Ultimele stiri

VIDEO MLS All Stars - Bayern 2-1. Lewandowski a marcat spectaculos

lewa bayern gol

Bayern Munchen a pierdut ultimul amical al verii, 1-2 în fața unei selecționate a fotbalului profesionist din SUA, MLS All Stars.

Veste tristă pentru naționala de gimnastică. Diana Bulimar s-a accidentat și va rata CM!

diana bulimar

Diana Bulimar are probleme la genunchi, dar a primit asigurări din partea doctorilor de la Viena că poate reveni destul de repede dacă va respecta indicațiile.

Reus naște noi tensiuni între Bayern și Dortmund, după ce Rummenigge i-a dezvăluit clauza: "Să-și țină gura!" 

reus bvb

Au apărut din nou tensiuni între cei doi granzi din Germania, Bayern Munchen și Borussia Dortmund. Marco Reus este "mărul discordiei", campionii dând semne că ar vrea să îl ia și pe el, după modelele Gotze și Lewandowski.

CSM Digi Oradea și-a aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor

captura polo oradea

CSM Digi Oradea şi-a aflat, miercuri, adversarele în prima fază preliminară a Ligii Campionilor la polo pe apă, Mladost Zagreb (Croaţia), Waspo Hannover 1898 (Germania), Montpellier (Franţa), Sintez Kazan (Rusia) şi Jadran Herceg Novi (Muntenegru).

Steaua trebuie să schimbe tricourile la cererea UEFA. Fără dungi pe numere!

szukala rapa

Noile tricouri de joc ale Stelei nu sunt pe placul celor de la UEFA. Mai exact, reprezentanții forului european nu agrează dungile roș-albastre de pe cifrele poziționate pe spate.

Benzema a prelungit până în 2019, urmează Khedira. Real vrea contracte îndelungate

benzema

Karim Benzema va juca la Real Madrid până în 2019, după ce și-a prelungit angajamentul cu ”galacticii” pe încă patru sezoane. Anteriorul său contract expira în iunie 2015.

Steaua a scăpat de Sparta Praga, dar nu și de Legia. Tragerea e vineri, 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

adi popa legia varsovia

Pe lista posibililor adversari ai Stelei din play-off-ul UEFA Champions League se află și Legia Varșovia, echipă pe care roș-albaștrii au eliminat-o sezonul trecut în aceeași fază a competiției.

VIDEO ISL All Stars-Juventus 1-8. Campioana Italiei a făcut spectacol în Indonezia

juventus llorente victorie

Juventus Torino a câștigat cu 8-1 primul meci amical din turneul acestei veri, jucat la Jakarta împotriva unei selecționate din prima ligă indoneziană: ISL All Stars.

Valencia vrea să revină în frunte. ”Liliecii” au transferat un campion mondial

mustafi

Nu doar granzii Barcelona, Real Madrid și, mai nou, Atletico se întăresc în această vară. Valencia, după preluarea de omul de afaceri Peter Lim, are activitate intensă pe piața transferurilor, și vrea să revină în fruntea fotbalului spaniol și în UEFA Champions League, acolo unde îi este locul.

VIDEO Nacional-San Lorenzo 1-1, în manșa tur a finalei Libertadores. Totul se va decide în Argentina

libertadores

Azi dimineață, de la ora 03:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, s-a disputat manșa tur a finalei celei mai importante competiții intercluburi din America Latină, Copa Libertadores.

Avantaj la coeficienți. România, locul 15, a câştigat teren faţă de Cehia, care azi mai poate pierde 3 echipe!

bucurie steaua

La tragerea la sorţi a play-off-ului UCL, care va avea loc vineri, Steaua va fi cap de serie, alături de Salzburg, APOEL, BATE Borisov şi Ludogorets.

Una caldă, alta rece la San Marino. Ungur s-a calificat, dar Hănescu a pierdut

hanescu

Sportivii români angrenați în turneul challenger din San Marino au obținut rezultate diferite miercuri, în turul doi al competiției. Dacă Adrian Ungur a învins un jucător italian cu state vechi în circuit, Hănescu, locul 151 mondial, a pierdut surprinzător.

FOTO Szukala, selfie cu Varela după meciul cu Aktobe: ”Fenomenul Fernandinho este obosit!”

szukala varela 1

Szukala și-a făcut un selfie înainte de a adormi, în cantonament, în plan îndepărtat zărindu-se Varela, care deja adormise.

VIDEO Djokovic-Tsonga, în optimile de finală la Toronto. Programul zilei de joi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

djokovici

Novak Djokovic s-a luptat mai bine de două ore şi jumătate cu Gael Monfils pentru un loc în optimi la Toronto. Principalul favorit al turneului canadian a câştigat la 2 primul set şi nu părea să aibă probleme la calificare. Dar totul s-a schimbat în câteva minute!

VIDEO Galatasaray - Atletico 0-0. Madrilenii, la al treilea meci la rând fără gol marcat

Galata Atletico

Galatasaray şi Atletico Madrid au încheiat fără goluri amicalul caritabil de la Izmir, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3.

VIDEO Iordănescu, impresionat de fotbalul Stelei: "A fost o primă repriză de excepție, care ne-a încântat"

varela steaua bucurie

Anghel Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Steaua, care a învins cu 2-1 pe Aktobe în manșa a doua a turului III preliminar UEFA Champions League, chiar dacă vizitatorii din Kazahstan au marcat pe final și au dat mari emoții celor 25.000 de spectatori prezenți la meci.

VIDEO Napoli - FC Barcelona 1-0. Noua achiziție Claudio Bravo a gafat la reușita decisivă a italienilor

bravo barcelona.jpg

Catalanii au evoluat fără Messi, dar cu Iniesta, Rakitic și Pedro din primul minut. Pe final, italienii au marcat golul victoriei și cu ”ajutorul” lui Bravo.

Gazzaev: "Steaua este mai puternică! Ne-a lipsit experiența și nu am avut noroc"

antrenor Aktobe

Tehnicianul formaţiei FK Aktobe, Vladimir Gazzaev, a declarat că Steaua a meritat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, deoarece a fost mai puternică în dubla manşă din turul trei preliminar al competiţiei.

VIDEO Alex Chipciu visează la calificarea în grupe: ”Așa ne luăm și noi prima de titlu”

captura chipiu interviu

Chipciu a marcat primul gol al partidei, a dat o pasă decisivă la reușita lui Stanciu, a ”colecționat” și un cartonaș galben, iar la final a dezvăluit motivul pentru care steliștii își doresc în principal calificarea în grupele UCL.

VIDEO Demba Ba a marcat un hat-trick la primul meci oficial ca titular pentru Beșiktaș, în UCL!

demba ba

Beșiktaș Istanbul s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League după ce a câștigat cu 3-1 returul de pe propriul teren cu Feyenoord. Toate cele 3 goluri ale turcilor au fost marcate de Demba Ba, atacant transferat în această vară de la Chelsea.

VIDEO Gâlcă e sigur de grupele UEL: ”Cred în calificarea în grupele UCL, am jucători de valoare”

captura conf galca-1

Gâlcă a spus că se aștepta la un alt scor final, mai ales după avantajul de la pauză, dar că relaxarea echipei din partea a doua i-a privat pe campioni de un succes concludent.

VIDEO Ce vorbeau kazahii înainte de returul cu Steaua: "Decarul le spunea colegilor să ne rupă picioarele!"

captura latov interviu

Steaua s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League după dubla manșă cu Aktobe, încheiată cu victoria de pe teren propriu, scor 2-1 (DETALII). Antrenorul Costel Gâlcă i-a pierdut însă pe Lucian Sânmărtean și Nicușor Stanciu, ușor accidentați, iar fundașul Iasmin Latovlevici a dezvăluit după partidă că loviturile încasate de aceștia nu au fost întâmplătoare.

VIDEO Argăseală: "Stanciu are entorsă, iar Sânmărtean o problemă la torace"

accidentare Stanciu

Steaua s-a calificat în play-off-ul Champions League după dubla cu Aktobe (DETALII AICI), dar campioana României i-a pierdut pe Nicușor Stanciu și Lucian Sânmărtean. La finalul partidei, președintele roș-albaștrilor nu a ezitat să critice intrările mai dure ale oaspeților.

Blaszczykowski a revenit după aproape 7 luni! Amicalul cu Liverpool va fi la Digi Sport

Blaszczykowski

Jurgen Klopp primește numai vești bune înainte de startul unui sezon în care și-a propus să ajungă din nou în finala UEFA Champions League, mai ales că aceasta va avea loc în Germania, la Berlin.

VIDEO Monfils l-a amuzat pe Djokovic în timpul partidei de la Toronto, cu un gest inedit

captura monfils

Francezul Gael Monfils i-a făcut viață grea liderului mondial Novak Djokovic, în partida disputată de cei doi în turul secund al turenului ATP de la Toronto (Canada).

VIDEO Fotbaliștii Astrei au fost asaltați pentru autografe la sosirea în Praga

astra slovan

Dani Coman a semnat cele mai multe poze, înainte ca echipa să ajungă la hotel. După victoria cu 3-0 din tur, Astra mai are de trecut un examen mâine pentru a ajunge în play-off ul Europa League.

Oțelul l-a luat pe Paulinho! Trei jucători de la Dinamo sunt în probe la Galați

paulinho-1

Oțelul încearcă să își revină după un start foarte slab de campionat, în care a suferit două înfrângeri consecutive: 0-4 cu Dinamo, respectiv 1-2 cu Concordia Chiajna.

VIDEO Uhrin nu va fi defensiv în returul cu Petrolul: 'Ambele echipe au nevoie de gol!'

captura conf uhrin

Dusan Uhrin Jr e mai motivat ca niciodată să câștige returul cu Petrolul! Potrivit presei din Cehia, soarta antrenorului depinde de rezultatul obținut de Viktoria Plzen joi seară, în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Sânmărtean s-a lovit cu Aktobe și a fost schimbat de Gâlcă după numai 12 minute

Sanmartean

Steaua a deschis repede scorul împotriva lui Aktobe, după un contraatac excelent al roș-albaștrilor finalizat de Alex Chipciu, în minutul 3. Totuși, tehnicianul Costel Gâlcă a suferit și o pierdere importantă, în primul sfert de oră.

Luis Segura, noul preşedinte al Federaţiei argentiniene

segura

Luis Segura a fost confirmat miercuri în funcţia de preşedinte al Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), până în octombrie 2015, după decesul lui Julio Grondona.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Marius Dragus (Magitot) la Matinal

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • iasi

    FOTBAL: Poli Iași - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Dinamo, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult