Ultimele stiri

VIDEO Chanturia a marcat pentru naționala Georgiei. Gol superb!

giorgi chanturia cfr

Fotbalistul transferat în această iarnă de CFR Cluj, Giorgi Chanturia, a debutat în Liga 1 în partida încheiată la egalitate de ardeleni, în deplasare cu Viitorul (1-1 DETALII AICI). Convocat la echipa națională pentru meciul amical cu Liechtenstein, georgianul a marcat primul gol al echipei sale în duelul de miercuri.

VIDEO Reghe: ”Pițurcă n-are nivelul necesar pentru a antrena echipa națională!”

reghecampf latovlevici

Laurențiu Reghecampf îl face direct responsabil pe Victor Pițurcă pentru faptul că Iasmin Latovlevici nu dă randamentul scontat la echipa națională.

VIDEO Burleanu îl vrea pe Reghecampf selecționer! Antrenorul Stelei ar accepta

reghe gesticuleaza

Performanțele lui Laurențiu Reghecampf la conducerea Stelei nu au rămas fără ecou, astfel că noul președinte al FRF îl dorește în locul lui Victor Pițurcă. La finalul alegerilor de miercuri, noul conducător al Federației, Răzvan Burleanu (DETALII AICI) a declarat că are un singur nume pentru viitorul echipei naționale - acela a lui Laurențiu Reghecampf.

Mircea Sandu: ”Dacă Burleanu îmi va cere sfatul, îl voi ajuta, altfel, nu!”

mircea sandu frf-1

Fostul președinte al FRF a lăsat de înțeles că nu-i va oferi sfaturi de bună voie noului șef de la Casa Fotbalului și a păstrat enigma în ceea ce privește eventualele alegeri anticipate prevăzute a avea loc peste șase luni.

VIDEO Reghecampf nu vrea alt manager la Steaua: "MM nu poate fi înlocuit niciodată"

MM - Reghe

Steaua a primit marți cea de-a doua lovitură grea în mai puțin de un an de zile. După închiderea lui Gigi Becali în mai anul trecut, pe 4 martie a venit și arestarea managerului general, Mihai Stoica. Conducătorul Stelei a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor (DETALII AICI).

Accidentată la Soci, Maria Komisarova suferă de paralizie definitivă

marija komisarova putin

Schioarea rusă Maria Komisarova (23 de ani), care a suferit o fractură de coloană vertebrală la un antrenament de schi-cros la Jocurile Olimpice de la Soci, suferă de o paralizie definitivă, a anunţat miercuri Federaţia rusă de freestyle (FFR), citată de Agerpres.

Între reușite și controverse. Cine este Răzvan Burleanu, noul președintele al FRF

burleanu si presedintii de la FRF

După o zi plină de evenimente, Râzvan Burleanu a fost în cele din urmă ales în fruntea FRF. Conducătorul Federației de Mini-Fotbal a câștigat clar turul 2 al alegerilor și conduce fotbalul românesc în următorii 4 ani.

VIDEO Burleanu, virulent de la primul discurs: "Domnule Kassai, aștept demisia!"

razvan burleanu

Răzvan Burleanu a devenit, la doar 29 de ani, președintele Federației Române de Fotbal, și astfel se încheie domnia de 24 de ani a lui Mircea Sandu. (DETALII AICI)În momentul în care a fost anunțat câștigătorul, lumea prezentă în sală l-a aplaudat pe noul președinte, care a trecut la pupitru pentru primul discurs în noua calitate de șef al Federației. Printre primii oameni luați în colimator a fost chiar Mircea Sandu.

VIDEO Discursul învinsului. Avram: "Am arătat că putem organiza alegeri libere!"

avram-1

Vasile Avram a ajuns în turul 2 al alegerilor pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal, dar postul i-a revenit în cele din urmă lui Răzvan Burleanu, cu o majoritate covârșitoare (DETALII). La final, fostul președinte de la CCA a declarat:

Fanii Petrolului, jucătorii și staff-ul administrativ au strâns bani pentru Vlad Radu

vlad radu

La meciul cu Oțelul, pe ”Ilie Oană” au fost 12.000 de spectatori ploieșteni care au adunat o sumă de bani menită a-l ajuta pe Radu.

Plecarea lui Sânmărtean a golit tribunele. Cea mai mică audiență pentru FC Vaslui

sanmartean tanase steaua

FC Vaslui a învins în primul meci jucat pe teren propriu în acest an, contra Gazului din Mediaș, cu 1-0 (VIDEO AICI), prin unicul gol înscris cu un sfert de oră înainte de final, de Nuno Viveiros.

Jucătorul pentru care Sabella e criticat în țara sa - Romero

romero garay

Presa argentiniană a dezvăluit care va fi "11"-le care va intra pe teren în amicalul cu România, care va avea loc în această seară, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București.

Dumitru Dragomir şi "Il Luce", membri de onoare ai FRF

mitica lucescu

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a votat acordarea titlurilor de membri de onoare ai FRF mai multor oameni de fotbal, precum Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, foştilor internaţionali Mircea Lucescu sau Cornel Dinu.

FRF preconizează să iasă pe plus în 2014. Cheltuieli mai mici decât veniturile

FRF

Comisia de Cenzori a prezentat un raport în cadrul Adunării Generale a FRF din care reiese bugetul federației pentru anul în curs.

Ibrahimovic: "Eu sunt ca vinul, cu cât am mai mulţi ani, cu atât devin mai bun"

ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la 32 de ani, însă acest lucru nu îi scade randamentul pe teren. Suedezul face furori atât în Ligue 1, dar şi în UEFA Champions League şi are unele dintre cele mai bune cifre de pe continent.

Starea lui Pădureanu s-a înrăutățit. "Lordul", mutat la spitalul Penitenciarului Jilava

padureanu jean

La nici măcar o zi de când a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Jean Pădureanu a fost mutat de urgență din Penitenciarul Rahova la Jilava, după problemele sale de sănătate s-au agravat.

Lacrimi pentru Copos. Dinu Gheorghe: „34 de ani pentru 1,2 milioane $? Cam mult”

dinu gheorghe

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, că în opinia sa condamnările de 34 de ani de puşcărie în dosarul transferurilor sunt cam mari în comparaţie cu prejudiciul de 1,2 milioane de dolari creat de cei opt inculpaţi.

Paulo Fonseca, demis de FC Porto chiar de ziua lui. Revine Villas-Boas?

paulo fonseca

Ajunsă pe locul 3 în campionatul lusitan, FC Porto a decis să taie în carne vie și l-a demis pe tehnicianul Paulo Fonseca astăzi, chiar de ziua lui. Fonseca împlinește 41 de ani azi, miercuri, 5 martie.

Mircea Sandu, solidar cu cei condamnați în Dosarul Transferurilor. "A fost o zi neagră în fotbalul nostru"

mircea sandu alegeri adunarea generala

Cei 8 condamnaţi din "Dosarul Transferurilor" au petrecut deja prima seară în custodia Poliţiei. Printre primii care s-au predat a fost George Copos, fostul finanţator al Rapidului, care s-a dus direct la penitenciarul Rahova.

Dinamo - Pandurii se joacă pe 22 martie, LIVE la Digi Sport 1! Programul etapei a 24-a

dinamo pandurii

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit țintarul rundei cu numărul 24 din Liga 1, care se va disputa în perioada 21-24 martie. Nu mai puțin de șapte partide din cele nouă ale etapei vor fi difuzate ÎN DIRECT la Digi Sport.

Buş, lider în clasamentul InStat la "Fotbalistul lunii". Votează-ţi favoriţii AICI!

ergiu bus

“Dubla” pe care Sergiu Buş a marcat-o împotriva Concordiei l-a propulsat pe atacantul Coronei pe primul loc al clasamentului InStat din această etapă.

Cei 7 piloți cu care Mercedes va concura în Campionatul German de Turisme în 2014

mercedes dtm

Mercedes a confirmat numele celor 7 piloți cu care va concura în Campionatul German de Turisme în sezonul 2014. Lui Gary Paffett, Paul Di Resta, Daniel Juncadella și Vitaly Petrov, confirmați încă din iarnă, li s-au alăturat Pascal Wehrelin, Christian Vietoris și Robert Wickens.

FOTO Terenul cu cele mai strâmbe linii e în România. Pozele au făcut ocolul lumii

foto 1

Fotbalul românesc a ajuns din nou exemplu negativ peste hotare. Fotografii cu cele mai neregulate tușe trasate pe un teren de joc au făcut înconjurul lumii.

Steaua, în pericol să fie exclusă din Europa? „Dosarul Transferurilor” i-ar putea fi fatal campioanei

steaua europa

„Steaua, singura echipă din Europa cu patronul, managerul general și șeful galeriei în pușcărie” era unul din adevărurile îmbrăcate în „glume” care circulau marți, 4 martie, pe rețelele sociale, imediat după anunțarea sentințelor din „Dosarul Transferurilor”.

Messi va deveni cel mai bine plătit jucător din lume! "Totul se va rezolva la vară!"

messi

Lionel Messi va semna un nou contract cu FC Barcelona, graţie căruia va deveni jucătorul cel mai bine plătit din lume, a anunţat preşedintele clubului spaniol, Josep Maria Bartomeu.

OFICIAL: Vidic merge la Inter, la finalul sezonului! Thohir: "E de superclasă"

nemanja vidic inter

Internazionale Milano a oficializat, miercuri, mutarea fundașului Nemanja Vidic de la Manchester United. Anunțul a apărut pe prima pagină a site-ului clubului milanez, care precizează că înțelegerea cu sârbul este valabilă pentru sezonul următor.

VIDEO Spania - Italia 1-0. Gol Pedro! Diego Costa, titular în premieră la naționala iberică

captura bucurie pedro

Spania are o serie de 30 de partide fără înfrângere pe teren propriu (28 de victorii și două remize) și, cu o victorie în fața Italiei diseară, în meciul de pe stadionul „Vicente Calderon”, de la ora 23:00, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, își poate egala cea mai bună serie din istorie

Luis Suarez e decis să rămână la Liverpool chiar și dacă nu se califică în UCL

liverpool suarez

După o vară agitată, în care s-a pus mult timp problema plecării la un club angrenat în Liga Campionilor, atacantul uruguayan Luis Suarez pare acum pe deplin ataşat de FC Liverpool, alături de care traversează un sezon fabulos

Intimidări chiar la tribunal pentru un martor-cheie din procesul lui Pistorius

oscar pistorius proces tribunal pretoria

Un vecin al lui Oscar Pistorius, martor-cheie în procesul în care atletul paralimpic este cercetat cu privire la uciderea logodnicei sale, în urmă cu un an și aproape o lună, susține că a fost intimidat chiar în sala de judecată, după ce marți i s-a publicat numărul de telefon de către avocatul apărării.

VIDEO Amical între prieteni: Pantilimon vs. Zabaleta și Aguero. "Am luat un trofeu cu el titular"

pantilimon aguero

Amicalul României cu Argentina din această seară va fi și un duel între prieteni. Pablo Zabaleta abia aşteaptă să-l pună la încercare pe colegul său de la Mancheter City, Costel Pantilimon.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult