Ultimele stiri

FC Universitatea solicită noului preşedinte al FRF scoaterea rivalei CS Universitatea din competiţii

adrian mititelu

FC Universitatea Craiova a trimis o notificare Federaţiei Române de Fotbal prin care solicită scoaterea CS Universitatea Craiova din competiţie pe motiv că fosta conducere a FRF a înscris această echipă ''ilegal şi abuziv''.

Spectacolul din MotoGP începe joi de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

marquez-1

Prima etapă din motomondialul de viteza sa va desfășura în acest week-end în Qatar. Digi Sport va transmite ÎN DIRECT și în exclusivitate toate sesiunile clasei MotoGP. Primele antrenamente vor fi joi, de la ora 17.00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

VIDEO Pandurii - Concordia 0-1. Gafă uriaşă Doru Bratu

bucurie chiajna

Ultimul duel al rundei cu numărul 23 din Liga 1 se joacă la Târgu Jiu, între Pandurii și Concordia Chiajna, de la ora 21:00 și va fi tranmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Liverpool s-a întors și visează

niculescu 1

Nu știu dacă Liverpool va reuși să câștige în acest an titlul în Premier League. Mai degrabă nu prea cred, căci în ciuda locului ocupat în acest moment în clasament

VIDEO Balint: ”Proiectul Craiova m-a convins! Ne gândim doar la promovare!”

prezentare balint

Gabi Balint are încredere în proiectul pe care i l-au propus conducătorii celor de la CS Universitatea Craiova și spune că se gândește doar la promovare.

Lucescu dezminte orice contact cu OM. "N-am nicio intenție să plec de la Șahtior"

mircea lucescu-1

Menţionat ca posibil antrenor, din vară, al echipei franceze de fotbal Olympique Marseille, tehnicianul român Mircea Lucescu, de zece ani la formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, a dezminţit ferm această ipoteză.

MM Stoica a cerut rejudecarea sa şi aplicarea legii penale mai favorabile 

mm stoica-2

Condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a cerut rejudecarea şi aplicarea legii penale mai favorabile în cazul său, dar instanţa Tribunalului Bucureşti a stabilit că solicitarea poate fi judecată ca o contestaţie în anulare.

Miriuță speră să spargă gheața cu U Cluj: "Este cel mai important meci!"

Miriuta

Vasile Miriuță a avut parte de un început mai degrabă modest la CFR Cluj, iar până acum nu a reușit să câștige nicio partidă. Antrenorul grupării din Gruia speră însă la un succes în marele derby cu Universitatea.

Oțelul - Ceahlăul 0-1. Nemțenii au câștigat trei puncte mari în deplasare

otelul ceahlaul

Oțelul Galați primește în această seară de la ora 19:30 vizita celor de la Ceahlăul Piatra-Neamț în penultimul meci al etapei cu numărul 23-a a Ligii 1.

Dinu Gheorghe: ”Budescu și Alibec sunt jucătorii Astrei. N-au fost excluși din lot!”

budescu-1

Petrolul şi Astra au remizat, 1-1 (VIDEO AICI), rezultat care o avantajează pe Steaua. Campioana en-titre are acum 6 puncte avans în faţa giurgiuvenilor şi 9 peste trupa din Ploieşti.

Hațegan a cerut ajutor: "Ce a fost? Eu n-am văzut!" VIDEO Cea mai controversată fază de la Petrolul - Astra

hentz hategan desus

Cel mai controversat moment al partidei dintre Petrolul și Astra, scor 1-1 (VIDEO AICI), a avut loc în minutul 89, când echipa lui Răzvan Lucescu a solicitat penalty pentru un henț comis de fundașul Paul Papp, în propriul careu.

VIDEO FC Vaslui - FC Botoșani 0-1. Oaspeții au învins în zece oameni!

bucurie gol cranica

Primul meci al zilei din Liga 1 se joacă la Vaslui unde echipa din localitate primește vizita celor de la FC Botoșani, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 18:30.

Claudiu Niculescu laudă execuția tânărului Vâlceanu. "E priceput, simt asta!"

valceanu-1

Robert Vâlceanu a devenit cel mai tânăr maractor din istoria Stelei (DETALII AICI) după golul reușit direct din lovitură liberă în poarta celor de la Gaz Metan Mediaș. Tânărul de doar 16 ani are în față un viitor strălucit și poate deveni unul dintre cei mai buni executanți de faze fixe din fotbalul românesc, cred specialiștii.

FRF își modifică Statutul și Regulamentele din luna mai! Obiectivele lui Burleanu

Burleanu

Noua conducere a FRF a demarat procedura de modificare a statutului şi regulamentelor! Răzvan Burleanu își dorește finalizarea formalităților peste aproximativ două luni, în luna mai.

Halep e a şasea favorită la Miami şi va evolua direct în turul II. Programul româncelor

halep cap de serie

Simona Halep (locul 5 WTA) este cap de serie numărul 6 şi va evolua direct în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, fază în care ar putea să o întâlnească din nou pe australianca Casey Dellacqua, 56 WTA, după ce a învins-o în sferturi la Indian Wells (6-2, 6-2).

Totti revine după mai bine de o lună și va fi titular în fața lui Udinese

Totti

AS Roma și Udinese se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 28-a din Serie A. După înfrângerea cu Napoli, scor 0-1, Roma nu își mai permite încă un pas greșit, mai ales că Rudi Garcia se va putea baza și pe vedeta Francesco Totti.

VIDEO&SONDAJ Pirlo, Amauri sau Tello? Care a fost golul finalului de săptămână?

pirlo juventus

Spectacolul campionilor a fost prezent la Digi Sport și pe digisport.ro în finalul săptămânii recent încheiate. Nu mai puţin de 17 meciuri de fotbal au fost transmise ÎN DIRECT pe canalele noastre, iar golurile şi cele mai tari faze VIDEO sunt pe site.

FC Universitatea a rămas fără sediu! Mititelu a pierdut şi casa în care locuieşte

mititelu

FC Universitatea Craiova pare cu un picior în groapă. După ce a rămas fără stadion, cantonament și antrenor iar fanii au anunțat că nu se mai prezintă la meciurile de acasă și au protestat la adresa lui Mititelu, acum formația fanion a OIteniei a rămas și fără sediul clubului.

Djokovic: "Federer a jucat la un nivel extraordinar. Sunt mulţumit că am câştigat primul titlu din acest an"

Djokovic Federer

Tenismanul sârb Novak Djokovic a afirmat că "întotdeauna trebuie să găseşti cele mai bune resurse pentru a-l învinge pe Roger Federer", după finala câştigată duminică la Indian Wells (VIDEO AICI) în faţa jucătorului elveţian, cu 3-6, 6-3, 7-6 (7/3).

Lampard, ademenit cu un salariu uriaș de fosta echipă a lui Beckham, L.A. Galaxy

lampard

Frank Lampard a fost foarte aproape de a călca pe urmele unui alt mare jucător englez în vara trecută. Mijlocașul de 35 de ani a fost dorit în Major League Soccer de L.A Galaxy, dar a fost convins de Jose Mourinho să rămână pe Stamford Bridge. Americanii n-au renunțat la ideea aducerii lui Lampard și îi pregătesc un contract uriaș.

Lionel Messi, după tripla cu Osasuna: "Batem Realul și revenim în lupta pentru titlu!"

Messi

Barcelona și-a revenit și în Primera Division după o perioadă mai grea și a învins-o categoric pe Osasuna, scor 7-0, cu o săptămână înainte de cel mai important meci al sezonului, marele derby cu Real Madrid.

Matei: "Nu sunt mulţumit de randamentul pe care îl dau. Vreau mai mult de la mine"

cosmin matei

Cosmin Matei a fost decisiv pentru Dinamo în disputa de la Cluj. Mijlocașul de 22 de ani a înscris din nou în Liga 1 după aproape 6 luni și golul său menține formația din Ștefan cel Mare pe poziția a patra a clasamentului din prima ligă.

Răzvan Burleanu s-a pozat alături de oficialii Romei, în timpul vizitei în Italia

burleanu roma

La un an de la ultimul meci jucat sub tricolor - 2-2 cu Ungaria, pe 22 martie 2013 - Ştefan Radu ar putea reveni la echipa naţională. După meciul de la Budapesta, fundaşul lui Lazio nu a mai bifat nicio partidă pentru România, însă şansele ca fotbalistul să îmbrace din nou tricoul primei reprezentative sunt foarte mari.

VIDEO Hoban a dat două goluri în acest sezon. Ambele reușite au fost decisive

Hoban

Ovidiu Hoban a salvat-o pe Petrolul duminică seara de la înfrângere, după golul marcat în prelungiri în derby-ul cu Astra, scor 1-1 (VIDEO AICI).

Martino: "În mare ştiu deja echipa care va juca pe Bernabeu" Singura dilemă înainte de "El Clasico"

tata martino

Barcelona și Real Madrid se întâlnesc duminica viitoare pe Santiago Bernabeu, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00 și antrenorul catalanilor a anunțat cu aproape o săptămână înaintea partidei că s-a hotărât asupra echipei pe care o va trimtie în teren.

VIDEO Mutu, la cel mai bun meci de la revenirea în Liga 1

Mutu Petrolul

Adrian Mutu nu a reușit încă să marcheze pentru Petrolul, dar împotriva Astrei, a făcut cel mai bun meci de când s-a întors în prima ligă din România.

Halep e oficial pe locul 5 WTA, cea mai bună clasare din istorie a unei românce

halep victorie

Simona Halep ocupă de azi locul 5 în clasamentul WTA, cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia feminină a tenisului mondial.

Fanii lui Milan i-au băgat în ședință pe jucători, după înfrângerea cu Parma

jandarmi san siro milan - parma

Ajunși la 4 înfrângeri consecutive, după ce au pierdut cu 4-2 pe terenul Parmei, jucătorii și staff-ul tehnic al lui AC Milan au avut, duminică, o întâlnire cu nucleul dur al fanilor rossoneri, care au cerut lămuriri pentru rezultatele slabe.

După doar un gol la Steaua, Vâlceanu are deja „pețitori”. O echipă din Ucraina îl vrea

valceanu robert

Steaua s-a impus în meciul din Ghencea cu Gaz Metan Mediaș cu 3-0, ultimul gol al partidei fiind marcat de puștiul de nici 17 ani Robert Vâlceanu, care a devenit cel mai tânăr marcator din istoria echipei roș-albastre.

VIDEO Ibra, egalul lui CR7 și al lui Suarez. Suedezul, cel mai bun marcator într-un sezon din istoria PSG

zlatan ibra

Zlatan Ibrahimovic a marcat o „dublă” în victoria echipei sale, Paris Saint-Germain, în fața lui Saint-Etienne, cu scorul de 2-0, duminică, 16 martie, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 21:00 LIVE Fotbal Club
  • 21:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 22:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult