Ultimele stiri

Cuadrado nu mai vrea să stea la Fiorentina. "Mi-a spus că vrea să plece, îl lăsăm"

Cuadrado fiorentina

Juan Cuadrado este cel mai dorit jucător al Fiorentinei, iar clubul viola se pregătește pentru negocieri intense cu granzii Europei.Fotbalistul columbian este dorit de Barcelona și Manchester United, însă conducerea clubului viola ar vrea să îl mai țină cel puțin un sezon. În cazul în care nu va izbuti acest lucru, formația italiană nu acceptă să îl piardă fără 50 de milioane de euro achitate în schimbul lui.Un lucru este cert însă: Cuadrado vrea să plece de la Florența și este nerăbdător să joace la una dintre forțele de pe continent."Dacă vine o ofertă importantă, îl vom lăsa să plece. Noi am vrea să îl mai ținem cel puțin un an, însă jucătorul și-a exprimat dorința: este pregătit să facă pasul decisiv. Nu îi vom pune piedici.", a spus Andrea Della Valle, acționarul majoritar al Fiorentinei.

VIDEO Pe urmele Oltchimului? HCM Constanţa, în pericol de desființare

hcm constanta

HCM Constanţa riscă să calce pe urme Oltchimului. Campioana României s-ar putea desfiinţa din cauza problemelor financiare. Handbaliştii lui Zvonko Sundovski nu şi-au mai primit salariile de patru luni, iar echipa a fost nevoită să-şi anuleze, în această vară, cantonamentul din Serbia.

VIDEO N'Doye se întoarce în Ștefan cel Mare cu Tg. Mureș: "Sunt dinamovist!"

captura ndoye

Ousmane N'Doye va fi sâmbătă adversarul lui Dinamo! Senegalezul vine în Ștefan cel Mare cu ASA Târgu Mureș, însă promite să facă totul pentru victoria echipei sale, deși admite că i-a rămas în suflet echipa pentru care a jucat între 2009 și 2010.

EXCLUSIV Valerii Moraru nu a virat încă niciun leu în contul clubului Rapid

valerii.moraru.tribuna

Momentul în care acţiunile au ajuns într-o majoritate covârşitoare în posesia lui Valerii Moraru, suporterii Rapidului şi-au făcut trei cruci, probabil, şi sperau că în sfârşit lucrurile se vor linişti.

VIDEO Alexis și colegii săi i-au făcut cea mai mare bucurie unui tânăr fan 

arsenal sanchez

Alexis Sanchez s-a acomodat rapid la Arsenal, după transferul de la Barcelona, și este unul dintre cei mai iubiți jucători ai londonezilor.Într-o acțiune promoțională a lotului tunar, mai mulți jucători au fost prezenți la o întâlnire cu fanii, iar chilianul i-a făcut o bucurie unui tânăr suporter.Copilul, în vârstă de 7 ani, își serba ziua de naștere, iar jucătorii lui Arsenal i-au oferit o amintire extraordinară.Alexis și colegii săi l-au invitat pe sărbătorit pe scenă și i-au cântat La Mulți Ani, împreună cu toți cei aflați în sală.

VIDEO Revine Adrian Mutu la naţională? Il Luce: "Pițurcă va fi obligat să-l convoace"

Mutu bucurie

Adrian Mutu are un început de sezon excelent, iar joi seară a fost decisiv în calificarea Petrolului în play-off-ul Europa League, după un gol superb izbutit împotriva Viktoriei Plzen, la scorul de 2-0 pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

Simona, desemnată WTA Rising Star Of The Month în iulie, cu 82% din voturi

simona-1

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care de luni va fi numărul doi mondial, este laureata anchetei WTA pentru ”steaua în ascensiune a lunii” iulie - WTA Rising Star Of The Month, dar în ancheta pentru cea mai bună jucătoare din circuit pe luna trecută a fost devansată de Serena Williams.

Bayern își mărește stadionul! Allianz Arena va avea 75.000 de locuri

Allianz Arena

Allianz Arena, stadionul campioanei Germaniei, Bayern Munchen, îşi măreşte capacitatea de la 71.000 la 75.000 de locuri pentru meciurile din Bundesliga și Cupă.

Tensiuni în vestiarul lui Real Madrid: Arbeloa și Casillas se atacă pe rețelele sociale

arbeloa iker

A câștigat mult râvnita ”La Decima”, dar în vestiarul lui Real Madrid nu e pace și concordie. Din contră. Doi din veteranii echipei, care sunt colegi și la echipa națională a Spaniei, cu care au câștigat titlurile mondiale și europene, nu se mai suportă.

VIDEO CS Universitatea Craiova - Viitorul 2-2. Duble pentru Curelea și Mitrea!

csu craiova

După două etape fără victorie, atât pentru CS Universitatea Craiova, cât și pentru Viitorul, cele două formații speră să bifeze primul succes din noul sezon. De rezultatul din această seară depinde în mare măsură viitorul lui Ionel Gane pe banca oltenilor, care au adunat un singur punct în primele două etape. Vistieria trupei lui Hagi nu este mai mare - și Viitorul a început cu un egal, obținut pe terenul lui CSMS Iași (0-0), și o înfrângere, cu Rapid (1-2). ECHIPELE DE START CSU Craiova:

S-au încheiat audierile la TAS în cazul lui Suarez. Verdictul va fi anunțat după 15 august

suarez aeroport

Luis Suarez a apărut vineri în fața completului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a-și susține cauza în cererea de reducere a suspendării de 4 luni impusă de FIFA.Atacantul cumpărat în această vară de Barcelona a fost audiat timp de 5 ore în cazul episodului Cheillini de la CM 2014.După încheierea pledoariilor avocaților lui Suarez și a fotbalistului, ședința s-a încheiat, iar uruguayanul a părăsit sediul instituției. La ieșire, fotbalistul nu a făcut nicio declarație, după cum este și normal, însă avocatul acestuia a vorbit cu presa.

Astra a dat peste cel mai dificil adversar! Lyon va debuta în noul sezon din Franța la Digi Sport

echipa Lyon

Olympique Lyon nu mai este printre echipele de top din Franța, însă chiar și așa are prima șansă în fața celor de la Astra, prezentă pentru a doua oară în play-off-ul UEFA Europa League, după experiența din sezonul trecut, când a fost eliminată de Maccabi Haifa (VIDEO AICI).

Didier Drogba a anunțat că se retrage de la naționala Coastei de Fildeș după 12 ani

drogba coasta de fildes

Didier Drogba a semnat în această vară un contract valabil pentru un sezon cu Chelsea (DETALII AICI), iar atacantul vrea să se concentreze doar pe cariera de la echipa de club.La 36 de ani, atacantul ivorian a anunțat vineri că se retrage din activitatea de la reprezentativa Coastei de Fildeș."Sunt foarte mândru că am fost căpitanul naționalei timp de 8 ani de zile și pentru faptul că am ajutat echipa să se transforme într-una dintre cele mai puternice la nivel mondial.", a declarat Drogba în urma anunțării deciziei.

VIDEO Încă un atacant pe lista Stelei! "E tânăr și vrea în Ghencea, chiar dacă nu merge în grupele UCL"

stelistii

Steaua s-a reorientat rapid, după ce a întâmpinat dificultăți în tratativele pentru transferul lui Younes Hamza. Chiar dacă nu au renunțat la tunisianul de la Botev Plovdiv, campionii României țintesc aducerea unui vârf mai tânăr.

VIDEO Petrolul, favorită? Mutu le-a dat deja gol în această vară croaților de la Dinamo Zagreb

dinamo zagreb

Petrolul va juca în play-off-ul Europa League împotriva croaților de la Dinamo Zagreb, adversar pe care formația lui Rzăvan Lucerscu l-a învins odată în această vară, într-un joc amical disputat în cantonamentul prahovenilor din Slovenia. Adi Mutu a înscris atunci unul dintre golurile victoriei cu 2-0 reușită de Petrolul.

VIDEO Dinu Gheorghe: "Trebuie să ne depăşim condiţia cu Lyon, dar se putea şi mai greu"

vama

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, a declarat, în direct la Digi Sport, că jucătorii din lotul condus de Daniel Isăilă trebuie să îşi depăşească condiţia în dubla manşă cu Olympique Lyon pentru a obţine calificarea în grupele Europa League.

Tottenham își aduce încă un fundaș central. De Chiricheș se interesează și Monaco

chiri monaco

Vlad Chiricheș n-are o vară liniștită la Tottenham și e foarte posibil să se despartă de clubul londonez, în condițiile în care Spurs va oficializa în acest weekend transferul unui alt fundaș central. În Franța, presa scrie că Monaco ar putea să fie interesată de stoperul român.

UEFA a adoptat folosirea spray-ului de la CM! Va fi utilizat la Supercupa Europei 

spray

Începând cu acest sezon, arbitrii din toate competițiile organizate de UEFA vor folosi spray-ul cu spumă care și-a dovedit utilitatea la CM 2014, prima competiție majoră în care a fost utilizat.

Reina a semnat pe 3 ani cu Bayern Munchen 

reina

Jose Manuel Reina a semnat un contract pe trei ani cu Bayern Munchen, a anunţat campioana Germaniei.

Real a pierdut apelul: Xabi Alonso nu va juca în Supercupa Europei

xabi alonso

Comitetul de Apel al UEFA a comunicat vineri campioanei continentale a cluburilor, Real Madrid, că Xabi Alonso e suspendat pentru meciul din Supercupa Europei, de marți, 12 august. Jucătorul a fost suspendat un meci după finala Champions League, când a intrat pe teren din tribune, pentru a sărbători alături de coechipieri un gol.

FOTO Alvaro Arbeloa a venit la antrenamentul Realului într-o mașină unică

arbeloa

Alvaro Arbeloa și-a surprins coechipierii joi, înainte de antrenament, apărând la central de pregătire de la Ciudad Deportivo de Valdebebas la volanul unei autovehicul mai puțin obișnuit. De obicei fotbaliștii aleg super mașini, dar Arbeloa a uimit pe toată lumea cu alegerea sa.

Prepeliță a uitat de amicalul din vară: "Acum vrem să câștigăm amblele meciuri, cu orice preț"

prepelita ludo

Mijlocașul echipei Steaua, Andrei Prepeliță, a declarat, vineri, după tragerea la sorți a play-off-ului Champions League, că jucătorii pregătiți de Constantin Gâlcă vor face tot ce e posibil să câștige cele două meciuri cu Ludogorets Razgrad.

VIDEO Hamza o știe pe Ludogorets din Bulgaria: "E la nivelul Stelei"

hamza-2

Steaua joacă împotriva lui Ludogorets în play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League (VIDEO și DETALII AICI) și ar putea primi întăriri chiar de la o rivală a echipei lui Moți, din campionatul Bulgariei.

Arsenal a acceptat oferta Barçei pentru Vermaelen

vermaelen

Clubul englez Arsenal Londra a acceptat oferta de 19 milioane euro făcută de FC Barcelona pentru transferul fundaşului belgian Thomas Vermaelen la echipa spaniolă, anunţă BBC.

Gâlcă: "Nu contează amicalul din vară cu Ludogorets. Sunt foarte încrezător acum"

costel galca

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a declarat, după tragerea la sorţi a play-off-ului UEFA Champions League (DETALII şi PROGRAM AICI), că soarta calificării în grupele competiţiei se va decide abia după returul de pe terenul campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad.

VIDEO Marcelinho a marcat de două ori în două minute, la Belgrad, și a calificat-o pe Ludogorets

ludogorets partizan

Ludogorets Razgrad s-a calificat în play-off-ul Champions League după o remiză cu goluri, 2-2, la Belgrad, în returul turului trei preliminar, de miercuri. În tur scorul fusese de asemenea egal, 0-0, iar bulgarii merg mai departe grație reușitelor din deplasare.

VIDEO Hamza: "Nu știu cât o pot aștepta pe Steaua"

hamza-1

Situația transferului lui Younes Hamza la Steaua rămâne în continuare necunoscută. Nici atacantul nu știe unde va ajunge, deși spune că ar reveni cu plăcere în România, mai ales că a rămas cu amintiri frumoase după perioada petrecută la Petrolul Ploiești.

VIDEO Moți a vorbit la Digi Sport despre dubla cu Steaua, din play-off-ul UCL: “Nu suntem foarte bucuroși!”

moti steaua

Steaua va întâlni pe Ludogorets Razgrad în play-off-ul Champions League și va da piept cu un fost rival din Liga 1. Cosmin Moți, fost jucător la Dinamo, e titular în centrul defensivei campioanei Bulgariei și recunoaște că nici el, nici coechipierii săi nu s-au bucurat după tragerea la sorți.

VIDEO Steaua a pierdut cu 4-2 amicalul cu Ludogorets, din această vară

steaua ludog

Steaua o va întâlni pe Ludugorets Razgrad în play-off-ul UEFA Champions League, conform tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon (DETALII AICI).

Ludogorets domină de trei sezoane fotbalul bulgar și a eliminat-o anul trecut pe Lazio, în Europa League

ludogorets

Steaua va juca pentru un loc în grupele Champions League împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, dubla manșă urmând să aibă loc pe 19/20 și 26/27 august. Formația de la sud de Dunăre e una dintre performerele ediției precedente a Europa League, unde a eliminat pe Lazio, în șaisprezecimi.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Marius Dragus (Magitot) la Matinal

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • iasi

    FOTBAL: Poli Iași - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Dinamo, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult