Ultimele stiri

Avocatul lui Pistorius susține pledoaria finală, în ultima zi a procesului de la Pretoria

pistorius tribunal

Procesul lui Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în urmă cu mai mul de un an, a intrat vineri în cea ce-a 41-a şi ultima zi de judecată, cu pledoaria avocatului Barry Roux, care va încerca să răstoarne situaţia după violentul rechizitoriu al procurorului Gerrie Nel.

Cluburile din Liga 1, din ce în ce mai sărace. Au plătit în medie 9.000 € pentru un transfer, în acest sezon

liga1 transferuri

Liga 1 este din ce în ce mai săracă. În această vară, cluburile din primul eşalon au preferat să aducă mai mult jucători liberi de contract. Steaua şi CSU Craiova au investit cele mai mult, însă niciuna nu a cheltuit mai mult de de un milion de euro.

VIDEO James Rodriguez a primit trofeul de golgheter al Cupei Mondiale

james-rodriguez

Vedeta Columbiei, James Rodriguez, a primit vineri de dimineață trofeul pentru titlul de golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia, în cadrul unei ceremonii speciale, la Madrid. Jucătorul Realului a primit Adidas Golden Boot și de asemenea o pereche de ghete aurii, personalizate.

Dinamo ia o poziție fermă: "Lazăr, Matei și Rotariu nu pleacă, sunt doar intoxicări! "

bucurie dinamo

Conducerea lui Dinamo reacționează, după apariția zvonurilor cu privire la plecările celor mai buni jucători pe care îi are: Valentin Lazăr, Dorin Rotariu și Cosmin Matei.

Ronaldo este al doilea cel mai complet atlet din lume! I-a luat fața lui Bolt

ronaldo top

Magazinul american Sports Illustrated a realizat un clasament inedit al celor mai compleți atleți din lume, indiferent de disciplina sportivă pe care o practică. Este pentru prima oară când o astfel de ierarhie e alcătuită și are la bază patru categorii fizice la care nota maximă este 10. Cristiano Ronaldo ocupă locul al doilea în acest clasament, devansându-l pe cel mai rapid om al Planetei, Usain Bolt.

Steaua pregătește un nou "asalt" pentru ultimele două transferuri ale verii

galca argaseala

Steaua este la un pas de a doua calificare consecutivă în grupele UEFA Champions League. Antrenorul Costel Gâlcă așteaptă ultimele întăriri pentru play-off-ul de calificare și, cu ajutorul transferurilor de ultim moment, speră să ajungă și în primăvara europeană.

VIDEO Mircea Sandu renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al FRF şi la renta viageră: "Mi-e lehamite!"

mircea sandu 2

Mircea Sandu a renunţat la postul de preşedinte de onoare al FRF, în care fusese numit de Adunarea Generală. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, într-o conferinţă de presă, "Naşul" a afirmat că se dezice de actuala conducere a Federaţiei şi că va renunţa şi la contractul de rentă viageră.

VIDEO Răzvan Lucescu își laudă fără rezerve jucătorii: “Victoria este imensă!”

razvan lucescu calificare

Petrolul s-a calificat joi seara în play-off-ul Europa League după o victorie categorică, 4-1 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), pe terenul Viktoriei Plzen. După meci, Răzvan Lucescu și-a lăudat fără rezerve jucătorii, după prestația din Cehia.

Gerardo Martino negociază pentru a prelua postul de selecţioner al Argentinei

gerardo martino

Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) negociază cu fostul tehnician al Barcelonei, Gerardo Martino, pentru postul de selecţioner rămas vacant după plecarea lui Alejandro Sabella, a declarat preşedintele forului, Luis Segura.

TAS dă azi verdictul în cazul Luis Suarez. Uruguayanul e la Lausanne, unde speră să i se reducă suspendarea de 4 luni

suarez tas

Luis Suarez va afla astăzi, la Lausanne, dacă i se va reduce suspendarea dictată de FIFA în iunie și confirmată ulterior de Comisia de Apel a forului mondial. Jucătorul Barcelonei a primit o suspendare de 9 meciuri la echipa națională, după ce l-a mușcat pe Chiellini, și de 4 luni interdicție de a participa la orice activitate fotbalistică organizată.

VIDEO Mutu, după cel mai bun meci la Petrolul: “Nu trebuie să demonstrez nimic. Selecționerul decide”

mutu declaratii

Adi Mutu a reușit joi seara cel mai bun joc în tricoul Petrolului, în victoria cu 4-1 de la Plzen, cu Viktoria (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII) prestația sa fiind încununată cu un gol fantastic și o pasă de gol de asemenea senzațională. Decarul ploieștenilor a declarat după meci că nu renunță la gândul de a fi chemat la echipa națională, dar selecționerul e cel care decide.

Play-off-ul Europa League: Lyon-Astra, Petrolul-Dinamo Zagreb. Programul meciurilor

uel tragere

Tragerea la sorți pentru play-off-ul UEFA Europa League va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

VIDEO Cehii laudă execuția lui Adi Mutu: “Golul lui a fost decisiv! Din acel moment totul a devenit foarte greu”

mutu gol

Adi Mutu a marcat joi seară unul dintre cele mai frumoase goluri din turul al treilea preliminar al Europa League, la Plzen, acolo unde Petrolul s-a impus cu scorul de 4-1 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII) și s-a calificat în play-off-ul competiției. Cehii laudă execuția decarului ploieștean și o consideră decisivă.

VIDEO Steaua - Ludogorets, în play-off-ul UEFA Champions League. Tabloul complet al partidelor

steua bilet tragere ucl

Steaua își va afla adversarul din play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League vineri, în cadrul tragerii la sorți care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 13:00, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Pantilimon n-a jucat niciun minut în amicalul lui Sunderland cu Betis

pantilimon betis

Transferat în această vară de la Manchester City la Sunderland, Costel Pantilimon se luptă pentru postul de titular cu italianul Vito Mannone, cel mai bun jucător al sezonului precedent în echipa din nord-estul Angliei. Românul n-a fost utilizat niciun minut joi seara, în amicalul cu Betis.

Legia, OUT din UCL Polonezii au pierdut cu 3-0, la "masa verde", returul lui Celtic

echipa Legia

Legia Varșovia s-a calificat entuziasmant în play-off-ul UEFA Champions League, după 4-1 și 2-0 cu scoțienii de la Celtic, însă posibila adversară a Stelei din următorul tur ar putea să nu mai joace următoarea dublă din Europa.

Puncte prețioase obținute în Europa! Ne-am distanțat de Austria și avem șanse mari la două formații în UCL

steaua astra supercupa 2014

Echipele românești au avut parte de o nouă săptămână bună în UCL și UEL, în condițiile în care țara noastră va avea trei formații în play-off-ul competițiilor europene din totalul de patru care au luat startul.Astra a învins și în retur pe Slovan Liberec (3-2 VIDEO AICI), în timp ce Petrolul a obținut și ea o victorie entuzismantă pe terenul lui Plzen (4-1 VIDEO AICI). Lor li se adaugă și succesul Stelei de miercuri, de pe Arena Națională, cu Aktobe (2-1 DETALII AICI), rezultat care a dus campioana României în barajul UCL și i-a asigurat locul pentru grupele UEFA Europa League.Victoriile Astrei și Petrolului sunt cu atât mai importante cu cât au venit împotriva reprezentantelor Cehiei, țară cu care ne luptăm pentru unul dintre locurile 13-15 în clasamentul coeficienților.

VIDEO Cu Dorin Goian titular, Asteras Tripolis a produs surpriza serii în UEL și a eliminat-o pe Mainz

bucurie Asteras

Surpriză imensă în turul trei preliminar din UEFA Europa League. Nemții de la Mainz au părăsit competiția după ce au fost eliminați de Asteras Tripolis, cu scorul general de 3-2. În tur, grecii au pierdut cu 0-1 și nu au tras nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

VIDEO Toate cele 7 goluri marcate de echipele românești în manșa a doua a turului III preliminar UEL

filipe teixeira petrolul plzen

Astra și Petrolul au evoluat entuziasmant joi seară și s-au calificat în play-off-ul UEFA Europa League, după ce au obținut victorii în manșa secundă a turului III preliminar. Astra a trecut de Slovan Liberec, scor 3-2 (VIDEO), iar Petrolul a dispus de Viktoria Plzen cu 4-1 (VIDEO), în deplasare. Din păcate, CFR Cluj a pierdut și partida de acasă cu Dinamo Minsk, scor 0-2, astfel că ardelenii au ratat calificarea.

Tecău și Rojer, în sferturi la Toronto. Șanse bune pentru Turneul Campionilor 

tecau victorios

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP World Tour Masters 1000 de la TorontoEchipa româno-olandeză s-a impus cu 7-6 (1), 6-1 de cuplul francez Michael Llodra/Nicolas Mahut, cotat cu a opta șansă la câștigarea titlului din Canada.Tecău şi Rojer, victorioşi într-o oră şi 15 minute, şi-au luat revanşa după ce au pierdut în faţa francezilor finala turneului de la Rotterdam. Cu acea ocazie, Llodra şi Mahut au învins cu 6-2, 7-6.Horia și Jean-Julien vor juca în sferturi cu favoriţii numărul 2, Alexander Peya (Austria) şi Bruno Soares (Brazilia), de care au trecut săptămâna trecută, în sferturi, la Washington, cu 7-6, 6-2.Pentru performanța de până acum de la Toronto, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un cec de 23.380 de dolari şi 180 de puncte ATP.Rezultatul de joi îi avantajează mult pe Horia și Jean-Julien, care se apropie de rivalii francezi în clasamentul Race pentru accesul la Turneul Campionilor.

Iuliu Mureșan, după o "dublă" europeană în care CFR nu a marcat: "Suferim la finalizare"

iuliu muresan telefon

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (DETALII), de echipa Dinamo Minsk, în manşa secundă a turului trei preliminar al UEFA Europa League, rezultat în urma căruia gruparea din Belarus s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

CR7 vrea singurul trofeu important la nivel de club care îi lipsește. Supercupa Europei e LIVE la Digi Sport

cristiano ronaldo trofee

Real Madrid va înfrunta Sevilla în Supercupa Europei, într-o partidă care va avea loc pe 12 august, la Cardiff, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.Singurul trofeu important care îi lipsește lui Cristiano Ronaldo la nivel de club este chiar Supercupa Europei. În singura ocazie în care putea să își adjudece această distincție, Manchester United a pierdut în fața lui Zenit Sankt Petersburg, cu 1-2, în 2008.După o lună de pauză avută în urma eliminării Portugaliei din grupele CM 2014, Ronaldo a revenit la antrenamentele Realului și și-a exprimat dorințele într-un interviu acordat presei portugheze.

Miriuță pune tunurile pe central: "M-a arbitrat de parcă aș fi fost cel mai mare dușman al lui!"

vasile miriuta cfr cluj

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a răbufnit după înfrângerea cu Dinamo Minsk, scor 0-2 (DETALII). Tehnicianul ardelenilor crede că deciziile arbitrilor au influenţat rezultatul final.

VIDEO Uhrin jr., la pământ după golul lui Tamuz. Este foarte aproape de demitere

captura uhrin suparat

Petrolul a făcut spectacol în fața Viktoriei Plzen și s-a calificat în stil de mare echipă în play-off-ul UEFA Europa League, după victoria cu 4-1 obținută în Cehia (VIDEO AICI).

VIDEO Surprize la Toronto! Djokovic și Wawrinka, eliminați în optimi. Rezultatele zilei

djokovic suparat toronto

Doi dintre marii favoriți ai Openului Canadei, Novak Djokovic și Stanislas Wawrinka, au fost eliminați în cursul zilei de joi.Liderul mondial a părăsit competiţia în optimi, după ce a fost eliminat fără drept de apel de Wilfried Tsonga.Francezul a avut nevoie de o oră şi cinci minute pentru a-l învinge pe Djokovic. Scorul a fost 6-2, 6-2 în favoarea lui Tsonga, care și-a luat astfel revanșa pentru înfrângerea din optimile turneului de la Wimbledon din urmă cu o lună de zile.Sportivul din Hexagon a obținut prima victorie din 2010 încoace în fața lui Djokovic și a dus scorul întâlnirilor directe la 13-6 în favoarea sârbului.A doua surpriză a zilei a venit din partea lui Kevin Anderson, care l-a eliminat pe al treilea favorit al competiţiei, Stanislas Wawrinka.

VIDEO Mutu a marcat un gol superb cu Viktoria Plzen! A 3-a reușită în ultimele 3 meciuri

Mutu gol

Petrolul a avut o primă repriză extraordinară împotriva Viktoriei Plzen și a condus cu 3-1 la pauza meciului din Cehia (VIDEO AICI), deși a început meciul timorat, cehii dominând primele minute ale partidei.

Brandan, inclus în lot pentru meciul cu Viitorul! Noutăți din tabăra lui CSU Craiova

brandan cs universitatea craiova-1

Antrenorul de la CS Universitatea Craiova, Ionel Gane, a declarat că ''punctele sunt obligatorii'' pentru ''alb-albaştri'' în meciul cu Viitorul Constanţa, de vineri, din etapa a 3-a a campionatului.

VIDEO Distracție cu Slovan! Astra a câștigat la Liberec cu două goluri reușite în 6 minute, după faze colective

bucurie Astra

Astra Giurgiu punctează la coeficientul României și a reușit încă o victorie cu Slovan Liberec, scor 3-2 (VIDEO AICI), după ce s-a impus categoric și în prima manșă, 3-0.

CFR Cluj face tot posibilul pentru a-l aduce pe Ferebory Dore. "Ne-am înțeles cu ei"

ferebory dore

Atacantul congolez Ferebory Dore (25 de ani), fost la Petrolul, este ţinta lui Vasile Miriuţă pentru finalul campaniei de achiziții a CFR-ului.

Barcelona a găsit înlocuitor pentru Puyol. Cele 4 variante de căpitani pentru catalani

capitani barcelona

Plecările lui Puyol și Valdes au fost suplinite deja de șefii de pe Camp Nou, iar acum a venit rândul lui Luis Enrique să le găsească înlocuitori pentru purtarea banderolei.Fostul fundaș central a fost căpitanul Barcelonei în ultimii ani, iar acum a venit rândul lui Xavi să preia această responsabilitate.Mijlocașul s-a retras din naționala Spaniei și într-un interviu acordat imediat după această decizie a vorbit și despre motivele care l-au convins să rămână și în sezonul viitor la Barcelona (DETALII AICI).Astfel, jucătorii blaugrana au votat în mod secret ordinea celor patru căpitani, iar lista cu rezultate a ajuns în mâinile lui Luis Enrique.Antrenorul a analizat situația și a luat decizia finală: Xavi va fi purtătorul principal, iar apoi, în ordine, vor urma Iniesta, Messi și Sergio Busquets.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Marius Dragus (Magitot) la Matinal

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • iasi

    FOTBAL: Poli Iași - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Dinamo, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult