Ultimele stiri

Lukaku, înlocuitorul lui Benzema? Real Madrid pregăteşte o ofertă uriaşă pentru belgian

lukaku real

Romelu Lukaku ar putea ajunge la Real Madrid, echipă care este dispusă să plătească 77 de milioane de euro în schimbul atacantului de la Everton. Belgianul este văzut înlocuitorul ideal pentru Karim Benzema.

Steliștii, optimiști după două victorii la rând: ”Vom fi campioni cu două etape înainte de final!”

bucurie steaua-2

Roș-albaștrii au urcat pe locul al doilea din play-off după victoria de la Ovidiu, dar și datorită remizei pe care Pandurii a obținut-o în fieful lui Dinamo, scor 1-1.

Video Cresc emoțiile pentru CFR, chiar dacă rămâne neînvinsă în 2016: ”Meritam să fim în play-off”

cfr emotii 1

VIDEO CFR Cluj - Petrolul 0-0. CFR Cluj a rămas neînvinsă în 2016, dar emoţiile cresc şi pentru echipa antrenată de Antonio Conceicao. Pe ardeleni îi despart doar trei puncte de locul care duce în barajul pentru menţinerea în Liga 1.

Video Petrolul, de 2 bani speranță: ”Ne e rușine să privim clasamentul, luptăm până la capăt”

petrolul 2 bani

Petrolul a făcut un pas înainte după seria negativă din ultimele nouă etape. CFR Cluj era ultima echipă pe care ploieştenii o învinseseră în campionat, în noiembrie, iar de atunci au urmat doar înfrângeri. Ionel ”Jerry” Gane şi-a aşezat bine echipa în teren şi a rămas neînvins în faţa ardelenilor în trei meciuri de Liga 1, cu trei echipe diferite.

Video Poate fi România surpriza Euro? ”Dacă nu ne propunem ceva măreț, nu realizăm nimic”

ovidiui hoban

Plecat în vara lui 2014 de la Petrolul la Hapoel Beer Sheva din Israel, Ovidiu Hoban a rămas în circuitul naționalei și a fost convocat de fiecare dată când a fost apt de joc. Acum, mijlocașul de 33 de ani revine la lotul național, pentru meciurile cu Lituania și Spania, după ce a marcat al treilea său gol al sezonului în Israel, în remiza, 1-1, cu Maccabi Tel Aviv.

Video Astra, încurajată de foştii ei jucători: "Sper să ia titlul. Au muncit mult pentru asta"

astra2

Astra a pierdut în urmă cu două etape meciul cu Steaua, din play-off-ul Ligii 1 (0-2), dar jucătorii lui Marius Șumudică rămân favoriți la cucerirea titlului. Trei puncte sunt la ora actuală între Astra şi campioană, care a urcat pe locul doi după victoria, 3-1, cu Viitorul.

Video Steliștii contestă selecționarea lui Silviu Lung junior: “O obligație morală a lui nea Puiu”

lung nita

Anghel Iordănescu a iscat mai multe discuții legate de selecția pentru amicalele cu Lituania și Spania, din această săptămână, una dintre ele privind neconvocarea lui Florin Niță, portarul Stelei având evoluții foarte apreciate în 2016. Alături de Tătărușanu și Pantilimon, antrenorul l-a preferat ca al treilea portar pe Silviu Lung junior. Steliștii contestă prezența sa la lot.

Scandal de proporţii în tenisul mondial: "Ar trebui să se aşeze în genunchi în faţa lor"

nole serena

Situaţie nemaîntâlnită în tenisul mondial, după o declaraţie surprinzătoare făcută de directorul turneului de la Indian Wells. Sud-africanul Raymond Moore a stârnit un scandal de proporţii după ce a afirmat că jucatoarele de tenis trebuie să le fie recunoscătoare marilor tenismeni pentru faptul că acum premiile în bani sunt egale. Ulterior, acesta şi-a cerut scuze.

Video Handbalistele i-au inspirat și pe poloiști: ”Sper să ne calificăm și noi la Rio”

capt polo

Performanţa handbalistelor lui Tomas Ryde îi motivează şi pe poloişti. Echipa antrenată de Dejan Stanojevic va participa, în aprilie, la turneul preolimpic de la Trieste. "Ungaria este favorită, în rest România va întâlni echipe cam de acelaşi nivel", a declarat Kadar Kalman, antrenorul lui CSM Digi Oradea.

News Alert Și s-au făcut 26. Alin Toșca, chemat de urgență la națională. Pe cine ar trebui să înlocuiască

tosca lot

Anghel Iordănescu a decis luni seara, după primul antrenament al tricolorilor reuniți pentru amicalele cu Lituania și Spania, să-l cheme la lot, urgent, pe Alin Toșca. Stelistul s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoșoaia.

COSR va premia naționala de handbal! Ce sumă de bani va încasa fiecare sportivă

bucurie romania handbal

Naționala de handbal a României și-a îndeplinit obiectivul și a izbutit să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio, iar performanța fetelor lui Ryde nu a trecut neobservată de cei de la COSR.

În sfârșit, i-a convins. Real Madrid nu-l mai vrea pe De Gea. ”Keylor e favoritul fanilor”

keylor

Real Madrid a decis să renunțe la interesul pentru transferul goalkeeper-ului spaniol David de Gea, de la Manchester United. Evoluțiile absolut excelente ale costaricanului Keylor Navas, care a strâns 720 de minute fără gol primit în Champions League și a apărat 3 din 4 penalty-uri în La Liga în acest sezon, i-au convins pe șefii galacticilor să nu mai caute alt portar.

Sorana Cîrstea, în turul 2 al calificărilor de la Miami. Înfrângere pentru Patricia Ţig

sorana

Sorana Cîrstea a învins-o pe japoneza Kurumi Nara cu 7-5, 7-5, luni, în runda inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Dinamo - CSM Târgoviște 1-3. Gazdele au ieșit din lupta pentru medalii

Dinamo Targoviste

Final dramatic în sezonul regulat din Divizia A1 la volei, după ce Dinamo a ratat în ultimul meci prezența în careul de ași al campionatului.

Video Florin Andone n-a venit să facă schimb de tricouri cu campionii europeni: ”Eu mă gândesc să bat Spania”

lf andone

Cel mai în formă stranier al echipei naționale, Florin Andone, care a marcat 13 goluri în actualul sezon pentru Cordoba, a revenit la echipa națională a României, pentru meciurile cu Lituania și Spania. Atacantul de 22 de ani a marcat primul său gol pentru România în meciul amical cu Italia, scor 2-2, de anul trecut, și acum vrea să învingă Spania.

Video Contra a refuzat Poli și așteaptă un răspuns din Spania: “În sufletul meu, mâine aș veni”

contra poli

Poli Timișoara l-a demis luni pe Florin Marin, după eșecul din a treia etapă a play-out-ului Ligii 1, 0-1 la Craiova, cu CSU. Cosmin Contra a fost primul nume la care s-au gândit șefii formației de pe Bega, pentru a prelua conducerea tehnică, dar acesta a refuzat propunerea.

Conte alimentează zvonurile care-l dau la Chelsea: ”N-am ascuns niciodată că vreau afară”

cotne

Antonio Conte, selecționerul Italiei, care va părăsi acest post după EURO 2016, a explicat cât de importantă a fost Squadra Azzurra pentru parcursul său de antrenor. ”Experiența în echipa națională mi-a adus atât de multe, mi-a schimbat viața”, a spus Conte, care susține că dorește să-și ”clarifice viitorul” înainte să expire contractul cu selecționata Italiei.

Video HC Odorhei - Steaua 27-27. Mihalcea și Szoke, cei mai buni marcatori

Steaua handbal

ÎN DIRECT la Digi Sport, HC Odorhei a terminat la egalitate cu Steaua Alexandrion Bucureşti, scor 27-27 (15-17), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, penultima a sezonului regulat.

Video Jucătorii Astrei nu renunță la titlu: “Tot noi suntem favoriți, pentru că suntem pe primul loc”

astra titlu

Astra a pierdut în urmă cu două etape disputa cu Steaua, din play-off-ul Ligii 1, dar jucătorii lui Marius Șumudică sunt de părere că sunt mai departe principalii favoriți la cucerirea titlului. Trei puncte sunt între Astra și campioană, care a urcat pe locul doi după victorie de la Ovidiu, 3-1, cu Viitorul.

Barcelona, record de penalty-uri în Top 5 campionate și în istoria La Liga

penalty barca

Nicio echipă din cele cinci mari campionate europene (Spania, Italia, Anglia, Germania, Franța) nu a primit mai multe penalty-uri decât Barcelona în acest sezon.

Încă o absenţă de marcă pentru amicalul cu România. Un jucător al Barçei nu vine la Cluj

spania

Naţionala Spaniei va înregistra încă o absenţă de marcă pentru amicalele cu Italia şi România, după cele ale lui Andres Iniesta şi Diego Costa. Nici Sergi Busquets nu va veni la Cluj (27 martie), pentru cel mai important test al tricolorilor, înainte de Euro.

Video De ce a fost convocat Ropotan. ”Nu știu 100% dacă poate face asta, sper să nu dezamăgească”

adrian ropotan

Adrian Ropotan, mijlocașul Pandurilor Târgu Jiu, a revenit la echipa națională după patru ani de la ultima convocare și a profitat de ocazie pentru a le adresa un mesaj ”contastatarilor”, după meciul încheiat la egalitate, 1-1, cu Dinamo.

De Amorim va fi curând cetățean român și eligibil pentru echipa națională: ”O soluție pe termen scurt”

amorim cetatean

Mijlocaşul brazilian al echipei Astra Giurgiu, William De Amorim, va deveni cetăţean român prin Hotărâre de Guvern, după ce dosarul său a fost aprobat de Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, a declarat, luni, Costel Lazăr, directorul sportiv al grupării giurgiuvene.

Video Să râdem cu nea Puiu! Selecționerul a încurcat echipa unui ”tricolor”. Nu e la prima ”gafă”

nea puiu

Anghel Iordănescu (65 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciurilor amicale cu Lituania şi Spania şi a făcut o confuzie la adresa lui Mihai Pintilii, despre care a afirmat că ar juca la Pandurii, mijlocaşul fiind evident jucătorul Stelei.

Raț s-a antrenat pentru prima dată alături de coechipieri, după operația la umăr

razvan rat

Fundaşul Răzvan Raţ s-a antrenat, luni, pentru prima dată cu coechipierii săi de la Rayo Vallecano de la accidentarea la umăr suferită la mijlocul lunii noiembrie 2015.

Să ne reamintim de Ronald Koeman... Azi a împlinit 53 de ani

ronald koe

Component de bază al celei de-a doua generaţii de aur a fotbalului olandez, campioană europeană în 1988, Ronald Koeman s-a distins prin perfecţiunea paselor sale în profunzime, a şuturilor de la distanţă, mai ales din lovituri libere, prin acurateţea executării penalty-urilor şi prin naturaleţea cu care putea evolua fie ca fundaş central sau mijlocaş defensiv.

Video Cu ele l-a cucerit pe Becali, dar Andrei Ivan va fi amendat dacă mai face tumbe după goluri

ivan tumba

Andrei Ivan a fost anunțat de conducerea CSU Craiova că va fi amendat de acum înainte, dacă va mai face tumbe după golurile pe care le marchează. Jucătorul a înscris de șase ori în acest sezon din Liga 1 și felul cum se bucură după fiecare reușită l-a făcut să fie dorit la Steaua de Gigi Becali.

Luca Toni își face praf colegii: ”Verona merită să retrogradeze, unii jucători nu sunt de Serie A”

luca ton

La 38 de ani, Toni a marcat cinci goluri în actualul sezon din Serie A, mult sub cele 20, respectiv 22, din cele două sezoane precedente. Poate și acest lucru e responsabil de faptul că Verona pare condamnată la retrogradare în actualul sezon, strângând doar 19 puncte în 30 de etape.

Video Budescu, dezamăgit că n-a fost convocat: "Nivelul din China e peste Liga 1. Eram pregătit"

budescu-2

Constantin Budescu nu a fost convocat pentru amicalele cu Lituania şi Spania, dar Anghel Iordănescu a recunoscut că va încerca să îl urmărească pe fostul jucător al Astrei, dar şi că acesta are şanse mici să ajungă la Euro. Internaţionalul de 27 de ani şi-a exprimat dezamăgirea pentru că a ratat duelul contra campioanei europene.

Adversarele României la Euro 2016 se văd la Digi Sport. Olanda – Franța e cap de afiș

fra alb 1

România va juca la Euro 2016 în grupă cu Franța, Elveția și Albania, iar două dintre adversarele tricolorilor la turneul final pot fi urmărite la lucru la Digi Sport. Olanda – Franța e cap de afiș al meciurilor amicale din această săptămână.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult