Ultimele stiri

"Ibra Boom". Italienii, pe urmele lui Zlatan: Inter, Milan şi Napoli se luptă pentru semnătura sa

ibra11

Zlatan Ibrahimovic ar putea reveni în Serie A. Gazzetta dello Sport anunţă astăzi pe prima pagină că Inter, Milan şi Napoli încearcă să îl convingă pe suedez să semneze.

Două pierderi pentru Steaua. ”Momcilovic ’s-a strâmbat’ puțin, Marica a avut o jenă!”

momcilovic pan-stea

Roș-albaștrii au câștigat un meci important la Severin, au revenit pe primul loc al Ligii 1 până vineri când se va juca Dinamo - Astra, dar au pierdut doi jucători importanți, Momcilovic și Marica.

Revine Tade! Reghecampf e forţat de împrejurări să mizeze din nou pe francez

tade-4

Steaua s-a impus la Severin, în duelul cu formaţia lui Edi Iordănescu, însă problemele din ofensivă îi dau mari bătăi de cap staff-ului campioanei. Forţat de împrejurări, Reghecampf îl va folosi din nou pe Tade, contra lui ASA Târgu Mureş.

Video David Goffin, primul semifinalist al turneului de la Miami

goffin

David Goffin este primul semifinalist al turneului de la Miami. Belgianul a avut emoții în partida cu francezul Gilles Simon. Victorios în singurul duel precedent cu Goffin, numărul 19 mondial a început perfect partida - a reușit rapid break-ul și apoi și-a conservat avantajul până la finalul setului, încheiat 6-3.

Messi, la un pas de cota 500 de goluri în carieră: "Ar fi frumos să o ating în meciul cu Real"

messi 500 goluri

Lionel Messi mai are nevoie de un singur gol pentru a ajunge la 500 de reuşite în carieră, iar argentinianul nu ascunde faptul că i-ar plăcea să atingă această bornă în marele duel dintre FC Barcelona şi Real Madrid, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Gorjenii pun tunurile pe Avram: ”E a doua oară când ne face asta. Penalty inventat din nou”

panduri marius avram

Cu Edi Iordănescu suspendat, antrenorul secund al echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Stelescu, s-a prezentat la declarații, miercuri seară, după înfrângerea cu Steaua Bucureşti, scor 0-1. ”Secundul” gorjenilor susține că formaţia sa nu merita să piardă, deoarece "roş-albaştrii" nu au avut niciun şut pe poartă.

Video MM Stoica acuză Pandurii de tensiunile de la meciul cu Steaua: "E cea mai avantajată echipă"

reactii m stoica

Steaua a deveit lider în Liga 1, după ce s-a impus controversat la Severin în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0. La finalul partidei, Mihai Stoica, viitorul director sportiv al campioanei, i-a acuzat pe gorjeni că au creat o situaţuie tensionată prin declaraţiile date înaintea jocului.

Video CSM Oradea - BC Mures 73-64. A patra victorie stagională la rând în duelurile directe

baschet oradea

CSM Oradea rămâne în fruntea Ligii Naţionale de baschet. După trei înfrângeri în ultimele patru etape, jucătorii lui Cristian Achim şi-au recăpătat optimismul prin victoria obţinută în faţa lui BC Mureş, scor 73-64.

Video SCMU Craiova - Steaua 95-88. Al patrulea succes consecutiv pe teren propriu

craiova steaua

Steaua nu reușește să țină pasul cu liderul din Oradea, în Liga Națională de baschet. În direct la Digi Sport, roș albaștrii au pierdut în Bănie, după un meci incendiar.

Chiajna, încă un pas spre salvare. La meciul viitor, cu CFR, l-ar putea folosi pe Hamza

hamz

Concordia Chiajna a mai făcut un pas spre salvarea de la retrogradare: a remizat cu CSMS Iaşi, 1-1, într-un meci în care ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Arbitrajul a fost pus sub semnul intrebarii de ambii antrenori.

Stanciu așteaptă ca Dinamo s-o bată pe Astra și Steaua să rămână pe primul loc: “Presiunea e pe ei”

stanciu astra

VIDEO Pandurii – Steaua 0-1. Steaua a urcat miercuri seara pe primul loc și are nevoie de o victorie a lui Dinamo contra Astrei, vineri, pentru a fi prima oară în această ediție de campionat în fruntea clasamentului la finalul unei etape. Nicușor Stanciu crede că acum presiunea e pe umerii jucătorilor antrenați de Marius Șumudică.

Video Crăciunescu a analizat prestația lui Avram: ”Un arbitru trebuie să aibă o primă calitate: inteligența”

capt arbitri

Fostul mare arbitru român Ion Crăciunescu a analizat, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special, fazele controversate ale partidei Pandurii-Steaua, încheiate cu victoria roș-albaștrilor cu 1-0, prin golul marcat de Nicușor Stanciu, din penalty, în finalul partidei.

Video Exclusiv Săpunaru, dezlănțuit la vestiare: “Dacă trebuie să iasă ăștia campioni, ne dăm toți la o parte”

sapunaru final

VIDEO Pandurii – Steaua 0-1. Meci extrem de tensionat la Turnu Severin, unde campioana s-a impus la limită dintr-un penalty acordat în minutul 86 și transformat în ultimul minut de Nicușor Stanciu. Gorjenii au contestat îndelung și cu furie decizia. Apoi, după fluierul final, fotbaliștii gazdelor au continuat să protesteze la adresa arbitrajului lui Marius Avram și a victoriei Stelei.

Video Reghecampf a ajuns unde şi-a dorit: "Suntem obişnuiţi să fim pe primul loc, nu e o problemă"

reghe pandurii

Steaua a câştigat controversat la Severin, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, şi a devenit, cel puţin pentru moment, lider în clasamentul play-off-ului. Tehnicianul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, spune că elevii săi nu simt presiunea de a fi pe primul loc, pentru că acesta este obiectivul pe care şi l-au propus.

Video Avram a dictat penalty pentru Steaua cu întârziere, sfătuit de arbitrul adițional. Gorjenii, furioși

penalty avram

VIDEO Pandurii – Steaua 0-1. Campioana a câștigat greu la Severin disputa cu Pandurii, cu un gol marcat de Nicușor Stanciu dintr-un penalty extrem de contestat de către gazde. Avram l-a dictat la cinci secunde după infracțiune și la intervenția arbitrului adițional Adrian Comănescu.

Video Marica n-a rezistat! A intrat la pauză cu Pandurii și a ieșit după 20 de minute, accidentat

Marica schimbare

VIDEO Pandurii – Steaua. Ciprian Marica a revenit după 24 de zile de absență pe teren, dar n-a rezistat. A intrat la pauză în meciul de la Turnu Severin și a ieșit după 20 de minute, accidentat. Prezența sa la Euro e pusă serios în pericol acum.

Video Chipciu: ”E normal ca Steaua să fie pe primul loc! Avem cei mai buni jucători, cele mai mari salarii”

cchips

Pandurii și Steaua au remizat, 0-0, la Severin, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1, rămânând la egalitate de puncte, 30, la două lungimi de liderul Astra Giurgiu și la trei puncte de ocupanta locului 4, Dinamo.

Negoiță: ”Mi-aș dori ca Rednic să rămână, dar nu umblu cu plicuri după mine”

negoita red

Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri seară, că şi-ar dori ca antrenorul Mircea Rednic să rămână la echipă, dar a precizat că nu umblă cu plicuri şi contracte după el.

Video Pandurii a rămas în 10 la o fază la care Adi Popa a comis henț, dar Marius Avram nu l-a sancționat

elimin Pandurii

VIDEO Pandurii – Steaua. Partida de la Turnu Severin a fost extrem de tensionată încă din start, iar în minutul 38, când Filip Mrzljak a fost eliminat, primind al doilea cartonaș galben, gorjenii au luat foc. La faza la care croatul a fost sancționat, după ce l-a faultat din spate pe Adi Popa, stelistul a preluat mingea cu mâna.

Daniel Stanciu a revenit la ASA, după despărțirea de Poli Timișoara

aniel stanciu

Plecat de la Poli Timișoara, odată cu demiterea lui Florin Marin, Daniel Stanciu a revenit la unul din fostele sale cluburi, ASA Târgu Mureș.Clubul ardelean a făcut anunțul pe site-ul său oficial, dezvăluind și ce funcție va ocupa fostul manager sportiv al echipei timișorene.

Simona Halep iese după doi ani din Top 5 WTA. Ce poziție va ocupa, de luni, în clasamentul mondial

halep 6

Simona Halep va ieşi în clasamentul care va fi publicat luni din Top 5 WTA, după doi ani, în urma succesului obţinut de Victoria Azarenka din Belarus, fostă lider mondial, în meciul cu britanica Johanna Konta, locul 23 WTA, scor 6-4, 6-2, din sferturile de finală ale Miami Open.

Video Chipciu, primul fotbalist care va fi suspendat pentru cumul de galbene în play-off!

chipciu suspendare

Alexandru Chipciu nu își regăsește deloc forma care l-a consacrat la Steaua, nici după patru etape scurse din play-off-ul Ligii 1. Mijlocașul de 26 de ani beneficiază însă în continuare de creditul și încrederea antrenorului Laurențiu Reghecampf.

Vânzările de meldonium au crescut cu 50% în Rusia, după “cazul Sharapova”. Îl folosesc sportivii amatori

MELDONIUM

După ce s-a anunțat că Maria Sharapova a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanță introdusă la 1 ianuarie pe lista celor interzise de Agenția Mondială antidoping, vânzările medicamentului care o conține au crescut cu 50% în Rusia. Sportivii amatori sunt principalii cumpărători.

CSMS Iași e prima în play-out, pe loc de Europa League: “Nu știu dacă suntem pregătiți”

frasinescu

VIDEO Concordia – CSMS Iași 1-1. Remiza de la Chiajna a urcat formația din Copou pe primul loc în clasamentul din play-out, care duce în Europa League sezonul viitor. Jucătorii și Nicolo Napoli nu se gândesc însă la competiția continentală, mai ales că ierarhia e strânsă și mai degrabă lupta pentru salvarea de la retrogradare e mult mai dură.

Video Un an fără fotbal pentru fanii lui PSV care au umilit cerșetoarele de cetățenie română din Madrid

fani psv plaza

Comisia Permanentă a Comisiei de Stat contra Violenței, Rasismului, Xenofobiei și Intoleranței din Sport a propus sancțiuni pecuniare de până la 5.000 de euro și un an fără acces pe niciun stadion sau arenă sportivă pentru mai mulți fani ai lui PSV Eindhoven

Real Madrid îl vrea cu orice preţ pe Aubameyang. Oferta pusă pe masă de "galactici"

auba real-1

Real Madrid îl doreşte cu orice preţ pe Pierre-Emerick Aubameyang, iar conducerea echipei de pe Santiago Bernabeu este dispusă să facă orice efort financiar pentru a-l aduce în capitala Spaniei pe golgheterul Borussiei Dortmund.

Video Cristiano Ronaldo și-a scos la vânzare casele din Madrid. Pleacă de la Real?

casa ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a scos la vânzare luxoasa vilă din La Finca, din Madrid, alimentând zvonurile privind o posibilă plecare de la Real în această vară. Mai mult, atacantul lusitan vinde și casa mamei sale, Dolores Aveiro.

Video Ce performanță! CSM Bucureşti s-a impus cu 3-1 în faţa lui Trabzon, în turul finalei Cupei Challenge

csm bucuresti trabyon

CSM Bucureşti a câştigat prima manşă a finalei Cupei Challenge la volei feminin, scor 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15), cu formaţia turcă Trabzon Idman Ocagi, miercuri, la Bucureşti.

Video Cum a jignit Messi un popor întreg fără să știe. ”N-am fost atât de umiliți în 7000 de ani de istorie”

messi

Atacantul argentinian Lionel Messi a provocat reacţii dezaprobatoare în Egipt după ce a anunţat că donează una dintre perechile sale de ghete pentru o licitaţie caritabilă, informează Reuters.

Video Milevskyi a fost eliminat la 3 minute după ce intrase pe teren, în meciul cu CSMS Iași

rosu Chiajna

VIDEO Concordia – CSMS Iași. Meciul de la Chiajna a început abrupt, cu un penalty în favoarea gazdelor și o eliminare la oaspeți, urmate de un gol în inferioritate numerică marcat de Andrei Cristea, într-un interval de doar 5 minute. Gazdele n-au profitat de superioritate și imediat după pauză Artem Milevskyi a fost eliminat, la trei minute după ce intrase pe teren.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Liga Digi Sport
  • 15:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 15:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:00 Etapa 8 Superliga: Hermannstadt-Politehnica Iaşi
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
  • 18:45 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult