Ultimele stiri

Prinde contur ideea unei petiții pentru grațierea lui Gică Popescu: "Împreună putem avea efect real"

petitie popescu

Condamnarea lui Gică Popescu la 3 ani și o lună cu executarea în Dosarul Transferurilor a stârnit cele mai multe comentarii în lumea fotbalului și nu numai, fostul căpitan al echipei naționale fiind de departe cel mai cunoscut nume dintre cei opt condamnați marți.

Wilshere a suferit o fractură la amicalul Angliei și ratează returul Bayern - Arsenal

jack wilshere fractura

Mijlocașul lui Arsenal, Jack Wilshere, a suferit o nouă accidentare și va lipsi circa două luni de pe teren.

Următoarea țintă a lui United: Arda Turan. Agentul confirmă interesul

arda turan atletico

Manchester United este abia pe locul 7 în Premier League și a pierdut orice șansă la cucerirea vreunui trofeu pe plan intern.Nici în Europa lucrurile nu stau mai bine: "diavolii" sunt obligați să recupereze un deficit de două goluri, în fața lui Olympiacos, pentru calificarea în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Mircea Lucescu cere să se reia campionatul în Ucraina: "Trebuie să acționăm!"

mircea lucescu

Fotbalul din Ucraina suferă din cauza conflictelor din țară. Campionatul a fost oprit pe termen nelimitat, iar Mircea Lucescu, antrenorul campioanei Șahtior Donețk, susține reluarea competiției ar da un semn de normalitate, mai ales că fotbalul are darul de a-i uni pe oamenii cu păreri diferite.

Cu un picior și jumătate în Liga a doua. Corona ar putea fi penalizată cu 4 puncte

bucurie gol corona

Problemele nu ocolesc ocupanta ultimului loc din Liga 1. Cu doar 11 puncte strânse în acest campionat și cu speranțe mici pentru menținerea în prima serie, Corona riscă depunctarea sau chiar retrogradarea din cauza datoriilor pe care le are de achitat față de clubul din eșalonul al treilea Oțelul Larissa.

Daniel Niculae a semnat cu Rapid. Nu are cartea verde, nu joacă sâmbătă cu Brăila

daniel niculae contract rapid

Rapidiștii au motive de bucurie, odată cu o revenire pe care o așteptau de aproape 8 ani: Daniel Niculae a semnat cu giuleștenii și va juca până în vară la singurul club din România la care a activat

Negoiță, după condamnările din „Dosarul Transferurilor”: ”Nu doar Borcea era de vină”

negoita dinamo la masa

Condamnările cu executare primite de cei opt inculpați din „Dosarul Transferurilor” au fost primite diferit de oamenii din fotbal. Dacă unii au declarat că pedeapsa este una prea mare, finanțatorul lui Dinamo deplânge faptul că Dinamo este unul din cluburile care au avut cel mai mult de suferit în acest scandal.

VIDEO Neymar a salvat un copil pătruns pe teren, la amicalul cu Africa de Sud

Neymar copil 1

Neymar începe și el să devină un fotbalist extrem de iubit și calcă pe urmele lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo.

Tolnai și Manea, prezentate oficial la CSM București: „Ne e dor de Liga Campionilor”

tolnai manea

Portarul Talida Tolnai şi pivotul Oana Manea au fost prezentate oficial ca jucătoare de CSM Bucureşti, într-o conferinţă de presă la sediul clubului organizată joi, 5 martie.

Barcelona a dat 74 de goluri în Primera și depășește nume grele din Europa

bucurie Barcelona

FC Barcelona este pe locul al doilea în Primera Division, cu 63 de puncte, la unul singur în spatele liderului din Spania, Real Madrid.

Zlatan, după golul lui Matuidi: ”Magnific. Se vede că m-ai urmărit la antrenamente”

matuidi

Matuidi a reușit o execuție acrobatică din careu - după o centrare servită de Valbuena - iar golul său a amintit imediat de cele reușite de colegul său de la echipa de club, suedezul Zlatan Ibrahimovic.

Marica, mesaj pentru fani: "Ne-aţi făcut să ne simţim speciali cu Argentina! A fost un nou început"

marica argentina

Ciprian Marica a fost titular în naţionala României în amicalul încheiat la egalitate, 0-0, cu Argentina. Atacantul român şi-a trecut în cont o mare ocazie, în prima repriză, când mingea trimisă de el cu capul a fost scoasă de sub bară de Romero.

Cum poate redeveni Casillas titularul lui Real Madrid. Diego Lopez, dorit de Milan

diego lopez

AC Milan este interesată în transferul lui Diego Lopez, la finalul acestui sezon, potrivit cotidianului italian Tuttosport. Jurnaliștii italieni susțin că echipa lui Berlusconi are nevoie de un înlocuitor pentru Abbiati, în vârstă de 37 de ani, aflat la final de carieră.

Pietro Chiodi preia frâiele! Italianul va reprezenta jucătorii fraţilor Becali, după condamnarea acestora

pietro chiodi 1

Impresarul italian Pietro Chiodi (foto - dreapta) va avea un rol important după condamnarea fraţilor Ioan şi Victor Becali în "Dosarul Transferurilor", eveniment care a zguduit marţi fotbalul românesc, scrie ziaristul Gianluca Di Marzio.

Noi și "amicalele" altora

niculescu 1

Miriuță: ”Vreau să bat Steaua, dar nu pentru că am fost la Dinamo”

miriuta

Vasile Miriuță încă este în căutarea primei sale victorii într-un meci oficial la CFR și meciul cu Steaua, de pe teren propriu, de sâmbătă, 8 martie, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 de la ora 20:00 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, este ocazia perfectă

VIDEO Faza săptămânii în fotbal: Preluare de mare clasă făcută de lusitanul Edinho

edinho

Portugalia a zdrobit selecționata Camerunului cu 5-1 într-un meci amical disputat miercuri, 5 martie. Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” și a devenit cel mai prolific marcator din istoria Portugaliei, dar faza serii a fost realizată de un coechipier al starului lui Real Madrid.

Manchester City este gata să achite clauza lui Messi: 200 de milioane de euro

Messi Barca City

Manchester City este aproape de eliminarea din UEFA Champions League, după ce a pierdut prima manșă a optimilor de finală, 0-2 cu FC Barcelona.

Stoican: "Grigore este unul din cei mai buni fundași români. Nu știu dacă rămâne din vară"

gregoar

Flavius Stoican a vorbit la antrenamentul de astăzi, joi, 6 martie, despre evoluţia lui Dragoş Grigore din meciul cu amical România-Argentina 0-0, dar şi despre starea proastă a terenurilor de la baza Săftica.

VIDEO Burleanu: "Noul secretar general al FRF este Chivorchian. Şeful CCA rămâne Deaconu"

burleanu conferinta

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a susţinut o conferinţă de presă, alături de predecesorul său, Mircea Sandu.

Inter așteaptă un sezon remarcabil: "Vom face mai multe transferuri în vară!"

Thohir

Inter are o ediție de campionat sub așteptări și este doar pe locul 5 în Serie A, cu 41 de puncte acumulate în 26 de etape.

VIDEO Burleanu i-a redus beneficiile lui Sandu: ”Voi lua 50.000 € pe an şi nu voi avea maşină şi secretară”

mircea sandu conferinta

Astăzi, după „împăcarea” istorică dintre fostul și actualul președinte al Federației, Mircea Sandu a anunțat că, în urma discuției cu succesorul său, a fost de acord să mai reducă din avantajele cu care a fost înzestrat de Adunarea Generală a FRF.

VIDEO Sandu: "Am şters cu buretele cuvintele spuse la adresa lui Burleanu! Sunt dispus să-l ajut"

mircea sandu frf

La o zi după ce a fost ales în fruntea Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a susţinut o conferinţă de presă, ÎN DIRECT la Digi Sport 3. Acesta a fost însoţit de predecesorul său, Mircea Sandu, cel care a stat 24 de ani în fruntea FRF.

CS Universitatea Craiova ar putea să nu fie lăsată să promoveze! Patronii vor să-și recupereze banii

Precup CS U Craiova

După Adunarea Generală desfăşurată miercuri la Casa Fotbalului, CS Universitatea Craiova a rămas cu afilierea provizorie şi riscă să nu poată promova în Liga 1 chiar dacă va realiza acest lucru pe teren.

Pădureanu, mutat la Spitalul Jilava. Copos, MM şi Gică Popescu împart aceeaşi cameră cu un alt deţinut

jean padureanu

Jean Pădureanu a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza problemelor de sănătate, a declarat directorul Penitenciarului Rahova, Denis Darie.

Noua achiziție a lui Dinamo: Alexandru Chiriță, fostul jucător al lui Ajaccio 

alexandru chirita

La antrenamentul de azi, joi, 6 martie, al echipei Dinamo București, s-a prezentat și noua achizițuie a câinilor, Alexandru Chiriță, fiul lui Daniel Chiriță. În vârstă de 17 ani, Alexandru evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate fi folosit și ca atacant

VIDEO Benteke a ratat o ocazie imensă în amicalul împotriva Coastei de Fildeș

Benteke

Belgia a fost surpriza plăcută a preliminariilor pentru Mondialele din acest an, reușind o calificare spectaculoasă la turneul final din Brazilia.

Steaua va avea un nou manager general din vară! 3 nume pe listă

mihai stoica

Cu finanţatorul Gigi Becali arestat din luna mai a anului 2013, Steaua a rămas în urmă cu două zile şi fără manager general. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în "Dosarul Transfrurilor" şi a fost ridicat de către Poliţie de la domiciliu în urmă cu două zile (foto).

Rudel Obreja va sta în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Obreja

Rudel Obreja a scăpat momentan de închisoare! Fostul președinte al Federației Române de Box va sta în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce inițial a fost arestat preventiv.

Cele trei recomandări ale lui Mourinho pentru CM 2014. Pe cine mizează lusitanul în UCL

jose mourinho

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea Londra, recomandă trei fotbaliști de urmărit la Campionatul Mondial din Brazilia din acest an. „Neymar, Eden Hazard și Raphael Varane sunt jucătorii de urmărit la Cupa Mondială. Cred că Varane va fi, dacă nu este deja, cel mai bun fundaș din lume”, a declarat Jose Mourinho, care l-a avut elev pe fundașul francez la Real Madrid.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult