Ultimele stiri

LIVE EXCLUSIV la digisport.ro MARTIE

exclusiv

Digi Sport şi-a luat angajamentul faţă de iubitorii sportului din România să le ofere cele mai frumoase meciuri şi competiţii din cele mai pasionante discipline.

Rangers a promovat în cea de-a 2-a ligă a Scoției, cu 8 etape înainte de final

Ibrox

Retrogradată din cauza unor grave probleme financiare în 2012 până în cel de-al patrulea eșalon din campionatul scoțian, Glasgow Rangers a reușit miercuri seară să-și asigure cea de-a doua promovare consecutivă și să urce astfel în liga a doua.

Petre Grigoraș a refuzat să o antreneze pe CS Universitatea Craiova

grigoras csu

CS Universitatea Craiova s-a despărțit în această săptămână de antrenorul Ovidiu Stângă, după un start slab de retur al formației din Bănie. Oficialii oltenilor i-au propus lui Petre Grigoraș postul de princiapal, obiectivul fiind promovarea în Liga 1.

Chivu nu mai poate juca fotbal! Inter va anunța în curând rezilierea contractului

chivu 33

Cristi Chivu nu mai are nicio șansă să joace pentru italienii de la Inter! Internaționalul român s-a confruntat cu mari probleme medicale în ultimul timp, iar milanezii îi vor rezilia contractul.

Valentino Rossi va lua a 15-a oară la rând startul la clasa regină în MotoGP, în direct la Digi Sport

Valentino.Rossi

În noul sezon, cel supranumit “Doctorul” va lua startul pentru a 15-a oară consecutiv la clasa regină din MotoGP. Iar lucrurile nu par simple, deoarece pilotul va avea la dispoziție o motocicletă nouă pe care trebuie să o înțeleagă rapid și un nou inginer de cursă, în condițiile în care obiectivul său este acela de a fi campion mondial.

Uli Hoeness, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru evaziune

poza.bild

Procuratura din Munchen a cerut o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru preşedintele clubului de fotbal FC Bayern, Uli Hoeness, pentru sustragerea de la plata impozitelor, evaziunea fiind evaluată la 27.200.000 de euro.

IndyCar se vede în 2014 în direct la Digi Sport!

IndyCar

IndyCar-ul a reprezentat mereu alternativa de peste Ocean pentru piloții care au dorit să scape de rutina Formulei 1.

Simona Halep a învins-o pe Radwanska la Doha: "A jucat un tenis incredibil!"

captura halep radwanska

Simona Halep s-a calificat miercuri seara în semifinalele turneului de la Indian Wells (VEZI AICI DETALII) după ce a învins-o clar, în două seturi, pe australianca Casey Dellacqua, scor 6-2, 6-2. În penultimul act al concursului american, românca o va întâlni pe Agnieszka Radwanska.

România este pe locul 32 în clasamentul FIFA. Am urcat o poziție!

Romania Argentina-1

Naţionala României a început promițător acest an, după remiza din amicalul cu Argentina, scor 0-0. Tricolorii au urcat un loc faţă de luna trecută şi se află acum pe poziţia a 32-a în clasamentul FIFA.

VIDEO Gabi, maratonistul lui Atletico! A alergat cel mai mult în Champions League

Gabi

Atletico Madrid a depășit-o la pas pe AC Milan și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League după două victorii și un scor general de 5-1. (VIDEO AICI)

VIDEO D. Niculae, după primul meci în Liga 2: "Prima ligă fără Rapid nu are farmec!"

daniel niculae rapid

Daniel Niculae a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului Rapid după primul meci jucat de la revenirea în Giulești. Nico a evoluat la Clinceni pentru prima dată într-un meci oficial după mai bine de 10 luni, bifând toate minutele în disputa încheiată indecis (DETALII AICI)

VIDEO Rezumatele meciurilor din turul optimilor UEFA Europa League

poza.program.Europa.League

Rezultatele, marcatorii, precum și VIDEO rezumatele tuturor partidelor din “optimile” de finală UEFA Europa League vor fi disponibile pe digisport.ro, în timp ce nu mai puțin de șase meciuri din opt vor fi transmise în direct de canalele noastre.

Nu mai au răbdare până la finalul sezonului: "Suntem campioni dacă batem în următoarele două etape"

gabi-iancu steaua

Gabi Iancu a revenit etapa trecută în lotul Stelei, jucând trei minute în a doua repriză a partidei de la Cluj, câștigată de campioană cu 1-0. Mijlocașul are șansa în următoarea partidă să fie titular.

Teixeira va lucra iar cu Lucescu: "Nu se putea face o alegere mai bună!"

Teixeira

Meciul dintre Petrolul și Astra va însemna și debutul lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a deținătoarei Cupei României.

LIVE VIDEO HIGHLIGHTS UEFA Europa League. Golurile şi cele mai tari faze VIDEO sunt AICI, în timp real

high

Digisport.ro te va ţine la curent cu desfăşurarea tuturor partidelor din optimile UEFA Europa League, într-un format revoluţionar pentru presa online din România. Golurile şi cele mai tari faze VIDEO se vor vedea în timp REAL pe site-ul nostru, începând cu ora 20:00.

Turcii vor să vină în număr mare la returul cu Chelsea! Londonezii au luat măsuri

Galatasaray fani

Galatasaray speră să producă surpriza pe terenul lui Chelsea și să se califice în sferturile UEFA Champions League, după 1-1 în prima manșă, de la Istanbul. (VIDEO AICI)

Absență de marcă la turneul de la Miami. Victoria Azarenka este accidentată

victoria.azarenka.indian.wells.2014

Cu patru zile înaintea începerii turneului WTA de la Miami, Victoria Azarenka s-a văzut nevoită să anunțe că nu va putea participa la competiția din Florida, programată între 17-30 martie.

Felipe Massa știe prin ce trece Schumacher: "Mă rog pentru el în fiecare zi!"

Massa Schumacher

Pilotul brazilian Felipe Massa rămâne încrezător în şansele ca prietenul şi fostul său coechipier de la Ferrari, germanul Michael Schumacher, să îşi revină după gravul accident de schi suferit la sfârşitul lunii decembrie, în urma căruia se află şi acum în stare de comă indusă.

Licitație pentru administrarea Arenei Naționale. PMB pune la bătaie 7,8 milioane de euro 

arena.nationala.intretinere

La peste doi ani și jumătate de la momentul în care Arena Națională a fost inaugurată într-un meci cu Franța (0-0), contând pentru preliminariile CE 2012, Primăria va face primele diligențe pentru delegarea administrării complexului către o firmă privată.

Kobe Bryant va rata restul sezonului din NBA

bryant accidentare

Starul echipei Los Angeles Lakers şi al campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), Kobe Bryant, accidentat la genunchi din luna decembrie, nu va mai juca până la finalul acestui sezon, a anunţat gruparea californiană.

Contra și-a cucerit noii elevi de la Getafe: "Suntem cu Mister până la moarte!"

contra jucatori

Jaime Gavilan, căpitanul lui Getafe, a vorbit la superlativ despre noul antrenor al echipei sale, românul Cosmin Contra, instalat marți în funcția de princiapl al formației de la periferia Madridului. "Acum unitatea e maximă în vestiar și e o implicare mai mare.", a spus mijlocașul iberic.

Șumudică e noul antrenor al Concordiei. Va debuta ÎN DIRECT la Digi Sport 1

sumudica

Concordia Chiajna a anunțat numele noului antrenor, la nici 24 de ore după ce Ionuț Chirilă a fost demis (DETALII AICI). Potrivit site-ului oficial al grupării ilfovene, Marius Șumudică a semnat un contract cu formația aflată pe locul 10 în Liga 1 după 22 de etape.

Tamuz a fost adversarul lui Răzvan: "I-am dat gol, acum o să dau goluri pentru el!"

Tamuz Petrolul

Petrolul se pregătește pentru derby-ul de clasament cu Astra, prima partidă pentru Răzvan Lucescu pentru formația din Ploiești.

VIDEO Ferebory Dore a dat din nou gol, dar echipa sa a fost învinsă în Cupă

Dore-1

Botev Plovdiv a întrerupt seria rezultatelor pozitive, după înfrângerea de la Sofia cu Levski, scor 1-3, din prima manșă a sferturilor Cupei Bulgariei.

Simona Halep va fi, de luni, numărul 5 WTA! "Vreau să câștig un Grand Slam"

simona 5mondial

Simona Halep va urca de pe locul 7 pe 5 în clasamentul WTA care va fi dat publicităţii luni, în urma rezultatelor înregistrate la turneul de la Indian Wells, unde a ajuns în semifinale (VEZI AICI DETALII), iar această nu va fi doar cea mai bună clasare a sa, ci şi cel mai bun loc ocupat de o jucătoare română de tenis în ierarhia profesionistă.

VIDEO Daniel Niculae a jucat din nou un meci oficial, după 10 luni și 8 zile. "Mă bucur că nu m-am accidentat"

daniel niculae facebook

La primul meci oficial după revenirea la Rapid, Daniel Niculae a fost titluar și a jucat toate cele 90 de minute, dar nu reuşit să marcheze în deplasarea de la Clinceni, 0-0.

VIDEO În premieră, Dani Alves a marcat în două meciuri consecutive din UCL

alves messi barcelona - manchester city

Brazilianul Daniel Alves a marcat pentru prima dată în două meciuri consecutive în UEFA Champions League.

VIDEO HCM Baia Mare – U Jolidon Cluj 35-27. Liderul, doar victorii pe linie acasă

hcm baia mare u jolidon

Handbalistele de la HCM Baia Mare au încheiat fără înfrângere meciurile de pe teren propriu, din Liga Naţională. Liderul a câștigat cu 35-27 în fața celor de la U Jolidon Cluj.

Ovidiu Herea a marcat, dar Sion a pierdut. VIDEO Golul românului cu Aarau

ovidiu herea gol sion

Internaționalul român a marcat în minutul 90 al meciului pierdut cu 1-2 de echipa sa, FC Sion, pe teren propriu, contra lui Aarau și a închis tabela în restanța din etapa a 16-a a primei ligi din Țara Cantoanelor.

Peste 200.000 de bilete la CM vândute în doar cinci ore

cupa mondiala

În doar cinci ore, organizatorii Cupei Mondiale din Brazilia au vândut peste 200.000 de bilete pentru 60 din cele 64 de meciuri de la turneul final din această vară.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult