Ultimele stiri

Grigoraş a refuzat Poli Timişoara: "Dacă eşti băiat bun, eşti considerat fraier"

grig

Poli Timişoara nu a găsit încă înlocuitor pentru banca tehnică, după demiterea lui Florin Marin. Ajunşi pe loc retrogradabil după eşecul suferit în deplasare, în faţa lui CSU Craiova (0-1), bănăţenii au fost refuzaţi de Cosmin Contra şi au solicitat opinia suporterilor.

Unele meciuri de la Euro s-ar putea disputa cu porţile închise. Anunţul UEFA 

euro 2016

Atentatele din Belgia ar putea paraliza fotbalul, UEFA luând în calcul anularea amicalelor din această săptămână. Totuşi, deşi exista zvonul că Euro 2016 ar fi în pericol, se pare că nu se pune problema anulării competiţiei.

Cel mai ghinionist sau cel mai norocos om? Un fotbalist, supraviețuitor a trei atentate în 10 zile

foto stanga

Odată cu pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, Jason Denayer a plecat la sfârșitul săptămânii trecute acasă, la Bruxelles, unde fusese convocat la naționala țării sale. Astăzi, 22 martie, a prins deja al treilea atentat terorist în mai puțin de zece zile.

Video Dinamo Moscova - Fenerbahce 2-3. Calificare în Final-Four pentru echipa din Turcia

fenerbahce

Fenerbahce Istanbul a ajuns în Final Four-ul Ligii Campionilor cu o dublă victorie în faţa lui Dinamo Moscova. Câştigătoare cu 3-1 în tur, echipa din Turcia a început excelent meciul din Rusia şi şi-a adjudecat setul inaugural cu 25-19.

Video Steaua inovează iar la antrenamente. Sistem revoluționar folosit de elevii lui Reghe

steaua antrenament ems

Steliștii s-au antrenat sub supravegherea lui Mircea Brânzei, proprietarul firmei care a introdus acest nou sistem, EMS, în România. În ce constă noutatea antrenamentelor cu care au făcut cunoștință Tamaș, Papp și ceilalți roș-albaștri astăzi, la Brașov?

Alexandra Dulgheru a fost eliminată în primul tur al turneului de la Miami

dulgheru

Alexandra Dulgheru a fost învinsă de ucraineanca Lesia Tsurenko, în trei seturi, cu 7-5, 3-6, 3-6, marţi, în runda inaugurală a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Raţ speră să prindă Euro: "În 2-3 săptămâni sunt bun de joc". Ce spune despre înlocuitorii lui la naţională

razvan rat-1

Răzvan Raţ, căpitanul primei reprezentative de fotbal a României, neconvocat pentru amicalele cu Spania şi Lituania, a declarat azi, în DIRECT la Digi Spo

Video Burleanu vrea un nou mandat la şefia FRF: "Voi face tot posibilul să câştig"

burleanu

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja intenţia de a obţine un nou mandat la şefia FRF. După primele "preliminarii" disputate de când este preşedintele Federaţiei, echipa naţională s-a calificat din nou la un turneu final, Campionatul European din Franţa. Opt ani au trecut de la ultima participare.

Victorie neaşteptată! CSM Dunărea Galaţi a învins la Ciuc, în primul meci al finalei Campionatului Naţional

csm-2

CSM Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului, a învins-o neaşteptat pe Sport Club Miercurea Ciuc, cu scorul de 4-1 (1-0, 2-1, 1-0), marţi, pe Patinoarul ''Vakar Lajos'', în prim

Video FC Braşov - Olimpia Satu Mare 3-0. "Stegarii" au urcat pe loc de playoff

brasov

FC Braşov a urcat pe loc de playoff cu două etape înainte de finalul sezonului regulat din liga a doua, după victoria în faţa Olimpiei Satu Mare, scor 3-0

Veşti bune pentru Chiricheş. Koulibaly e dorit de Manchester United şi Bayern Munchen

chiriches

Vlad Chiricheş nu a prins foarte multe meciuri în acest sezon, în Serie A TIM, în tricoul lui Napoli, cuplul de fundaşi centrali folosit de Maurizio Sarri fiind cel format din Koulibaly şi Albiol.

Un atacant uriaș al Italiei: ”Nu mai avem vârfuri ca Del Piero, Inzaghi sau Totti. Deprimant”

luca toni

În urmă cu două zile, după înfrângerea Veronei în fața lui Carpi, 1-2, Luca Toni, veteranul fotbalist din atacul lui Hellas, și-a făcut praf colegii. ”Merităm să retrogradăm, unii jucători din echipă nu au valoare de Serie A”, spunea atacantul de 38 de ani.

Messi şi "noul Messi" pot juca pentru prima oară împreună: "Sunt mândru"

messi dybala

Atancantul lui Juventus, Paulo Dybala, este nerăbdător să joace pentru prima oară alături de idolul lui, Lionel Messi, lucru care are mari şanse să se întâmple în preliminarille pentru Cupa Mondială, unde Argentina va evolua cu Chile şi Bolivia, pe 25 şi 30 martie.

De ce n-a fost convocat Niță la națională: ”E greu să-l chemi, suntem bine acoperiți numeric și valoric”

flonita

De altfel, mai multe voci din lumea fotbalului și-au exprimat aceeași părere în ultimele luni: Florin Niță ar trebui introdus în circuitul echipei naționale. Unul dintre cei care susținea asta era chiar Florin Prunea, fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale.

Dan Petrescu pregăteşte un nou transfer de la Chelsea. Anunţul făcut de britanici

obi mikel

John Obi Mikel (28 de ani), mijlocaşul defensiv de la Chelsea Londra, are şanse mari să ajungă în vară în prima ligă chineză de fotbal, anunţă publicaţia britanică Evening Standard.După ce un alt mijlocaş de la Chelsea, brazilianul Rami

Ce înseamnă să joci într-o ligă cu Bayern. Dortmund se laudă cu cel mai bun sezon din istoria clubului!

borussi

Cu șapte etape înainte de finalul sezonului în Bundesliga, Bayern e lider cu 69 de puncte, în timp ce Borussia Dortmund este pe locul secund, la cinci lungimi în spate. De opt ori câștigătoare a titlului în Germania și deținătoarea unui trofeu UEFA Champions League, Borussia se laudă pe site-ul oficial că traversează cel mai bun sezon din istoria clubului.

Video Gâlcă, aproape de prelungirea contractului: "Atunci vom vedea ce jucători vor veni"

galca 1

Espanyol trebuie să încheie campionatul în primele zece echipe din La Liga pentru ca înţelegerea lui Costel Gâlcă să fie prelungită. Antrenorul român este la un pas de a-şi îndeplini obiectivul. Cu 8 etape înainte de final, catalanii ocupa locul 12 şi mau au de recuperat un punct pentru a-l păstra pe fostul tehnician al Stelei.

ACS Poli îşi caută antrenor prin Facebook. Fanii îşi pot vota favoritul 

collage antrenori

ACS Poli Timişoara a apelat la o metodă inedită în decizia numirii viitorului tehnician. Clubul a organizat pe Facebook un sondaj, pentru a vedea care este dorinţa suporterilor.

Video România-Lituania aduce față în față 4 ”supraviețuitori” de la singura victorie a balticilor

sapun

Din lotul de atunci, de pe 6 septembrie 2008, de la Cluj, mai supraviețuiesc doar doi ”tricolori”, Cristi Săpunaru și Cosmin Moți. Doar primul dintre ei a jucat în acea partidă, fiind integralist. Actualul fundaș al lui Ludogorets a privit meciul de pe bancă.

Îl reinventează Reghe? Mitriţă nu s-a adaptat la Pescara şi sunt şanse mari să se întoarcă în Liga 1

mitrita steaua

Transferat anul trecut la Pescara, în liga secundă din Italia, Alexandru Mitriţă nu s-a adaptat. El ar putea fi o soluţie pentru Steaua în vară, Reghecampf având mereu cuvinte de laudă despre acesta.

Ce sumă a pierdut FRF prin organizarea meciului cu Spania la Cluj

romania-4

Federaţia Română de Fotbal pierde aproximativ 300.000 de euro din încasări prin organizarea meciului amical al echipei naţionale din 27 martie cu Spania la Cluj şi nu pe Arena Naţională din Bucureşti, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cel mai tare turneu al verii, ICC, și-a stabilit programul. Dueluri Real-PSG, Leicester-Barcelona

icc

Deocamdată, e confirmată doar grupa din America de Nord a competiției, la care vor participa zece din cele mai mare echipe de pe continentul european: Celtic, Bayern, Leicester, Liverpool, Real Madrid, AC Milan, Inter, Barcelona, Chelsea și PSG.

Atentatele din Belgia ar putea paraliza fotbalul. UEFA ia în calcul anularea amicalelor din această săptămână

belkgia port

Bruxelles a proclamat trei zile de doliu național, după atentatele de astăzi dimineață de la metrou și de la aeroportul Zaventem, soldate cu peste 30 de morți și peste 230 de răniți. Starea de alertă generală ar putea cuprinde și fotbalul. UEFA a anunțat o reuniune de urgență la care va lua în calcul anularea tuturor meciurilor amicale din Europa din această săptămână.

Nacer Bouhanni, de neoprit! Francezul a câştigat şi a doua etapă din Turul Cataluniei

Frances-Nacer-Bouhanni--009

Nacer Bouhanni este de neoprit în Turul Cataluniei. După ce s-a impus în etapa inaugurală, deşi mulţi anticipau că runda nu se va termina la sprint, francezul lui Cofidis şi-a adjudecat şi a doua etapă. El i-a învins la sprint pe Gianni Meersman (Etixx) şi, su

Simona şi-a aflat adversara din turul 2 de la Miami. Prima apariţie în turneu

darya

Simona Halep şi-a aflat prima adversară pe care o va întâlni în turneul de la Miami. Jucătoarea de 24 de ani se va duela în turul 2 cu Darya Kasatkina (Rusia, 18 ani, 36 WTA).

Ranieri s-a decis care va fi primul transfer pentru Liga Campionilor. Mutare "marca Leicester"

ranierii

Cu cinci puncte avans faţă de locul doi, cu doar şapte etape înainte de finalul sezonului, Leicester se gândeşte la viitor. "Vulpile" vor să îl transfere pe Reece Burke, un fotbalist de 19 ani de mare viitor.

Galerie Foto Reghecampf a susţinut primul antrenament din cantonamentul de la Braşov

steaua1-1

Laurenţiu Reghecampf a decis să profite de perioada de pauză oferită de meciurile echipei naţionale şi i-a dus pe campioni într-un stagiu de pregătire la Braşov.

Lumea sportului, alături de Belgia, după atentatele de la Bruxelles

pense opr

Lumea sportului este și ea sub stare de șoc după atentatele teroriste de azi dimineață din inima Europei, de la Bruxelles, care au făcut peste 30 de morți și peste 230 de răniți, conform datelor furnizate până la această oră de autoritățile belgiene.

Video Gâlcă e convins că Stanciu va ajunge la un club mare: "E un lider în teren". Ce spune de forma lui Chipciu 

chipciu-2

Costel Gâlcă a vorbit, în direct la Fotbal Club, despre doi dintre foştii săi elevi de la Steaua, Nicuşor Stanciu şi Alex Chipciu.

Americanii susţin că suspendarea Mariei Sharapova ar putea fi redusă substanţial

maria sharapova

Maria Sharapova a fost prinsă dopată şi, după primele reacţii ale ITF, fostul număr unu mondial riscă o suspendare de maximum 4 ani. Totuşi, jurnaliştii americani au venit cu o ipoteză conform căreia sportiva din Rusia poate reveni mult mai repede în circuit.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult