Ultimele stiri

VIDEO Lemnaru a ratat o ocazie imensă în prelungirile meciului cu Dinamo

Lemnaru U Dinamo

U Cluj nu a reușit să obțină nici măcar un punct în fața lui Dinamo (VIDEO AICI), scor 0-1, deși în precedentele cinci partide de pe teren propriu a izbutit tot atâtea victorii, sub comanda lui Mihai Teja.

VIDEO Kompany și-a vărsat nervii pe tunel, după eliminarea din meciul cu Hull

eliminare kompany hull - manchester city

Căpitanul lui Manchester City, Vincent Kompany, a fost eliminat sâmbătă, la meciul de pe terenul lui Hull City, iar pe drumul spre vestiare și-a descărcat nervii pe pereții tunelului de pe KC Stadium, lăsând chiar urme de crampoane.

România și-a găsit adversar pentru al doilea amical din luna mai: Albania

albania

Reprezentativa României va juca două partide de verificare la finalul lunii mai, în Elveția, sâmbătă găsind al doilea adversar, după ce primul fusese stabilit cu mai bine de o lună în urmă.

VIDEO Teja: "Nu este ușor să pierzi dintr-un fault! Așa se poate face diferența"

Teja

Dinamo a plecat cu toate cele trei puncte de la Cluj, scor 1-0, Cosmin Matei reușind golul decisiv împotriva Universității. (VIDEO AICI)

VIDEO Cosmin Matei, afectat de ironii: "Ne-am simțit urât, nu suntem jucători low-cost!"

captura interviu Matei

Dinamo continuă parcursul ascendent din Liga 1 și a învins cu 1-0 pe terenul Universității Cluj, în etapa a 23-a a campionatului (VIDEO). Unicul gol al partidei a fost marcat pe un contraatac fulgerător de Cosmin Matei, care a oferit un scurt interviu la final:

VIDEO Steaua - CSM Oradea 83-97. Steliștii, prima înfrângere după 4 victorii

captura baschet steaua

CSM Oradea a dat lovitura la Bucureşti. După două eşecuri, cu CSU Ploieşti şi BC Mureş, bihorenii au reuşit să se impună, în deplasare, în faţa Stelei, echipă care nu pierduse niciuna dintre ultimele patru partide.

VIDEO Ducu Ninu: "Am dominat, dar au fost greșeli pe care nu mi le explic"

captura ninu

Contra lui Dinamo, Universitatea Cluj a pierdut primele puncte pe teren propriu din ultimele 4 luni și echipa lui Mihai Teja a înregistrat o sincopă mare în lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO Federico Piovaccari, gol la primul meci ca titular după 3 luni

captura bucurie Piovaccari

Federico Piovaccari și-a consolidat poziția de golgheter al campioanei României, grație golului înscris sâmbătă în meciul Steaua - Gaz Metan Mediaș 3-0. Italianul a ajuns la cota 8 în clasamentul marcatorilor din Liga 1, acolo unde lider este Antal, cu 12 reușite.

VIDEO Gol după 6 luni! Mesajul lui Matei pentru frații Ioan și Victor Becali

captura mesaj tricou matei

Cosmin Matei a marcat sâmbătă seara la Cluj doar al treilea gol al acestui sezon, mijlocașul dinamovist aducând victoria echipei sale pe terenul Universității (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

VIDEO Bucur i-a pus piedică lui Petrescu! "Bursucul", doar 1-1 în deplasare, la Kuban

dan petrescu

Dinamo Moscova a ratat șansa de a se apropia de titlul din Rusia, după ce a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la Kuban Krasnodar. Deși trupa lui Dan Petrescu a avut 1-0, fosta echipă a "Bursucului" a egalat, în minutul 73. Gigel Bucur a intrat pe teren în minutul 70.

VIDEO Werder - Stuttgart 1-1. Maxim, rezervă la primul meci cu Stevens pe bancă

Huub Stevens

VfB Stuttgart n-a ieșit din criză nici după numirea lui Huub Stevens pe banca tehnică! Echipa lui Alexandru Maxim a a ajuns la 10 meciuri fără victorie, după 1-1 cu Werder Bremen.

La 41 de ani, Rivaldo a decis să se retragă din activitate! "Povestea a ajuns la final"

rivaldo brazilia

Brazilianul Rivaldo, ajuns la vârsta de 41 de ani, și-a anunțat retragerea din activitatea fotbalistică, după 24 de ani petrecuți la nivel profesionist.

Villas-Boas revine! "Mi-a spus că se va duce la Zenit"

hulk villas boas

Din neglijență sau absolut conștient, antrenorul portughez Jorge Jesus (Benfica) a dezvăluit că prietenul și compatriotul său, Andre Villas-Boas, și-a ales deja viitorul club cu care va semna. Asta, în condițiile în care Zenit St. Petersburg nu are acum un antrenor în funcție!

VIDEO Raț a câștigat derby-ul retrogradării în Primera! Rayo Vallecano - Almeria 3-1

captura Rat

Răzvan Raț și-a câștigat locul de titular la Rayo Vallecano și antrenorul Paco Jemez l-a trimis pe teren din primul minut și în meciul cu Almeria, de pe teren propriu, din etapa a 28-a a Primerei Division.

VIDEO Viorel Mazilu e nemulțumit de arbitrii din Liga Națională

mazilu arbitri

Reprezentantul noului val de antrenori din handbalul românesc, Viorel Mazilu, trăieşte cu aceeaşi intensitate meciurile de pe banca Stelei ca pe cele din perioada de jucător. Fostul centru al roş-albaştrilor şi al naţionalei, care s-a retras în decembrie anul trecut, e nemulţumit de regulamentul Federatiei Romane de Handbal, pe care îl consideră prea permisiv pentru arbitri.

Vlad Munteanu și Ionel Dănciulescu, o premieră pentru fotbalul românesc

captura vlad munteanu si danciu

Partida de la Cluj, dintre U și Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1, a consemnat o premieră pentru fotbalul românesc, șefii celor două echipe văzând meciul unul lângă celălalt, în tribune. O situație absolut firească în campionatele puternice din vestul continentului, dar inedită în România.

VIDEO Contra a readus golurile la Getafe, care nu mai marcase de 3 ori într-un meci de campionat de 20 de etape!

contra pedro leon getafe

Getafe nu a obținut mai mult de un egal în partida cu Granada (3-3 VIDEO), dar jocul echipei preluate de Cosmin Contra oferă speranțe de viitor suporterilor madrileni.

VIDEO Energia - Potaissa Turda 28-25. Oaspeții rămân pe locul 2 în Liga Națională

handbal Targu Jiu

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Energia Târgu Jiu a continuat seria meciurilor bune împotriva celor de la Potaissa Turda, după ce a obținut o victorie cu 28-25.

România, învinsă în Georgia cu 22-9. Grupa "stejarilor" la Cupa Mondială

romania rugby

Naţionala de rugby a României a fost învinsă de Georgia cu scorul de 22-9 (16-9), sâmbătă, la Tbilisi, astfel că echipa gazdă a câştigat Cupa Europeană a Naţiunilor, ediţia 2013-2014.

Dayro Moreno e golgheterul și liderul paselor decisive în campionatul Columbiei

dayro moreno

Dacă Juan Carlos Toja a dispărut treptat din fotbalul mare după ce a plecat de la Steaua, un alt columbian care a trecut prin curtea formației din Ghencea joacă din ce în ce mai bine după despărțirea de gruparea roș-albastră.

Steaua l-a luat de vedetă, iar acum e fără echipă! La 28 de ani, Toja nu mai are căutare

juan.toja.steaua

Îl mai țineți minte pe Juan Toja? Mijlocașul columbian care a fost transferat în 2008 de Steaua, pe vremea când avea numai 22 de ani, a ajuns în prezent să nu mai intereseze pe nimeni.

După Falcao, și Rossi primește o veste bună: șanse mari să fie prezent la CM

rossi

Atacantul de 27 de ani al Fiorentinei, Giuseppe Rossi, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în luna ianuarie și se credea că va rata Campionatul Mondial - ar fi fost al doilea, după cel din Africa de Sud -, jucătorul viola ar putea reveni pe teren chiar în acest sezon.

La Liga e prima: 10 din primii 14 marcatori din UCL joacă sau au jucat în Spania

marcatori

Controversele despre cel mai puternic și/sau cel mai spectaculos campionat din Europa nu se vor sfârși niciodată și, vorba romanilor, „de gustibus et coloribus non disputandum”. Cu toate acestea, spaniolii nu scapă nicio ocazie de a trage spuza pe turta lor de câte ori cifrele statistice le dau motive de mândrie.

Dinu Gheorghe crede că Mutu şi Zicu vor străluci sub comanda lui Răzvan: "Vor avea alt tonus"

dinu gheorghe razvan

Derby-ul etapei a 23-a din Liga 1, Petrolul - Astra, se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 şi va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan (DETALII AICI).

Rapid-CSMS Iași 0-2. Echipa lui Lăcătuș i-a detronat pe giuleșteni în Liga a 2-a

rapid - iasi Sursa foto facebook.compagesFC-Rapid-Bucuresti

Cel mai important meci al zilei din cel de-al doilea eșalon va avea loc în Giulești, acolo unde liderul Rapid, care are 35 de puncte după 17 etape, va întâlni cea de-a doua clasată din Seria 1, CSMS Iași.

Calificare în forță pentru Irina Begu în semifinalele turneului ITF de la Sao Paulo

irina.camelia.begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în semifinalele probei de simplu din cadrul turneului ITF de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, vineri, în urma unei victorii fără drept de apel, cu 6-1, 6-0, în faţa franţuzoaicei Fiona Ferro.

Steaua, ca Benfica, Bayern și Juve. Doar 5 lideri din Europa au marcat în fiecare meci din campionat

cfr steaua 0-0

Steaua nu a mai avut un meci fără gol marcat în campionat de aproape un an, de pe 28 aprilie 2013. Mai exact, din sezonul precedent, din etapa cu numărul 28, din meciul de la Cluj, cu CFR, încheiat 0-0 (foto). Adică de 46 de săptămâni.

EXCLUSIV Hațegan va arbitra derby-ul Petrolul - Astra! Arădeanul a fluierat și în tur!

hategan.liga1

Cu toate că inițial opțiunea CCA pentru meciul Petrolul - Astra a fost Cristi Balaj, oficialii arbitrajului românesc au decis să-l înlocuiască pe băimărean de la derby-ul care le va opune pe ocupantele cele de-a treia, respectiv a doua poziții din clasamentul Ligii 1.

Contra: "Un punct nu e bun, mai ales când eşti în avantaj de trei ori"

contra 1

Cosmin Contra a debutat pe banca celor de la Getafe într-un meci nebun cu şase goluri, unul reuşit chiar de Marica, şi doi jucători eliminaţi (VIDEO AICI).

Încă un turneu câștigat de Crivoi în Iran. Românul are trei titluri ITF în 2014

crivoi.turneu

Lui Victor Crivoi pare să-i priască în Iran! Iar asta deoarece românul a câştigat un nou turneu ITF în Insula Kish, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. În ultimul act, Crivoi l-a învins în finală pe croatul Toni Androic, cu scorul de 6-4, 6-4. A fost cea de-a doua victorie pe care o obținut-o anul acesta jucătorul echipei României de Cupa Davis contra ex-iugoslavului (278 ATP).Considerat drept principalul favorit al competiţiei, Crivoi l-a învins în semifinale pe austriacul Michael Linzer, cu 6-4, 6-3. Inițial, jucătorul român trecuse în primul tur de Jordi Munoz-Abreu (Venezuela), cu 6-3, 6-4, iar în optimi l-a învins pe elveţianul Loic Perret, cu 6-1, 6-2. În sferturi, românul a câştigat cu 6-4, 6-4 contra francezului Jerome Inzerillo, care trecuse în turul anterior de Patrick Ciorcilă cu 7-6 (4), 6-1. În vârstă de 31 de ani, Victor Crivoi se găsește momentan pe locul 243 ATP, palmaresul său conținând în total 22 de titluri ITF futures și unul challenger la simplu.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult