Ultimele stiri

Video CFR Cluj - Petrolul 0-0. Oaspeţii au obţinut primul punct după nouă etape

cristian lopez

Etapa a 3-a a play-out-ului din Liga 1 se încheie cu meciul dintre CFR Cluj și Petrolul, programat luni, de la ora 20:30 și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Costică Buceschi: "La JO vrem un loc mai bun decât la CM" / Valentina Elisei Ardean: "Suntem fericite!"

buceschi salon

Antrenorul secund al naţionalei de handbal feminin a României, Costică Buceschi, a declarat, luni, la sosirea în ţară a echipei după calificarea la Jocurile Olimpice, că îşi doreşte foarte mult ca la competiţia de la Rio "tricolorele" să obţină un loc bun, poate mai bun decât poziţia a treia de la Mondiale.

Video Alonso a scăpat din accident grație unui material de 10 ori mai rezistent ca oțelul

mclaren alonso australia

VIDEO MP al Australiei la F1. Prima cursă a noului sezon din Formula 1, competiție revenită la Digi Sport în 2016, a fost marcată de un accident teribil suferit de Fernando Alonso, care a scăpat ca prin minune după ce monospostul său s-a "făcut praf" pe circuitul de la Melbourne.

Comando pentru "legiunea Ludogorets". Anunţul lui Iordănescu şi promisiunea pentru stelişti 

s-660x395

Anghel Iordănescu a încercat să comprime cât mai mult sezonul actual, astfel încât naţiona

Video Exclusiv Cristina Neagu a dezvăluit secretul succesului naţionalei de handbal feminin

cristina neagu capt

Delegaţia naţionalei de handbal feminin a României a sosit azi în ţară, după ce fetele conduse de suedezul Tomas Ryde au reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Tricolorele au câştigat turneul preolimpic de la Aarhus, după ce au învins Danemarca (32-25), Uruguay (36-19) şi au terminat la egalitate cu Muntenegru (23-23). Tragerea la sorţi a grupelor din cadrul Olimpiadei este programată în 1 mai.

Pacea a durat câteva zile. Becali reia războiul cu generalii: "Mincinoşii vor să mă mulgă"

becali armata

Becali şi Armata păreau că se află pe aceeaşi lungime de undă, iar mulţi anticipau că pacea reprezintă doar o chestiune de timp. Patronul Stelei a ieşit însă la atac astăzi, continuându-şi discuţiile în contradictoriu cu Zisu şi Boroi, cei care ar vrea "să îl mulgă de bani"."Într-o lună ne înto

Ionel Ganea a fost amendat de FC Voluntari şi a primit un ultim avertisment pentru incidentul de la Iaşi

ganea-2

Conducerea FC Voluntari l-a amendat, luni, cu suma de 5.000 de lei şi i-a acordat un ultim avertisement antrenorului echipei, Ionel Ganea, care a agresat verbal o jurnalistă a postului Look TV, la Iaşi.

Scandal uriaş! Demare, învingător în Milano-San Remo, acuzat că a trişat: "E dezgustător ce a făcut" 

demare

Scandal uriaş după prima clasică monument a sezonului 2016. Arnaud Demare (FDJ) a câştigat total neaşteptat, însă mai mulţi rutieri din pluton îl acuză că a trişat.

Video Naţionala de handbal feminin s-a întors în ţară, după calificarea la Jocurile Olimpice

romania aeroport 1

Delegaţia naţionalei de handbal feminin a României a sosit în ţară azi, la ora 13:05, după ce tricolorele au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice, în urma turneului disputat la Aarhus. Duminică s-au disputat ultimele partide din cadrul turneelor preolimpice, care au stabilit clasarea pe primele două locuri la fiecare dintre acestea şi, implicit, echipele calificate la JO. Tragerea la sorţi a grupelor din cadrul Olimpiadei este programată în 1 mai.

"Loveşte mingea exact ca Hagi". Becali pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

sta

După transferurile lui Chiricheş sau Gardoş, Steaua pregăteşte un nou transfer pe bani mulţi în Vest. Becali îl vede pe Stanciu o copie a lui Gheorghe Hagi.

Video Al. Dedu: "Ryde continuă să ne surprindă. Vă asigur că fetele se vor bate pentru medalii"

romania handbal calificare jocurile olimpice

Naționala feminină de handbal a României a încheiat fără înfrângere turneul preolimpic din Danemarca, unde și-a câștigat grupa și s-a calificat la Jocurile Olimpice din această vară, de la Rio, în urma victoriilor cu țara gazdă și Uruguay și a egalului cu Muntenegru.

Viitorul, cea mai dezavantajată echipă de către arbitri. Dinamo e la polul opus  

viitorul dinamo

Viitorul a fost în această ediţie de campionat cea mai dezavantajată echipă. La polul opus se află Dinamo,

Video Messi i-a rupt mâna unei tinere în meciul cu Villarreal. Reacţia argentinianului şi a Barcelonei

messi incheietura

Lionel Messi nu a reuşit să marcheze împotriva "submarinului galben", amânând celebrarea celui de-al 500-lea gol al carierei, însă a fost protagonistul unui eveniment nedorit: un şut trimis de el i-a rupt mâna unei tinere din tribune.

Zidane pregătește deja primul El Clasico din cariera de antrenor: "Va fi un meci mare!"

zidane real cr

VIDEO Real Madrid - Sevilla 4-0. Imediat după succesul cu Sevilla, de duminică, Zinedine Zidane și-a întreptat atenția către meciul următor, cel cu Barcelona, primul El Clasico din cariera sa de antrenor.

Becali garantează că partida cu Viitorul s-a jucat doar pe teren. Patronul Stelei râde de Chipciu 

hagi-2

Campioana s-a impus din nou în faţa echipei lui Hagi, iar în presă au apărut o serie de speculaţii pe seama relaţiei naş-fin dintre Becali şi fostul decar al naţionalei.

Lăudat de cel mai bun: "Lui Alibec nu-i poate sta nimeni în faţă dacă mai slăbeşte 2-3 kilograme"

denis

Intrat în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Matinal, Gică Hagi l-a lăudat încă o dată pe Denis Alibec, jucător pe care îl consideră unul dintre cei mai buni atacanţi ai României, dacă nu chiar cel mai bun din Liga 1.

Florin Marin, demis de la Poli Timişoara. Cosmin Contra e favorit să-i ia locul

flocea

Florin Marin (62 de ani) a fost demis de la cârma lui ACS Poli Timişoara. Tehnicianul a obţinut doar două puncte în primele 3 partide din play-out, iar echipa a ajuns pe loc retrogradabil. Azi, oficialii grupării de pe Bega decis să se despartă de Florin Marin şi i-au transmis acestuia că nu mai este antrenorul primei echipe.

Gardoş ratează aproape sigur Euro! Anunţul făcut de Koeman după meciul cu Liverpool

gardos bun

Florin Gardoş a revenit la sfârşitul lunii februarie la antrenamentele lui Southampton, după accidentarea gravă pe care a suferit-o la genunchi, dar fundaşul român

Halep ar putea coborî în clasament după Miami! Salt important în "Road to Singapore": 50 de locuri

simo-3

Simona Halep a reuşit un sfert de finală la Indian Wells

Evaluatorul care a cotat marca "Steaua" la 57,3 milioane € a fost arestat pentru corupție! 

marca steaua

Chiar în ziua în care patronul stelist Gigi Becali a fost la discuțiile cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, care i-au dat detalii despre noul proiect al stadionului Ghencea, evaluatorul mărcii "Steaua" a fost arestat.

Exclusiv Hagi dă cărţile pe faţă: "Depindem de 2-3 jucători." De ce au plecat Aganovic şi Achim

hagi viitorul

Viitorul a pornit în play-off cu şanse reale la titlu, însă nu a reuşit să obţină decât un punct în cele 3 etape disputate până acum. Elevii lui Gică Hagi au pierdut în deplasare cu Astra (0-2), au remizat la Pandurii (1-1) şi au fost învinşi pe teren propriu de Steaua (1-3).

Ibra s-a decis asupra viitorului său: "Ştim ce urmează, însă nu spunem nimic până în vară"

ibra bun

Zlatan Ibrahimovic a decis cu ce formaţie va semna din vară. Mino Raiola, agentul jucătorului, a recunoscut că suedezul a ajuns la un acord cu un nou club, însă a punctat că

Video Maestru la penalty-uri. Keylor Navas a apărat încă unul și are un sezon de senzație

navas penalty real

VIDEO Real - Sevilla 4-0. În ciuda scorului categoric, Real Madrid nu a avut deloc o misiune ușoară pe teren propriu contra Sevillei. Portarul Keylor Navas a avut un rol deosebit de important în victoria cu andaluzii.

Steaua are cele mai multe puncte în play-off. "Până la sfârşitul lunii suntem lideri!" Toate calculele

steaua bucurie

Dinamo şi Pandurii au terminat la egalitate, 1-1, ultima partidă a etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Urmează acum pauza competiţională datorată partidelor de pregătire pe care naţionala României le va disputa cu Lituania (23 martie) şi Spania (27 martie).

Neagu, o dezamăgire şi în liga a doua turcă. Şanse infime să fie păstrat de Reghe, din vară

neagu-2

Ionuţ Neagu nu a confirmat nici în liga a doua a Turciei, unde Steaua l-a împrumutat până în vară. Mijlocaşul de 26 de ani nu va mai fi păstrat cel mai probabil în lot de

City, decimată înainte de dubla cu PSG. Încă doi oameni importanţi s-au rupt în derby-ul cu United

hart

City a pierdut pe teren propriu derby-ul cu United, scor 1-0, şi e în pericol să piard

Simona Halep și-a aflat traseul la turneul de la Miami. Adversarele româncelor

halep-3

Pentru Simona Halep și celelalte jucătoare din elita mondială urmează turneul de la Miami, acolo unde sportiva din România va intra în competiție din turul al doilea și deja își știe posibilele adversare.

Criză la Dinamo. De şase ani echipa nu a avut atâtea meciuri la rând fără victorie

dinamo bun

Dinamo are un parcurs extrem de slab în această primăvară. Echipa lui Rednic a ajuns la al şaselea meci la rând fără victorie în competiţiile interne, cea mai modestă performanţă din ultimii şase ani.

Djokovic: "Simt că pot câştiga turneul de la Roland Garros în acest an. E una dintre priorităţi"

djokovic-2

Ocupantul locului 1 mondial în clasamentul ATP, sârbul Novak Djokovic, s-a declarat încrezător în şansele de a câştiga, anul acesta, turneul de la Roland Garros, singurul turneu de Grand Slam care-i lipseşte din palmares.

Dinamo, al 6-lea meci la rând fără victorie! ”Obiectivul nostru n-a fost niciodată campionatul”

obiectiv dinamo

Golul marcat de Ioan Hora, în minutul 89 al partidei din ”Ștefan cel Mare”, adâncește criza pe care o traversează roș-albii, care au ajuns la al 6-lea meci fără victorie, în toate competițiile.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult