Ultimele stiri

VIDEO A-League Stars - Juventus 2-3. Del Piero a fost pe teren 65 de minute

del piero juventus

Echipa italiană de fotbal Juventus Torino, aflată în turneu de pregătire şi promovare în Australia, a jucat un amical cu o selecţionată All Stars, pe care a învins-o cu scorul de 3-2 (1-0).

VIDEO Lyon - Rennes 2-0. Adversara Astrei din UEL a debutat cu dreptul în Ligue 1

captura lyon

Olympique Lyon se pregătește pentru dubla cu Astra Giurgiu, iar de la ora 18:00 o întâlnește în prima etapă a campionatului din Franța pe Rennes.

VIDEO FC Botoșani – Astra 1-0. Batin a adus primele puncte gazdelor printr-un gol marcat în minutul 86!

botosani-astra

Astra a defilat până acum în tururile preliminare din Europa League, iar calificarea în play-off o va aduce la Giurgiu pe Olympique Lyon. Până la “dubla” contra francezilor, elevii lui Daniel Isăilă speră să mai bifeze un succes în campionat.

VIDEO Șah-mat din 15 pase! Liverpool a marcat un gol superb contra Borussiei

bucurie Liverpool

Liverpool și Borussia Dortmund au susținut împreună, în direct la Digi Sport 1, ultimul meci amical din această vară. Englezii vor debuta înm campionat pe 17 august, când va juca pe Anfield contra celor de la Southampton, în timp ce formația din Dortmund va susține miercuri, pe teren propriu, Supercupa Germaniei, contra marii rivale Bayern Munchen.

Real l-a asigurat pe James! Madrilenii plătesc 800 000 €

james

Polițe de asigurare pentru James, Kroos și NavasJames Rodriguez, Toni Kroos și Keylor Navas sunt cei 3 jucători transferați de Real Madrid în această vară și oficialii de pe Bernabeu n-au stat prea mult pe gânduri și le-au făcut la toți polițe de asigurare scrie presa din Spania.Cea mai mare este evident cea a lui James Rodriguez, columbianul adus pentru 80 de milioane de euro de la AS Monaco. Conform jurnaliștilor de la Marca, madrilenii ar urma să plătească aproximativ 800.000 de euro pe an companiei de asigurări, suma reprezentânt aproximativ 1% din suma pe care Real o va primi în cazul unui deces al lui James Rodriguez sau dacă tânărul fotbalist columbian se accidentează grav și nu va mai putea juca fotbal.Dacă pentru James Rodriguez oficialii Realului vor plăti 800.000 de euro pe an, suma este mult mai mică în cazul celorlalți doi: 300.000 de euro pentru Tony Kross și 100.000 de euro pentru goalkeeperul Keylor Navas. Doar în cazurile lui Gareth Bale (1.000.000 de euro) și Cristiano Ronaldo (1.300.000 de euro), gruparea de pe Berbanebeu achită anual mai mulți bani.

Lotul României, spre Europenele de la Zurich! 24 de atleți au făcut deplasarea

Oprea

Lotul de atletism al României a plecat duminică după-amiază la Zurich, unde va participa la Campionatele Europene de seniori. Turneul va avea loc în perioada 12-17 august, iar delegația țarii noastre este formată din 24 de sportivi.

Legendele tenisului din SUA, încântate de Halep: "Simona e mereu în locul potrivit"

simona halep chris

Simona Halep va fi, de luni, numărul 2 mondial, cea mai bună clasare pentru o jucătoare din România în istoria ierarhiei WTA. Ea participă în turneul de la Cincinnati în postură de a doua favorită, într-un concurs cu premii totale de 2,4 milioane de dolari, din categoria imediat inferioară celor de Grand Slam.

VIDEO Un puști de origine marocană se anunță una dintre vedetele Barcelonei

Munir.El.Haddadi

Munir El Haddadi este un fotbalist care respectă rețeta patentată de mai multi ani cu succes în cadrul celebrei academii La Masia. În vârstă de 18 ani, acesta este un tânăr de origine marocană, dar care s-a născut în Spania și care acum bate cu putere la porțile primei echipe a catalanilor.Sâmbătă seară, jucătorul care se află în curtea Barcelonei de la vârsta de 15 ani a bifat nu mai puțin de două goluri pentru lotul de seniori antrenat de Luis Enrique, plus o pasă decisivă.

Moldovan, înainte de debut: “Avem la lot tot ce are mai bun fotbalul românesc”

moldovan italia

Viorel Moldovan debutează miercuri pe banca reprezentativei de tineret la Ploiești, într-un amical cu formația similar a Italiei, iar duminică a participat la prima reunire a lotului, la Mogoșoaia. Selecționerul a chemat la lot doar jucători care vor fi eligibili pentru viitoarele preliminarii, fotbaliști mai mici acum față de limita permisă de regulament.

VIDEO Barça l-a prezentat pe Vermaelen. Primele declarații ale belgianului

vermalen

După 5 ani de zile în care n-a adus niciun fundaș central, Barcelona și-a întărit defensiva cu doi stopperi: francezul Jeremy Mathieu și belgianul Thomas Vermaelen. Fostul apărător al lui Arsenal a semnat un contract valabil pe 5 ani cu gruparea catalană și a fost prezentat oficial. Catalanii au plătit în schimbul său aproximativ 18 milioane de euro.

Nasri a confirmat retragerea din naționala Franței: “La lot am numai probleme!”

samir.nasri.deschamps

Samir Nasri a lăsat să se înțeleagă de peste o săptămână că nu va mai onora eventualele convocări la echipa națională a Franței (DETALII AICI), pentru ca acum să ofere și primele motive care l-au determinat să ia această decizie.Mijlocașul celor de la Manchester City a recunoscut într-un interviu acordat presei britanice că se gândește la această posibilitate încă din 2012, când a fost suspendat pentru trei meciuri după ce a agresat un ziarist.

VIDEO Și suporterii Borussiei au cântat pe Anfield imnul lui Liverpool

captura fani bvb canta

Atmosferă senzațională pe Anfield, la super amicalul dintre Liverpool și Borussia Dortmund, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Pochettino vrea să scape de 5 jucători de la Tottenham! Lazio e gata să facă o ofertă pentru Vlad Chiricheș

chiri lazio

Vlad Chiricheș are parte de un o vară mai puțin fericită, din cauza unei accidentări el ratând perioada de pregătire și turneul din Statele Unite al lui Tottenham. În plus, noul manager al lui Spurs, Mauricio Pochettino, a declarat că trebuie să renunțe la 5 fotbaliști din actualul lot, fără să facă nominalizări.

OFICIAL Barcelona l-a împrumutat pe Afellay în Grecia, la Olympiacos

affelay

Aventura lui Ibrahim Afellay pe Camp Nou s-a încheiat. Barcelona l-a trimis pe mijlocașul olandez în Grecia, la Olympiakos, acesta urmând să evolueze pentru campioana Greciei timp de un sezon, sub formă de împrumut.

VIDEO Liverpool - Dortmund 4-0. Lecție a "cormoranilor" în amicalul zilei din Europa

gol Sturridge

Liverpool și Borussia Dortmund se pregătesc pentru unul dintre cele mai tari amicale din această vară. Cu siguranță, spectacolul va fi unul total în meciul de pe Anfield, iar atmosfera din tribune se anunță una impresionantă, mai ales că suporterii celor două cluburi au o relație de prietenie.

Ultimele negocieri pentru Hamza. Detaliile financiare pentru care bulgarii nu acceptă oferta Stelei

hamza.botev

Cu o zi înainte de expirarea termenului până la care trebuie trimisă la UEFA lista jucătorilor pentru play-off-ul Champions League (DETALII AICI), Steaua face ultimele eforturi pentru a-și asigura serviciile tunisianului Younes Hamza.Deocamdată, însă, între cele două grupări există o diferență consistentă la nivelul sumei de transfer. Bulgarii solicită minimum 500.000 de euro, după ce inițial nu păreau dispuși să accepte mai puțin de 700.000 de euro. De partea cealaltă, Steaua vrea să plătească doar 300.000 de euro, iar acești bani să fie virați în două tranșe.

VIDEO Portarul Mark Oxley a dat golul anului în Scoția, în meciul cu Livingston

Oxley

Hibernian a trecut cu 2-1 de Livingston, iar gazdele au avut un început perfect și au rezolvat practic meciul după doar 19 minute.

Blackpool a avut doar patru rezerve la primul meci oficial. Doi jucători sunt elevi

blackpool

Sâmbătă s-au disputat primele partide din cadrul celei de-a doua divizii din campionatul Angliei. Moment care pe cei de la Blackpool nu i-a prins deloc bine, deoarece această formație se confruntă cu o situație extrem de delicată la nivelul lotului de jucători. Debutul în competiție a reprezentat o înfrângere cu 0-2 pe City Ground, stadionul legendarei echipe Nottingham Forest.

Ancelotti va alinia cel mai bun 11 în Supercupa Europei. Ronaldo e refăcut

cristiano cardiff

Real Madrid și FC Sevilla joacă marți, la Cardiff, pentru Supercupa Europei, primul trofeu continental al sezonului, în direct la Digi Sport 1. Cristiano Ronaldo e complet refăcut și Carlo Ancelotti va trimite pe teren cea mai bună echipă posibilă.

Adrian Ungur a pierdut finala de dublu la turneul challenger din San Marino

adrian ungur-1

Tenismanul român Adrian Ungur a pierdut, alături de croatul Franko Skugor, finala probei de dublu din cadrul turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 64.000 de euro, în care victoria a revenit perechii Radu Albot (Rep. Moldova)/Enrique Lopez-Perez (Spania), sâmbătă seara, cu scorul de 6-4, 6-1.

Arsenal îl vrea pe germanul Mats Hummels, în locul lui Thomas Vermaelen

Hummels BVB

Mats Hummels este în continuare unul dintre cei mai căutați fundași din lume, mai ales după evoluțiile excelente pe care le-a avut la Cupa Mondială din Brazilia, în tricoul Germaniei.

VIDEO Stoican are propuneri pentru Piţurcă. “Dacă se va apela la ei, vor face diferența”

vali.lazar

Dinamo a făcut primul pas greşit din noul sezon, dar Flavius Stoican nu este îngrijorat. După 1-1 cu ASA Târgu-Mureş (DETALII AICI), antrenorul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare şi-a îmbărbătat jucătorii, din partea cărora aşteaptă să reînnoade seria succeselor.

Luchin a primit cartea verde și poate juca la Steaua, diseară, cu CFR

luchin-3

Srgian Luchin a fost prezentat oficial sâmbătă, de Steaua, iar astăzi ar putea să debuteze în tricoul campioanei, în partida de campionat de la Cluj, cu CFR. Fundașul a primit cartea verde și a făcut deplasarea în Ardeal alături de lotul pregătit de Costel Gâlcă.

Begu este în turul doi al calificărilor la Cincinnati. Dulgheru a abandonat

Begu

Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul doi al calificărilor la turneul de la Cincinnati, cu premii de 2.567.000 de dolari, iar Alexandra Dulgheru a abandonat după primul set al meciului cu Varvara Lepşenko.

Rafinha s-a distrat cu fundașii lui Helsinki. VIDEO cu driblingurile brazilianului

rafinha barcelona

Barcelona s-a impus cu 6-0 (VIDEO AICI) în al patrulea amical disputat în această vară sub comanda lui Luis Enrique. Lipsiți de afortul mai multor titulari, catalanii au câștigat fără probleme în disputa cu HJK Helsinki iar unul dintre cei mai buni oameni ai Barcelonei a fost tânărul Rafinha Alcantara

Antal a debutat pentru Genclerbirligi, în amicalul cu echipa lui Laudrup

Antal Genclerbirligi

Liviu Antal a debutat la Genclerbirligi, iar Bogdan Stancu a fost integralist în amicalul cu Lekhwiya, din Qatar, pierdut de formația din Turcia, scor 0-1.

Venus a învins-o pe Serena și va juca cu Radwanska finala de la Montreal

venus serena

Americanca Venus Williams (nr. 26 în ierarhia tenisului feminin mondial) şi poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie nr. 3) îşi vor disputa titlul la turneul de 2.440.070 dolari de la Montreal (Canada), pentru veterana americană de 34 de ani ţinta fiind câştigarea celui de-al 46-lea turneu dintr-o carieră profesionistă de 20 de ani.

Medalie de aur pentru România la CM de kaiac-canoe de la Moscova

aur caiac

Canoiştii români Liviu Alexandru Lazăr Dumitrescu şi Victor Mihalachi au cucerit titlul mondial şi medalia de aur în proba de canoe-2 1.000 m, duminică, în cadrul CM de kaiac-canoe de la Moscova, după o cursă entuziasmantă, pe care au condus-o din start la sosire, majoritatea timpului cu o barcă avans faţă de medaliaţii cu argint, echipajul Ungariei.

VIDEO Șahtior - Metalist Harkov 1-0. Trei din trei pentru echipa lui Mircea Lucescu

sahtior-1

Şahtior Doneţk a obținut a treia victorie din tot atâtea posibille în campionatul Ucrainei. Formația antrenată de Mircea Lucescu s-a impus la limită, scor 1-0, în partida jucată în compania celor de la Metalist Harkov.

VIDEO Super gol la debutul în Ligue 1 pentru Maboulou! A fost omul meciului cu OM

gol Maboulou

Bastia a reușit un egal surprinzător cu Marseille, într-un meci încheiat la egalitate, scor 3-3 (VIDEO AICI), care a fost transmis pe Digi Sport 1.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Marius Dragus (Magitot) la Matinal

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • iasi

    FOTBAL: Poli Iași - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Dinamo, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult