Ultimele stiri

Prima demitere a sezonului poate fi la Chiajna! Doi foști dinamoviști, în cărți să-i ia locul lui Marius Baciu

concordia petrolul

VIDEO Concordia Chiajna - Petrolul 2-2. Cele două echipe au realizat cel mai spectaculos, dar și cel mai amuzant meci al începutului de sezon, și poate al anului iar finalul întâlnirii poate produce și prima demitere de antrenor din actualul sezon al Ligii 1

VIDEO Pandurii - CSMS Iași 3-0. Roman, "dublă" şi assist. Oaspeţii au înregistrat prima înfrângere a sezonului

pandurii 3

De la ora 18:30, Pandurii și CSMS Iași se întâlnesc în primul meci al zilei din Liga 1!

Dragoș Nedelcu, de la Viitorul, aproape de Roma! ”Vede foarte bine jocul, se poziționează perfect!”

dragos nedelcu

Gică Hagi și-a propus să se califice cu FC Viitorul în play-off-ul Ligi 1, dar managerul tehnic al grupării din Ovidiu punctează în continuare și pe piața transferurilor.

VIDEO Petrolul dă vina pe ghinion după încă un egal: "Trebuia să avem 9 sau 10 puncte!"

Chiajna Petrolul

Ploieştenii dau vina pe ghinion pentru startul modest de campionat! Petrolul rămâne fără victorie după patru etape şi este la minus 3 puncte. Echipa lui Selymeş este ultima în clasament.

EXCLUSIV Legiune românească la Tel Aviv! Liviu Antal va fi coleg cu Bumba și Pintilii la Hapoel

antal

După Mihai Pintilii și Claudiu Bumba, un al treilea român este aproape să semneze cu Hapoel Tel Aviv. Mijlocașul de 26 de ani Liviu Antal s-a înțeles cu gruparea antrenată de Eli Cohen și va semna un contract cu echipa israeliană.

Ca și transferat de PSG, Di Maria a primit o amendă imensă din partea lui Manchester United

Di Maria suparat

Angel Di Maria a fost amendat cu 360.000 de lire sterline de clubul Manchester United, pentru că nu s-a prezentat la turneul de pregătire din SUA, informează independent.co.uk

Messi, Suarez și Neymar au marcat 122 de goluri pentru Barça. Câte vor să înscrie în acest sezon

barcelona antrenament

Pentru prima dată în această pauză competițională, Luis Enrique i-a avut la lucru pe cei trei superfotbaliști din ofesniva Barcelonei, Lionel Messi, Luis Suarez și Neymar. Argentinianul și brazilianul și-au încheiat vacanța, de care au dispus după participarea la Copa America, și au revenit la Barcelona.

Nadal se simte excelent în Germania! Spaniolul este aproape să câștige și la Hamburg

Nadal Hamburg

Eliminat prematur de la Wimbledon, Rafael Nadal încearcă să-și ia revanșa în ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, iar spaniolul trece printr-o perioadă bună, așa că are argumente să fie optimist.

Van Gaal s-a săturat de telenovela De Gea. Ce decizie a luat antrenorul lui United

de gea-2

Negocierile pentru transferul lui David De Gea la Real Madrid par să se apropie de un final așteptat. Deși, în dese rânduri, se părea că mutarea va cădea, din cauza neînțelegerilor asupra prețului de transfer, se pare că lucrurile au luat o întorsătură în avantajul madrilenilor.

Rickie Lambert a marcat o ”dublă” la două ore după ce a semnat cu noul său club

lambert

La doar un an distanță de la sosirea la Liverpool de la Southampton, atacantul englez Rickie Lambert a părăsit Anfield Road. Fotbalistul de 33 de ani a semnat pe două sezoane cu West Bromwich Albion, Liverpool recuperând 3 milioane de euro din cele 5,5 cât a plătit vara trecută.

Întâlnire de taină între Mirel Rădoi, Gigi Becali și Mihai Stoica! Trei transferuri pregătite de Steaua

bucurie steaua-1

Mihai Stoica a beneficiat de o permisie de câteva zile de la Penitenciarul Jilava și a profitat de timpul liber pentru a se vedea cu vechii săi prieteni și colaboratori de la Steaua Mirel Rădoi și Gigi Becali.

Șumudică își menajează titularii în Liga 1: "Revanșa cu West Ham e tot ce contează!"

Bilic Sumudica

VIDEO West Ham - Astra 2-2. Astra Giurgiu a scos un egal nesperat la Londra, cu West Ham, în turul 3 preliminar al UEFA Europa League, iar jucătorii și antrenorul Marius Șumudică sunt deja cu gândul la returul cu englezii, programat joi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Scoțienii de la Aberdeen au făcut cea mai lungă călătorie din istoria cupelor europene: 7700 km!

almaab

Joi, 30 iulie, Aberdeen a pierdut cu 1-2 în Kazahstan, în deplasarea de la Almaty, cu Kairat. Întâlnirea nu a rămas cu nimic în memoria microbiștilor, dar va rămâne cu siguranță în istoria fotbalului.

Botoșănenii vor un arbitraj corect cu Steaua. ”Nu trebuie să fim trataţi altfel, dacă nu facem scandal!”

botosani steaua arbitraj

După meciul de pe Bega, din runda trecută, antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, a pierdut trei jucători pentru meciul cu Steaua. În plus, botoșănenii au reclamat și un penalty neacordat.

EXCLUSIV Dinamo a vândut peste 3.500 de bilete pentru derby-ul cu Steaua și așteaptă o peluză arhiplină

Dinamo coregrafie

Interes uriaș în rândul fanilor dinamoviști pentru marele derby cu Steaua, programat săptămâna viitoare!

VIDEO FC Botoșani - Steaua 0-1. Gol în minutul 2 și apoi dominare totală a gazdelor. Campioana, cu rezervele

bucurie steaua

FC Botoșani și Steaua au probleme mari de lot înaine de duelul direct din etapa a 4-a a Ligii 1, care se va disputa sâmbătă seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Galatasaray a luat un jucător de la Real Madrid: ”Mulțumesc, Jose Mourinho!”

jose r

După cinci ani la Real Madrid, unul dintre cei mai promițători tineri jucători ai ”albilor” se desparte de echipa de pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul de 20 de ani Jose Rodriguez a semnat cu Galatasaray, anunțul fiind făcut simultan de gruparea turcă și de fotbalistul spaniol.

OFICIAL! George Pușcaș și-a găsit echipă! Unde va juca românul în sezonul viitor

puscas gg

Potrivit site-ului Tuttomercatoweb, Bari, Inter și Pușcaș au ajuns la o înțelegere și au bătut palma. Faptul că românul Răzvan Zamfir este director sportiv la Bari pare să fi fost decisiv, dat fiind faptul că atacantul de 19 ani a acceptat mutarea într-o ligă inferioară, deși avea oferte și din Serie A sau Ligue 1.

VIDEO Şumudică: 'West Ham e cel mai tare rival din carieră, peste Inter sau Fener! Are 5.000 de copii la academie'

captura sumudica-2

Astra a înregistrat un nou rezultat mare în Europa, după ce a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu West Ham, din deplasare, dispută în care Budescu şi compania au fost conduşi cu 2-0.

VIDEO Patrick Petre e cu gândul la duelul fanilor din partida Steaua - Dinamo: "Acolo meciul e câștigat!"

captura patrick petre

Dinamo speră să îşi continue parcursul de invincibilitate în Liga 1 şi după meciul cu Poli Timişoara.Partida contra bănăţenilor va prilejui şi revenirea lui Dan Alexa în Ştefan cel Mare. Fostului mijlocaş al alb-roşiilor i-a expirat suspendarea de două etape şi poate sta pe banca lui Poli la meciul cu Dinamo.

Viktoria Plzen are o serie incredibilă în preliminariile UCL. Cehii au un bilanţ perfect în 13 meciuri

fani plzen

Viktoria Plzen a avut o ascensiune impresionantă în ultimele sezoane, nu doar pe plan intern, ci şi internaţional. În 2011, anul în care a sărbătorit centenarul clubului, Plzen a cucerit primul său titlu de campioană a Cehiei, acesta fiind urmat de încă două, în 2013 şi în sezonul trecut.

VIDEO Gent - Genk 1-0. Campioana Belgiei a obţinut prima victorie a sezonului

gent

În direct la Digi Sport, campioana Belgiei, Gent, a obţinut prima victorie din acest sezon, 1-0 acasă contra lui Genk. Gazdele au avut şansa deschiderii scorului în minutul 40, însă lovitura de cap a lui Depoitre a fost respinsă de Koteles.

VIDEO Cel mai spectaculos și amuzant meci al turului! 10 faze memorabile la Chiajna-Petrolul

captura ropotan gafa

VIDEO Concordia Chiajna - Petrolul 2-2. Cele două echipe au câștigat câte un punct după această remiză spectaculoasă, care a fost marcată de zece momente memorabile, în care jucătorii și-au demonstrat fie stângăciile, fie măiestria. Am văzut la Digi Sport un penalty ratat, un eurogol, faze de cascadorii râsului, dar și o mare ocazie de gol a gazdelor, în prelungiri. Cele mai tari 10 faze ale partidei:

VIDEO De Amorim tot mai vrea un transfer la Steaua, după calificarea în play-off-ul EL: 'Merit un salariu bun!'

de amorim-3

Gigi Becali a anunţat că îi va transfera pe Denis Alibec şi William De Amorim doar dacă Steaua o va elimina pe Partizan Belgrad şi va avea garantată prezenţa în grupele Europa League, lucru care l-a scos din minţi pe antrenorul Marius Şumudică.

VIDEO CFR Cluj, de neoprit în Liga 1! Bogdan Vintilă: "Le-a trecut glonțul pe la ureche și ne-a nimerit pe noi"

captura vintila

VIDEO CFR Cluj - FC Voluntari 2-0. CFR Cluj a făcut uitată penalizarea cu șase puncte, dictată de Comisiile FRF. Echipa din Gruia a adunat două victorii și două remize și a început să urce în clasament. Francisc Dican are o serie impresionanta pe banca ardelenilor - a pierdut doar două dintre cele 15 meciuri cu el la conducere.

VIDEO Ilfovenii acuză dur arbitrajul din meciul cu CFR: "Sunt lucruri care se văd!"

maftei-1

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari 2-0. Golul care a închis tabela în Gruia, a venit după un penalty obţinut de Adrian Păun şi transformat de acelaşi jucător.

Chelsea l-a vândut pe Filipe Luis, dar aduce un alt fundaș stânga, cu 25 de milioane €

rahman baba

Chelsea se apropie de oficializarea transferului fundașului stânga ghanez Abdul Baba Rahman (21 de ani), car ar urma să-l coste pe Roman Abramovic nu mai puțin de 25 de milioane de euro. "Nu avem nevoie de banii lor!", anunțau șefii lui Augsburg săptămâna trecută, când oferta nu era atât de tentantă.

VIDEO Super gol marcat la Chiajna! Tiberiu Serediuc a adus Concordia în avantaj

bucurie chiaj

VIDEO. Concordia - Petrolul. Repriza a doua a meciului de la Chiajna a debutat cu o reuşită care va candida cu siguranţa la golul etapei a patra din Liga 1, care l-a avut autor pe Tiberiu Serediuc.

Rapid insistă pentru un jucător de la ACS Poli! Alexa vrea să-l ajute pe Burcă

razvan trandu acs poli

Transferurile din vară și noul regulament impus de FRF cluburilor din Liga 1 îi obligă pe cei de la ACS Poli Timișoara să scoată din lot pe unul dintre cei mai vechi jucători, deţinut încă din perioada în care echipa se numea ACS Recaş.

VIDEO Autogol neobișnuit la Chiajna. Benga l-a învins pe Pecanha cu o execuţie rară!

autogol benga

VIDEO. Concordia - Petrolul. Finalul primei reprize a meciului de la Chiajna a fost unul incendiar. După ce Pecanha a apărat un penalty executat de Florin Purece (41), portarul oaspeţilor nu a mai avut cum să evite golul, în minutul 45, când scorul era 1-0 pentru "lupii galbeni".

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult