Ultimele stiri

Budescu, cel mai bun mijlocaș central ofensiv din Liga 1. Doi steliști completează topul InStat

budescu-3

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit care a fost cel mai bun mijlocaș central ofensiv din campionat în stagiunea 2014/2015, conform cifrelor InStat. Câștigător a fost desemnat decarul Astrei, Constantin Budescu. Ceilalți doi jucători din Top 3 vin de la campioana Steaua.

VIDEO Situația tricolorilor îl îngrijorează pe Iordănescu: ”Avem opt jucători care nu au contracte ferme!”

iordanescu tricolori

Înainte de a se îmbarca în cursa de Moscova, selecționerul a vorbit, printre altele, și de problemele pe care le întâmpină la nivelul lotului din cauza fotbaliștilor care au probleme la echipele de club sau care sunt chiar fără angajamente în acest moment.

VIDEO Ce adversari și-ar dori Iordănescu în calificările pentru CM 2018. "Ar fi grupa perfectă"

captura anghel iordanescu

România a urcat pe locul 8 în clasamentul FIFA și va fi cap de serie la tragerea la sorți a preliminariilor pentru CM 2018. Delegația tricoloră a părăsit țara în această dimineață cu destinația St. Petersburg.

Lazăr: "Am învins Viitorul la venirea domnului Rednic. Sperăm să o facem şi acum"

lazar-1

Mijlocaşul Valentin Lazăr a declarat că speră ca Dinamo să nu primească gol în meciul cu FC Viitorul, din etapa a treia a Ligii 1.

De Amorim negociază cu Steaua: "Merit un salariu bun". Termen-limită pentru perfectarea transferurilor

w de amorim

Mijlocașul dorit de Steaua, William de Amorim (23 de ani), a jucat toate cele 90 de minute ale returului cu scoțienii. La finalul partidei de la Giurgiu, brazilianul a recunoscut negocierile cu roș-albaștrii și a lăsat de înțeles că acestea nu s-au încheiat.

OFICIAL S-au stabilit zilele și orele de disputare ale ”dublei” dintre Steaua și Partizan, din turul 3 al UCL

tade-1

Steaua a obținut calificarea în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, chiar dacă a pierdut returul cu Trencin, de pe Arena Națională.

Derby-ul OFK Belgrad - Steaua Roşie, investigat de federație. Jucătorii, sfătuiţi "să o lase mai uşor"

steaua rosie ofk

Federaţia sârbă de Fotbal a anunţat, joi, că a deschis o anchetă după meciul dintre echipele OFK Belgrad şi Steaua Roşie Belgrad, din prima etapă a noului sezon.

FOTO La aniversarea a 6 ani de transmisiuni, vedetele Digi Sport au sărbătorit și la colegii din alte redacții

aniversare digi3

Astăzi, de ziua noastră, le-am făcut un cadou dulce colegilor jurnaliști din alte redacții. Vedetele Digi Sport au călătorit pe tot parcursul zilei și au împărțit torturi colegilor de branșă, care s-au bucurat din plin de surpriza plăcută. Imaginile le puteți vedea mai jos.

VIDEO Șumudică: ”Ne-am calificat deși stăm în 13-14 jucători!” Ce le-a transmis antrenorul la pauză jucătorilor

captueRA sumudica

Giurgiuvenii au remizat cu scoțienii, dar s-au calificat în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, grație super-golului marcat de Budescu în manșa tur.

VIDEO La St. Petersburg se fac ultimele pregătiri înaintea tragerii la sorţi de sâmbătă

tragere la sorti

Rusia promite spectacol încă din momentul tragerii la sorţi a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. Revenită în postura de cap de serie, naţionala României îşi va afla adversarele sâmbătă, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care vor participa atât Vladimir Putin, cât şi preşedintele FIFA, Sepp Blatter.

VIDEO Scor incredibil în returul preliminariilor UEL: Debrecen - Skonto Riga 9-2! West Ham va fi rivala Astrei

west ham birkirkara

După 2-2 în tur, la Riga, maghiarii de la Debrecen s-au dezlănțuit pe teren propriu contra celor de la Skonto Riga, pe care i-au spulberat cu 9-2, după ce au condus și cu 8-0. În minutul 30 scorul era deja 4-0, iar gazdele n-au ridicat piciorul de pe accelerație în repriza secundă.

Barcelona a fost amendată de UEFA pentru afișarea steagurilor catalane la Berlin

barcelona luis enrique catalan

Campioana Spaniei și a Europei, Barcelona, a primit o amendă de 30.000 de euro pentru că fanii săi au afișat mai multe steaguri ale Catalunyei pe stadion, la finala UCL cu Juventus. A fost 3-1 pentru echipa lui Luis Enrique, pe stadionul din Berlin.

VIDEO Leo Grozavu: ”Am început de la 0-1, așa cum ne-am obișnuit. Nu mă supără rezultatul, ci atitudinea!”

alta faza botosani legia

La finalul partidei, care a consfințit finalul parcursului european al moldovenilor în preliminariile Europa League, antrenorul Leo Grozavu a părut resemnat.

VIDEO SCM Craiova a făcut 7 transferuri pentru un parcurs cât mai lung în Europa

handbal craiova

SCM Craiova a obţinut cea mai bună clasare în liga naţională anul trecut, locul 5, iar gruparea din Oltenia vrea să-și îmbunătățească performanţa. Echipa va participa în premieră în cupele europene, cu Simona Gogârlă pe banca tehnică.

VIDEO Oficialii Botoșaniului, dezamăgiți de jucători: ”Ne-a găurit Cordoș! Îmi pare rău că am ieșit prea șifonați”

BOTOSANI LEGIA

Gafele pe care Andrei Cordoș le-a comis în prima repriză a returului cu polonezii au fost taxate la final de unul dintre liderii echipei.

VIDEO România - Franţa 24-31. Debut cu stângul la Europeanul de handbal U19

captura handbal

Înfrângere pentru selecţionata feminină de handbal sub 19 ani, la debutul de la Europeanul din Spania. Campioane mondiale în 2014, jucătoarele pregătite de Aurelian Roşca au fost surclasate de Franţa, scor 31-24.

VIDEO Analiza rece a unei 'înfrângeri muncite'. Balint: "E lipsă de valoare! Nu ai cum să ajungi în grupe așa"

steaua trencin dezamagire

Steaua a avut mari emoții pentru calificarea în turul III preliminar al UEFA Champions League, dar înfrângerea cu 2-3 suferită pe teren propriu în fața lui Trencin a fost exact rezultatul necesar pentru accederea în faza următoare. Per total, elevii lui Mirel Rădoi au dezamăgit, terminând meciul în genunchi și fiind la un pas de încasarea golului patru, în prelungiri.

VIDEO Repriză de coşmar pentru Andrei Cordoş. A greşit grav de trei ori cu Legia

captura cordos

FC Botoşani a aşteptat cu entuziasm şi încredere returul cu Legia Varşovia, din turul 2 preliminar al Europa League, după eşecul la limită din Polonia (0-1). Moldovenii nu au reuşit, însă, să reziste în faţa unui adversar evident mai valoros, care a rezolvat problema calificării încă din prima repriză.

VIDEO FC Botoșani a reușit cele mai bune două minute ale sezonului: 3 ocazii mari

captura hadnagy

VIDEO FC Botoșani - Legia Varșovia. Echipa lui Leo Grozavu și-a luat "la revedere" de la cupele europene după meciul cu polonezii, dar gazdele au avut și momente bune în fața Legiei, chiar și în prima repriză, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea oaspeților.

EXCLUSIV Cum va arăta staff-ul tehnic al Rapidului, cu Florin Marin în organigramă

valerii moraru rapid

Florin Marin (62 de ani) a fost convins de Valerii Moraru și Ovidiu Burcă să pună umărul la misiunea promovării Rapidului în prima ligă, după retrogradarea consfințită în vară.

VIDEO Problemele neștiute ale lui Adi Popa: "Îl doare de nu mai știe de el! Joacă la 70% din capacitate"

adi popa trencin

Consilierul lui Răzvan Burleanu în cadrul FRF, reputatul jurnalist Andrei Vochin, cunoaște detalii importante din rândul jucătorilor echipei naționale a României. Unii dintre ei au probleme medicale de care publicul larg nu știe, așa cum este cazul lui Adi Popa (26 de ani).

VIDEO Anghel Iordănescu, îngrijorat de forma lui Papp: "Are nevoie de stabilitate, îmi poate crea probleme"

papp nationala

Paul Papp a afost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în meciul retur dintre Steaua şi Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, în care roş-albaştrii au pierdut cu 3-2, obţinând totuşi calificarea în faza următoare a competiţiei.

VIDEO CSM Știința Baia Mare vrea tripla la rugby și a făcut patru achiziții

transfer rugby

CSM Știința Baia Mare are planuri importante de la noul sezon: câștigarea Cupei Regelui, Cupei României și a Superligii.

VIDEO EXCLUSIV Marius Niculae: ”Nu este normal că Vojnovic e căpitan!” Povești inedite din Portugalia, cu CR7

vojnovic

Pe 22 decembrie 2001 dimineața, Marius Niculae era tânăr, avea 20 de ani și privea numai în față, deși avea la ce să se uite și în spate. După ce câștigase campionatul și titlul de golgheter cu Dinamo, era atacantul titular al naționalei, pentru care marcase deja de 10 ori. În vară se transferase la Sporting Lisabona, pe care, alături de Boloni și Jardel, o făcuse lider în Portugalia. Iar clubul îi mărise la 17,5 milioane de euro clauza de reziliere pentru a-l blinda în fața asalturilor lui AC Milan, echipă împotriva căreia tocmai înscrisese în Cupa UEFA.

SONDAJ Steliștii au ajuns la concluzia lui Arlauskis: ”Cojocaru e superficial și face greșeli neforțate!”

valentin cojocaru-1

Steaua a primit trei goluri în returul cu Trencin, dar a reușit calificarea în turul trei preliminar al UEFA Champions League, datorită golurilor marcate de Muniru și de Tade, dar și victoriei de la Zilina.

FOTO Messi, criticat pentru modul în care a apărut la o vizită oficială: "E lipsă de respect, parcă a venit la Zoo"

messi6

Leo Messi (28 de ani) a provocat controverse cu o apariție publică în Gabon, unde a făcut o vizită oficială și a fost întâmpinat de șefii de stat africani. Președintele Ali Bongo Ondimba, bun prieten cu Samuel Eto'o, cel care a intermediat întâlnirea, a rămas dezamăgit de apariția lui Messi în Libreville, în special din cauza vestimentației fotbalistului.

Croaţia, penalizată cu un punct, în preliminariile Euro 2016, pentru svastica de pe gazon de la meciul cu Italia

svastica croatia uefa

UEFA a decis penalizarea cu un punct a naţionalei Croaţiei, în preliminariile Euro 2016, din cauza svasticii de pe gazon de la meciul cu Italia, disputat la Split, pe data de 12 iunie.

Un motiv pentru care Steaua s-a chinuit: ”Și Rădoi a simțit că echipa era deconectată!”

tade steaua trencin

Steaua a pierdut meciul cu AS Trencin, din manșa secundă a turului doi preliminar din UEFA Champions League, dar a reușit calificarea în faza următoare a competiției datorită succesului din tur.

De ce a acceptat Andrea Pirlo oferta din SUA: "Am plecat, ca să nu mă dea Juve afară"

pirlo

Andrea Pirlo s-a despărţit de Juventus Torino, după patru sezoane de succes, şi a acceptat oferta venită din Major League Soccer, de la New York City FC, echipă la care va fi coechipier cu alte două nume mari, englezul Frank Lampard şi spaniolul David Villa.

Vali Năstase, numit antrenor principal la FC Argeş 1953. Obiectivul este promovarea

vali nastase

Echipa suporterilor alb-violeţi din Piteşti, FC Argeş 1953, a anunţat miercuri, că în noua ediţie de campionat a Ligii a IV-a va porni la drum cu un nou staff tehnic.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult