchova (Slovacia).

N-am scăpat de el! Benzema mai are o șansă să joace cu naționala Franței la Euro 2016

benzema 15aprilie

Karim Benzema n-a fost convocat de Didier Deschamps pentru amicalele Franței cu Olanda și Rusia, din această săptămână, dar mai are o șansă să joace la Euro 2016. Atacantul Realului va afla cel mai târziu pe 15 aprilie dacă va reveni printre tricolorii cocoșului galic.

Ce se întâmplă când vrei să cumperi un jucător al şeicilor de la PSG

psg

În vara lui 2015, s-a petrecut un episod mai puţin întâlnit în lumea fotbalului. Atletico Madrid a făcut presiuni pentru a-l cumpăra pe Thiago Motta, dar reacţia preşedintelui lui PSG a fost una incredibilă.

"Păstrează" Iordănescu titularii pentru Spania? Cum ar putea arăta România contra Lituaniei  

collage romania bun

România va întâlni Lituania miercuri, de la ora 20:00, la Giurgiu, iar Iordănescu pare decis să dea şanse mai multor fotbalişti de plan secund. Titularii vor fi păs

Grigoraş a refuzat Poli Timişoara: "Dacă eşti băiat bun, eşti considerat fraier"

grig

Poli Timişoara nu a găsit încă înlocuitor pentru banca tehnică, după demiterea lui Florin Marin. Ajunşi pe loc retrogradabil după eşecul suferit în deplasare, în faţa lui CSU Craiova (0-1), bănăţenii au fost refuzaţi de Cosmin Contra şi au solicitat opinia suporterilor.

Unele meciuri de la Euro s-ar putea disputa cu porţile închise. Anunţul UEFA 

euro 2016

Atentatele din Belgia ar putea paraliza fotbalul, UEFA luând în calcul anularea amicalelor din această săptămână. Totuşi, deşi exista zvonul că Euro 2016 ar fi în pericol, se pare că nu se pune problema anulării competiţiei.

Cel mai ghinionist sau cel mai norocos om? Un fotbalist, supraviețuitor a trei atentate în 10 zile

foto stanga

Odată cu pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, Jason Denayer a plecat la sfârșitul săptămânii trecute acasă, la Bruxelles, unde fusese convocat la naționala țării sale. Astăzi, 22 martie, a prins deja al treilea atentat terorist în mai puțin de zece zile.

Video Dinamo Moscova - Fenerbahce 2-3. Calificare în Final-Four pentru echipa din Turcia

fenerbahce

Fenerbahce Istanbul a ajuns în Final Four-ul Ligii Campionilor cu o dublă victorie în faţa lui Dinamo Moscova. Câştigătoare cu 3-1 în tur, echipa din Turcia a început excelent meciul din Rusia şi şi-a adjudecat setul inaugural cu 25-19.

Video Steaua inovează iar la antrenamente. Sistem revoluționar folosit de elevii lui Reghe

steaua antrenament ems

Steliștii s-au antrenat sub supravegherea lui Mircea Brânzei, proprietarul firmei care a introdus acest nou sistem, EMS, în România. În ce constă noutatea antrenamentelor cu care au făcut cunoștință Tamaș, Papp și ceilalți roș-albaștri astăzi, la Brașov?

Alexandra Dulgheru a fost eliminată în primul tur al turneului de la Miami

dulgheru

Alexandra Dulgheru a fost învinsă de ucraineanca Lesia Tsurenko, în trei seturi, cu 7-5, 3-6, 3-6, marţi, în runda inaugurală a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Raţ speră să prindă Euro: "În 2-3 săptămâni sunt bun de joc". Ce spune despre înlocuitorii lui la naţională

razvan rat-1

Răzvan Raţ, căpitanul primei reprezentative de fotbal a României, neconvocat pentru amicalele cu Spania şi Lituania, a declarat azi, în DIRECT la Digi Spo

Video Burleanu vrea un nou mandat la şefia FRF: "Voi face tot posibilul să câştig"

burleanu

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja intenţia de a obţine un nou mandat la şefia FRF. După primele "preliminarii" disputate de când este preşedintele Federaţiei, echipa naţională s-a calificat din nou la un turneu final, Campionatul European din Franţa. Opt ani au trecut de la ultima participare.

Victorie neaşteptată! CSM Dunărea Galaţi a învins la Ciuc, în primul meci al finalei Campionatului Naţional

csm-2

CSM Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului, a învins-o neaşteptat pe Sport Club Miercurea Ciuc, cu scorul de 4-1 (1-0, 2-1, 1-0), marţi, pe Patinoarul ''Vakar Lajos'', în prim

Video FC Braşov - Olimpia Satu Mare 3-0. "Stegarii" au urcat pe loc de playoff

brasov

FC Braşov a urcat pe loc de playoff cu două etape înainte de finalul sezonului regulat din liga a doua, după victoria în faţa Olimpiei Satu Mare, scor 3-0

Veşti bune pentru Chiricheş. Koulibaly e dorit de Manchester United şi Bayern Munchen

chiriches

Vlad Chiricheş nu a prins foarte multe meciuri în acest sezon, în Serie A TIM, în tricoul lui Napoli, cuplul de fundaşi centrali folosit de Maurizio Sarri fiind cel format din Koulibaly şi Albiol.

Un atacant uriaș al Italiei: ”Nu mai avem vârfuri ca Del Piero, Inzaghi sau Totti. Deprimant”

luca toni

În urmă cu două zile, după înfrângerea Veronei în fața lui Carpi, 1-2, Luca Toni, veteranul fotbalist din atacul lui Hellas, și-a făcut praf colegii. ”Merităm să retrogradăm, unii jucători din echipă nu au valoare de Serie A”, spunea atacantul de 38 de ani.

Messi şi "noul Messi" pot juca pentru prima oară împreună: "Sunt mândru"

messi dybala

Atancantul lui Juventus, Paulo Dybala, este nerăbdător să joace pentru prima oară alături de idolul lui, Lionel Messi, lucru care are mari şanse să se întâmple în preliminarille pentru Cupa Mondială, unde Argentina va evolua cu Chile şi Bolivia, pe 25 şi 30 martie.

De ce n-a fost convocat Niță la națională: ”E greu să-l chemi, suntem bine acoperiți numeric și valoric”

flonita

De altfel, mai multe voci din lumea fotbalului și-au exprimat aceeași părere în ultimele luni: Florin Niță ar trebui introdus în circuitul echipei naționale. Unul dintre cei care susținea asta era chiar Florin Prunea, fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale.

Dan Petrescu pregăteşte un nou transfer de la Chelsea. Anunţul făcut de britanici

obi mikel

John Obi Mikel (28 de ani), mijlocaşul defensiv de la Chelsea Londra, are şanse mari să ajungă în vară în prima ligă chineză de fotbal, anunţă publicaţia britanică Evening Standard.După ce un alt mijlocaş de la Chelsea, brazilianul Rami

Ce înseamnă să joci într-o ligă cu Bayern. Dortmund se laudă cu cel mai bun sezon din istoria clubului!

borussi

Cu șapte etape înainte de finalul sezonului în Bundesliga, Bayern e lider cu 69 de puncte, în timp ce Borussia Dortmund este pe locul secund, la cinci lungimi în spate. De opt ori câștigătoare a titlului în Germania și deținătoarea unui trofeu UEFA Champions League, Borussia se laudă pe site-ul oficial că traversează cel mai bun sezon din istoria clubului.

Video Gâlcă, aproape de prelungirea contractului: "Atunci vom vedea ce jucători vor veni"

galca 1

Espanyol trebuie să încheie campionatul în primele zece echipe din La Liga pentru ca înţelegerea lui Costel Gâlcă să fie prelungită. Antrenorul român este la un pas de a-şi îndeplini obiectivul. Cu 8 etape înainte de final, catalanii ocupa locul 12 şi mau au de recuperat un punct pentru a-l păstra pe fostul tehnician al Stelei.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)

    HANDBAL: Skjern - Dinamo, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • logo liga campionilor

    FOTBAL: Bayern Munchen - Real Madrid, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult